Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ζέστη και ισχυροί άνεμοι σε αρκετές περιοχές την Κυριακή


Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 37 βαθμούς. Ισχυροί θα είναι οι άνεμοι στην Αττική, τις κεντρικές και ανατολικές περιοχές.
Αρχικά αίθριος σε όλη τη χώρα θα είναι ο καιρός την Κυριακή, αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει κατά τόπους και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές μπόρες στις ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. 

Στη
Μακεδονία και τη Θράκη μετά το ....

Last Summer / Nicko - ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΝΟΣ - To Νο1 hit του καλοκαιριού -Official Video Clip 2010

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΝΟΣ κατάφερε  με  το ''LAST  SUMMER'' να  γίνει το Νο1 HIT  του καλοκαιριού  

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ 


Τίναξαν τη μπάνκα οι U2 με την τελευταία περιοδεία τους

Νέα Υόρκη
Χάρη στην περιοδεία τους «360°» σε Ευρώπη και Αμερική, οι U2 φιγουράρουν στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes.com με τους μουσικούς που είχαν τα μεγαλύτερα κέρδη τους τελευταίους 12 μήνες.

Το ιρλανδικό συγκρότημα έρχεται πρώτο με 130 εκατομμύρια δολάρια, παρά τα προβλήματα στη μέση του τραγουδιστή Μπόνο, που τον ανάγκασαν να ακυρώσει ορισμένες εμφανίσεις. Το δεύτερο σκέλος της περιοδείας προγραμματίζεται τώρα να αρχίσει στις 6 Αυγούστου στο Τορίνο.

Στη δεύτερη θέση της λίστας οι ...

Υπό έλεγχο η φωτιά σε Λαύριο και Ανάβυσσο

Υπό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγη ώρα η φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο στην περιοχή Πούντα Ζέζα του Λαυρίου.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι και λόγω των ισχυρών ανέμων πήρε διαστάσεις. Στην περιοχή κάηκαν δύο σπίτια και δύο εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα.

Οι εστίες της φωτιάς απείλησαν και κατοικημένο οικισμό στην περιοχή λιμάνι του Πασά, με αποτέλεσμα να απειληθούν σπίτια και να καεί ένα ακατοίκητο οίκημα.

Φωτιά εκδηλώθηκε και ,,,

Πάμε τελικό! - Κροατία-Ελλάδα 56-71


Η εθνική ομάδα μπάσκετ νέων ανδρών, προκρίθηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Κροατία, καθώς στον πρώτο ημιτελικό, επικράτησε με 71-56 της διοργανώτριας.Στον. αυριανό τελικό, η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, που θα γίνει απόψε, ανάμεσα στην Γαλλία και την Ισπανία.

Το μεγαλύτερο στήθος του κόσμου ή τη ζωή της;

Είναι θέμα ζωής ή θανάτου… Γιατροί προειδοποίησαν την Sheyla Hershey, το μοντέλο με το μεγαλύτερο ψεύτικο στήθος στον κόσμο, ότι θα πρέπει να το αποχαιρετήσει, διαφορετικά δεν θα ζήσει.
Η Σέιλα πήγε στο νοσοκομείο, ύστερα από έντονους πόνους που ένιωσε στο στήθος της και οι γιατροί της είπαν ότι θα πρέπει να αποχωριστεί το μεγέθους 38 ΚΚΚ μπούστο της, αφού έχει πάθει μόλυνση και κινδυνεύει ακόμα και η ίδια της η ζωή!!!
Η γυναίκα φυσικά δεν χάρηκε και πολύ με τα όσα άκουσε, όμως αναγκαστικά θα υπακούσει στις εντολές των γιατρών.
Η 30χρονη από τη Βραζιλία μολύνθηκε από ...

Τα μαζεύουν και φεύγουν από την Ελλάδα ALDI, FNAC, BP, SHELL - Κανόνια στην αγορά από μεγάλες αλυσίδες


Φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους χιλιάδες άνεργους- Τουλάχιστον 10.000 σε ένα εξάμηνο οι άνθρωποι χωρίς δουλειά- Φήμες και για άλλες πολευθνικές που θα φύγουν από την ΕλλάδαΕίναι τα πρώτα δυνατά σημάδια της οικονομικής κρίσης; Είναι η ελληνική γραφειοκρατία την οποία δεν μπόρεσαν να αντέξουν; Οπως και να' χει οι πολυεθνικές που έχουν εγκαταλείψει τον τελευταίο χρόνο την,,,

Πλοίο του 18ου αιώνα στα συντρίμμια των Δίδυμων Πύργων


Ένα σκαρί πλοίου του 18ου αιώνα βρέθηκε στο Σημείο Μηδέν του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη και ενδεχομένως κάποτε να έπλεε στη θάλασσα της Καραϊβικής.

Το σκαρί του πλοίου προσπαθούσαν να ανασύρουν χθες εργάτες, οι οποίοι κάνουν εργασίες για τους νέους πύργους της Νέας Υόρκης.


Ανακαλύφθηκε σε σημείο όπου δεν είχαν γίνει ποτέ εργασίες στη διάρκεια της κατασκευής των Δίδυμων Πύργων που κατέρρευσαν τον Σεπτέμβριο του 2001 από την τρομοκρατική επίθεση της Αλ Κάιντα.


Ιστορικοί πιστεύουν ότι το πλοίο βυθίστηκε στη...

Ποδοσφαιριστής έβγαλε τα οπίσθιά του στη φόρα!

Πήγε να κάνει πλάκα στους συμπαίκτες του, αλλά η φωτογραφία του με τα γυμνά οπίσθιά του κυκλοφόρησε σαν αστραπή σε όλο το διαδίκτυο. Βλέπετε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είχε ιδέα ότι από πίσω του υπήρχε φωτογράφος...

Ο
Τόρστεν Μάτουσκα από την ομάδα Union της Λίβερπουλ πόζαρε περήφανος στην τελευταία σειρά μαζί με τους συμπαίκτες του. Και μπορεί η φωτογραφία από μπροστά να φαίνεται άκρως φυσιολογική, αλλά από πίσω αποκτά άλλο ενδιαφέρον... 


Τα ψηλοτάκουνα καταστρέφουν τους μύες της κνήμης

Καταστροφή των μυών της κνήμης προκαλούν, σύμφωνα με ερευνητές του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. 
Βάσει των ευρημάτων, διαπιστώθηκε πως οι γυναίκες που φοράνε ψηλά τακούνια πέντε ημέρες την εβδομάδα επί δύο χρόνια ενδέχεται να προκαλέσουν συρρίκνωση των μυών της κνήμης τους έως και 13% συγκριτικά με εκείνες που προτιμούν τα ίσια παπούτσια.
Ακόμα και οι γυναίκες που φορούσαν παπούτσια με τακούνι πέντε πόντων, όπως ανέφεραν επιστήμονες στο περιοδικό “Journal of Experiment Biology”, μπορεί να εμφανίσουν μακροπρόθεσμες βλάβες στους μυς τους.
Διαπιστώθηκε ακόμα πως οι...

Φόρμουλα 1: Ο Γιαμαμότο στη θέση του Τσάνκοκ


Η Hispania Racing Team έμεινε ικανοποιημένη από την απόδοση του Ιάπωνα στο Σίλβερστοουν και αποφάσισε να του δώσει τη θέση του Ινδού, ενόψει του γερμανικού Γκραν Πρι.
"Ύστερα από την πολύ θετική απόδοση του Σάκον Γιαμαμότο στο Σίλβερστοουν, η ομάδα αποφάσισε να του δώσει άλλη μία ευκαιρία να οδηγήσει το μονοθέσιο δίπλα στον Μπρούνο Σένα. Ο Καρούν Τσάνκοκ παραμένει μέλος της οικογένειας της Hispania Racing HRT F1 Team και είναι πιθανό να ...

Σαρανταπέντε πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα


Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη 45 πυρκαγιές εκ των οποίων 45 στην Αττική.

Οι πιο ανησυχητικές είναι στην Αττική όπου πρέπει να έχουν κοπάσει μέχρι τις 9 το βράδυ όπου θα σταματήσουν να πετούν τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα

Φήμες για γυμνή φωτογράφηση Μενεγάκη


Στο... κενό θα πέσουν μάλλον οι προσπάθειες του στενού συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, ο οποίος φημολογείται ότι προσπαθεί να την πείσει να πει το «ναι» σε γυμνή φωτογράφιση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση να ποζάρει όπως τη γέννησε η μητέρα της από το έντυπο «Lifo», όπου ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου αρθρογραφεί.


Ωστόσο, όπως φαίνεται, η Ελένη δεν ...

Καλο ταξιδι Αλκη Σινιωρη


Θύμα τροχαίου έπεσε προχθες (16/7) ένας από τους γνωστότερους αναβάτες αλλά και δημοσιογράφους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ήταν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί όταν ο Άλκης Συνιώρης κινούνταν.....

στην λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου,στο ύψος της οδού Αγίου Ιωάννου ένα φορτηγό παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, τραυματίζοντας θανάσιμα τον μοτοσικλετιστή.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.
Ο 37χρονος Άλκης Συνιώρης είχε συνεργαστεί με αρκετά περιοδικά που ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και με τηλεοπτικές εκπομπές (MotoGP και TRACTION) ενώ από το 1996 έως το 2008 συμμετείχε σε πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας ταχύτητας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Εφυγε δυστυχως ενας πολυ αγαπητος οδηγος και πρωταθλητης Ελλαδος,καλο ταξιδι εκει πανω Αλκη...

Σύλληψη νεαρού άντρα για παιδική πορνογραφία

Νεαρός άντρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για κατοχή αρχείων παιδικής πορνογραφίας.
Μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε στο σπίτι του 27χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο ήταν αποθηκευμένα αρχεία με ...

Στους 26 οι νεκροί από τις βροχοπτώσεις στην Υεμένη

Η σφοδρή κακοκαιρία θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και την επόμενη εβδομάδα
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη βορειοδυτική Υεμένη τις τελευταίες δύο ημέρες λόγω των καθώς σφοδρών βροχοπτώσεων που συνεχίζουν να πλήττουν την περιοχή, ανεβάζοντας τους νεκρούς στους 26.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας, «Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη...

Πυρκαγιά στα όρια Λακωνίας-Μεσσηνίας

Πριν από λίγο εκδηλώθηκε πυρκαγιά και είναι σε εξέλιξη, στα όρια των νομών Λακωνίας - Μεσσηνίας στον Αγιο Νίκωνα Μάνης.

Η πυρκαγιά καίει... αγροτική και δασική έκταση και σπεύδουν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Αρεόπολη και την Καλαμάτα, ενώ δύο αεροσκάφη Πετζετέλ από το αεροδρόμιο της Τρίπολης επιχειρούν από αέρος












troktiko

Έχετε διαίσθηση; Κάντε το τεστ

Οι "ιδιαίτερες" ψυχικές ικανότητες δεν είναι κάτι που συναντάμε συχνά. Οι άνθρωποι που τις έχουν συνήθως το γνωρίζουν αφού από πολύ μικρή ηλικία αντιλαμβάνονται πως διαθέτουν κάτι "διαφορετικό" από τους άλλους. Μια υπερ- αντίληψη της πραγματικότητας, θαρρείς και δεν λειτουργούν μόνο με τις πέντε γνωστές ανθρώπινες αισθήσεις..

Σε αντίθεση με το "τρίτο μάτι" και την διαίσθηση - που τα διαθέτουμε όλοι και είναι στο χέρι μας αν και ...

Γιατί εγκαταλείπουν άρον - άρον την Ελλάδα οι πολυεθνικές


- Φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους χιλιάδες άνεργους- Τουλάχιστον 10.000 σε ένα εξάμηνο οι άνθρωποι χωρίς δουλειά- Φήμες και για άλλες πολευθνικές που θα φύγουν από την ΕλλάδαΕίναι τα πρώτα σημάδια της οικονομικής κρίσης; Είναι η ελληνική γραφειοκρατία την οποία δεν μπόρεσαν να αντέξουν; Οπως και να' χει οι πολυεθνικές που έχουν εγκαταλείψει τον τελευταίο χρόνο την Ελλάδα δεν μετριώνται πλέον στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Την Παρασκευή η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Η αλυσίδα σούπερ - μάρκετ (και μάλιστα φθηνών σούπερ μάρκετ) ALDI ανακοίνωσε οτι...

Πυρκαγια στην Ανάβυσσο

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή κτεο Αναβύσσου . Δεν πρόκειται για κατοικημένη περιοχή και... 30 πυροσβέστες επιχειρούν στην περιοχή ελπίζοντας οτι σε πολύ λίγο χρόνο θα καταφέρουν να σβήσουν τη φωτιά

Η απαγορευμένη Pamela Anderson

Οργισμένες αντιδράσεις στις φεμινιστικές οργανώσεις προκάλεσε η εκρηκτική Pamela Anderson, ποζάροντας ημίγυμνη για λογαριασμό της νέας διαφημιστικής αφίσας της φιλοζωικής οργάνωσης PETA.
H Pamela Anderson φωτογραφήθηκε ημίγυμνη με το σώμα της να χωρίζεται σε διάφορα μέρη, παραπέμποντας στα διάφορα μέλη των ζώων που προορίζονται για κατανάλωση (στήθος, μπούτι).
''Όλα τα ζώα έχουν τα ίδια μέλη. Έχε καρδιά, γίνε χορτοφάγος.'' αναγράφεται στην αφίσα, η κυκλοφορία της....

Μεγάλες πυρκαγιές σε Λαύριο, Κάλαμο, Μαραθώνα, Εύβοια

Μεγάλες πυρκαγιές σε Λαύριο, Κάλαμο, Μαραθώνα, Εύβοια
Μεγάλης έκτασης πυρκαγιές εκδηλώθηκαν λίγο μετά το μεσημέρι στην περιοχή Πούντα Ζέζα του Λαυρίου αλλά και στον Κάλαμο Αττικής, ενώ μέτωπο εκδηλώθηκε και στην περιοχή Άνω Σούλι Μαραθώνα. 

Στο Λαύριο  έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ κλήθηκαν να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, κάτι που ευνοεί την επέκταση της πυρκαγιάς. Μάλιστα, για προληπτικούς λόγους δόθηκε εντολή εκκένωσης τριών κατασκηνώσεων της περιοχής. Η φωτιά πλέον βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο νωρίτερα εστίες πλησίασαν και κατοικημένο οικισμό στην περιοχή λιμάνι του Πασά, με αποτέλεσμα να ...

Σε εξέλιξη η φωτιά στον Κάλαμο


Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Μικροχώρι, μεταξύ Καλάμου και Καπανδριτίου. Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά αυτή την ώρα βρίσκεται κοντά στην κατοικία του πρώην υπουργού, Θόδωρου Ρουσόπουλου. Το σπίτι όμως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύει.

Στην κατάσβεση αυτού του πύρινου μετώπου συμμετέχουν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 άνδρες, ενώ δόθηκε εντολή να πετάξουν προς την περιοχή 8 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Φωτιά στην Πεντέλη

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ...ΚΡΙΜΑ

Αναγνώστης


troktiko.

Νύχτες στη Μύκονο

Νύχτες ατελείωτης διασκέδασης και ξεγνοιασιάς ζουν όσοι προτίμησαν τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Το λέει και το τραγούδι, άλλωστε: «Nύχτες στη Μύκονο». Πάρτε μια γεύση στο βίντεο για όσους δεν βρίσκετε εκεί...

Κάθε 15 δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει από ...έλλειψη πόσιμου νερού


Για να διαβάσετε αυτό το δημοσίευμα θα χρειαστείτε περίπου 4 λεπτά. Σε αυτόν τον χρόνο 16 παιδιά θα έχουν πεθάνει στη Λατινική Αμερική -ένα κάθε 15 δευτερόλεπτα- εξαιτίας της μη πρόσβασης σε πόσιμο νερό και σε θεραπεία. Αυτό παρότι αυτή η περιοχή του κόσμου είναι πλούσια σε υπόγεια ύδατα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι η περιοχή έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό είναι παραπλανητικά.

Μια οικογένεια με πολύ χαμηλό...

"Κινέζος οδηγεί σε δρόμο από μπύρες"


"Ενας κινέζος έκανε νέο ρεκορ Guinness οδηγώντας ένα αυτοκίνητο πάνω σε 2 σειρές απο όρθια μπουκάλια μπύρας για 60 μέτρα.
Ο Li Guiwen, είναι οδηγός στον στρατό και οδήγησε πάνω σε 1798 μπουκάλια για 60.19m και έκανε να τα περάσει 8 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα.
Είχε προσπαθήσει και πάλι να κάνει το ρεκόρ το 2009 αλλά είχε βροχή και το δεξί λάστιχο του αυτοκινήτου ξέφυγε από την σειρά με τα μπουκάλια
Ο Li έβαλε στοίχημα με τους φίλους του καθώς πίναν μπύρες.Εφόσον απέτυχε την προηγούμενη φορά προπονήθηκε εντατικά για να κάνει αυτό το ρεκόρ"

Στον αέρα 16 χιλιάδες τουρίστες μετά την κατάρρευση βρετανικής εταιρείας ταξιδιών

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Η βρετανική εταιρεία ταξιδίων Goldtrail, που ειδικεύεται σε πακέτα ταξιδιών σε Ελλάδα και Τουρκία, κατέρρευσε οικονομικά, την ώρα που τουλάχιστον 16.000 πελάτες της βρίσκονταν στο εξωτερικό.

Η εταιρεία, με έδρα το Σάρεϊ που πουλούσε κατά κύριο λόγο πακέτα διακοπών μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, τέθηκε σε αναγκαστική διαχείριση.


Ειδικότητά της ήταν τα πακέτα στην Αλικαρνασσό, την Έφεσο, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.


Η Βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) ανακοίνωσε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι ταξιδιώτες να επιστρέψουν στη Βρετανία.


Oι πτήσεις από την Τουρκία αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά σχεδόν στο σύνολό τους, ενώ...

Tα Μυστικά... της επόμενης σεζόν


Από Οκτώβρη ξεκινάει η τρίτη και τελευταία σεζόν των ''Μυστικών της Εδέμ'', που κάθε απόγευμα καθηλώνουν εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά στη μικρή τους οθόνη. Ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Κυρίτσης, αποκαλύπτει τα... Μυστικά της νέας σεζόν...

Μιλώντας στο yupi, το συγγραφικό έτερον ήμισι της Έλενας Ακρίτα, αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές στον τελευταίο κύκλο της σειράς, που μετά από τρία χρόνια θριάμβου θα ρίξει αυλαία τον ερχόμενο Ιούνιο.


''Όπως και στη "Βέρα και στο Δεξί", έτσι και σ' αυτή τη ...

Περικοπές σε διορισμούς - 10.000 λιγότεροι εκπαιδευτικοί

10.000 λιγότεροι εκπαιδευτικοί θα προσληφθούν φέτος στα σχολεία, ενώ την ίδια στιγμή άλλοι 12.000 έχουν καταθέσει αιτήσεις για τη συνταξιοδότησή τους. Συμπτύξεις τμημάτων προωθεί το υπουργείο ΠαιδείαςΧάος αναμένεται να επικρατήσει στα δημόσια σχολεία την ερχόμενη σχολική χρονιά, αφού θα υπάρξει αθρόα φυγή εκπαιδευτικών λόγω του συνταξιοδοτικού και λόγω των σοβαρότατων περικοπών που αποφάσισε η κυβέρνηση (σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σταθερότητας) στις προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών
Οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν ότι τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα προβλήματα στα σχολεία θα είναι τεράστια και θα οφείλονται στα μεγάλα κενά που θα ...

Ο βιασμός είναι ένα δράμα που συνεχίζεται


Η μέρα αρχίζει στο πατρικό της Σάμια.  Ο μουλάς ρωτάει τη νεαρή γυναίκα και τον αγαπημένο της αν έχουν συνειδητοποιήσει τι πρόκειται να κάνουν.
Ακολουθεί το δύσκολο έργο της προετοιμασίας της νύφης. Οπως συμβαίνει σε όλους τους γάμους στη Δύση, στην όλη διαδικασία περιλαμβάνεται το χτένισμα, το μακιγιάζ, και η πρόβα του νυφικού.  Στο Αφγανιστάν η ιστορία της Σάμια είναι συνηθισμένη, όχι όμως και το χάπι εντ.

Η Σάμια είναι θύμα βιασμού. Σήμερα όμως είναι η μέρα του γάμου της. Εως αργά το απόγευμα θα έχει παντρευτεί σε...

Μεγάλη πυρκαγιά στο Λαύριο κοντά σε σπίτια και παιδική κατασκήνωση


Η φωτιά καίει από τις 12 πευκοδάσος, μπήκε σε οικισμό με τους κατοίκους σε επιφυλακή για τα σπίτια τους- Δόθηκε εντολη να εκκενωθούν παιδικές κατασκηνώσεις που βρίσκονται κοντά και κάμπινγκ- Πολύ σοβαρό περιστατικό σύμφωνα με την Πυροσβεστική - στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι- Για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς προειδοποιεί η Πολιτική Προστασία σε πολλές περιοχές της....

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Κότερο μετέφερε 80 κιλά κοκαΐνης

Σπείρα ναρκωτικών εξαρθρώθηκε την Παρασκευή (16/7) στα Σύβοτα της Λευκάδας όταν μέσα σε κότερο με την ονομασία «DODO» βρέθηκαν 80 κιλά κοκαΐνης.
Το DODO με πολωνική σημεία κατευθυνόταν από τη Βενεζουέλα στη χώρα μας με Πολωνό καπετάνιο ο οποίος και συνελήφθη. Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται και ένας 23χρονος Έλληνας, ο οποίος θα παραλάμβανε την κοκαΐνη.

Παράλληλα, άλλα έξι άτομα ...

Σεισμός στην Αλόννησο- "Κουνήθηκε" η Αθήνα 5,1 ριχτερ

ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

5,1 ρίχτερ ήταν συμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες ο σεισμός που έγινε πριν λίγα λεπτά. Επικεντρο στο Αιγαίο, βόρεια της Αθήνας και εστιακό βάθος 8 χλμ

Το 2% των παντρεμένων δεν έχουν σεξουαλικές επαφές

Αρκετά είναι τα ζευγάρια, παντρεμένα είτε με μακροχρόνια σχέση, σύμφωνα με έρευνα, που δεν έχουν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις.
Με το ποσοστό των παντρεμένων ζευγαριών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα να ανέρχεται στο 2%, κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι κρατούν το πρόβλημα μυστικό από συγγενείς, φίλους, αλλά και από γιατρούς ή ψυχολόγους, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”.
Η πλειονότητα των ζευγαριών που αναζήτησαν θεραπεία ενώ βρίσκονταν σε ηλικία 30-40 ετών, σύμφωνα με μελέτη που ...

Πυρετός διαβουλεύσεων για τις τράπεζες


Διαδοχικές συναντήσεις με το διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας, Θεόδωρο Πανταλάκη και το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γεώργιο Προβόπουλο, έχει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Στο επίκεντρο των επαφών βρίσκεται η πρόταση εξαγοράς των μεριδίων του Δημοσίου σε Αγροτική και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που υπέβαλε χθες η Τράπεζα Πειραιώς. Το υπουργείο Οικονομικών πρόκειται τις επόμενες ημέρες να ορίσει ανεξάρτητους αξιολογητές, που θα αποτιμήσουν την κρατική συμμετοχή στις δύο τράπεζες. Στη ...

Φάτε στην παραλία από τα "απαγορευμένα" χωρίς να παχύνετε

Είστε σε διακοπές από όλα. Αυτό όμως που σας απασχολεί είναι το βάρος σας. Είναι αυτές οι συνεχείς και ενοχλητικές ενοχές που φουντώνουν ιδιαίτερα μετά από ένα λουκούλειο γεύμα σε μια ταβέρνα ή ένα ουζερί πάνω στην θάλασσα.
Κι όμως μπορείτε να απολαύσετε τους λαχταριστούς μεζέδες χωρίς να επηρεάσετε την δίαιτά σας!

Κατ' αρχήν παραγγείλτε πολλές σαλάτες και φάτε  μέχρι 20-25 πιρουνιές - κουταλιές από τα εξής :


ΝΑΙ
μέχρι 4 πιρουνιές
μέχρι 8 πιρουνιές
Καλαμάρι ψητό
Τηγανητά κολοκυθάκια
2-3 καλαμαράκια τηγανητά
Γαρίδες ψητές
Τηγανητές μελιτζάνες
2-3 αθερίνες
Χταπόδι ψητό
Τυροκροκέτες
2-3 κουταλιές σαγανάκι μύδια
Ψάρια ψητά
Τηγανητά τύπου κροκέτας
2-3 κουταλιές σαγανάκι γαρίδα
Σουπιά ψητή
Τυρί τηγανητό
Οστρακοειδή
Ωμά ή βραστά σαλατικά
Τυροκαφτερή
2-3 κεφτεδάκια
ή στην ταβέρνα
Τηγανητές πατάτες
2 κουταλιές φάβα
δύο παϊδάκια

1 κουταλιά μελιτζανοσαλάτα
μία μικρή μπριζόλα

1 κουταλιά τζατζίκι


...

Θα μιλήσει για το «θηρίο»


Πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και τώρα είναι έτοιμος να μιλήσει μέσα από ένα βιβλίο για όλα όσα έζησε.

Ο λόγος για τον Κώστα Χαρδαβέλα, ο οποίος βρήκε τη δύναμη να αντιμετωπίσει το «θηρίο», όπως ο ίδιος αποκαλεί την ασθένειά του, και θέλει μέσα από ένα βιβλίο που θα γράψει να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους.


Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα και θα διανέμεται δωρεάν σε όλα τα νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να δώσει κουράγιο στους ασθενείς αλλά και στους συγγενείς τους.


Μια πολύ καλή πράξη από τον δημοσιογράφο!

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Βίντεο και φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου των Πυξ Λαξ - ΕΠΑΝΕΝΩΝΟΝΤΑΙ


Το τέλος έρχεται το 2004 όταν, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, οι Πυξ Λαξ ανακοινώνουν ότι το συγκρότημα διαλύεται. Τότε, θεώρησαν ότι ένας κύκλος έκλεισε, ένιωσαν ότι μετά τον Eric Burdon δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνουν. Έτσι, η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ γίνεται στις 18 Σεπτεμβρίου του 2004...

MotoGP: Τρέχει ο Ρόσι στη Γερμανία


Έξι εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στις δοκιμές του Mugello, ο Βαλεντίνο Ρόσι ετοιμάζεται για τον αγώνα της Γερμανίας.

Μετά τη σημερινή ιατρική αξιολόγηση από τον Huber Fischer, ο Ιταλός πήρε το «πράσινο φως» και, όπως φαίνεται, θα εμφανιστεί (εκτός απροόπτου) στον αγώνα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, που διεξάγεται στη Γερμανία.


Η επανεμφάνιση του Ρόσι αναμένεται δυναμική, αν αναλογιστεί κανείς τους χρόνους που σημείωσε σε δοκιμές που έκανε πριν από λίγες ημέρες, στην πίστα του Brno της Τσεχίας.

Πως θα αντιμετωπίσετε διατροφικά τον καύσωνα

Η έκθεση στον ήλιο, σε μία χώρα τόσο ηλιόλουστη όσο η Ελλάδα, είναι αναπόφευκτη. Ειδικά ...σε ... περιόδους σαν αυτή που διανύουμε, που ο ήλιος καίει επικίνδυνα και η ζέστη γίνεται αφόρητη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε τι θα μας βοηθούσε να προστατευτούμε από την ηλιακή ακτινοβολία. 
Εκτός από τα διάφορα αντηλιακά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, αντηλιακή προστασία μπορεί να μας προσφέρει και μία πληθώρα τροφών που αφθονούν την περίοδο του καλοκαιριού.
Ας δούμε τι μας ...

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ !...

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΤΕ
Επίθεση κατά της Αγροτικής Τράπεζας και κατ΄ επέκταση ενάντια στον αγροτικό τομέα, εκδηλώθηκε από το μεταπρατικό ιδιωτικό κεφάλαιο, σήμερα το πρωί !
Η Τράπεζα Πειραιώς, διά του κ. Σάλλα, υπέβαλλε πρόταση για την εξαγορά της ΑΤΕ και του Τ.Τ., έναντι ευτελούς τιμήματος και ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση να πει το ΝΑΙ…

Πρεμιέρα εκπτώσεων σήμερα..

Σήμερα είχαμε πρεμιέρα των εκπτώσεων με τους εμπόρους να ρίχνουν τις τιμές σε πολυ χαμηλά επίπεδα προκειμένου να μην βάλουν λουκέτο στα μαγαζιά τους. Ο τζίρος των εμπόρων καταγράφει τεράστια πτώση, με αποτέλεσμα να ρίχνουν έως και 70% σε πολλές περιπτώσεις τις τιμές, με σκοπό να προσελκύσουν πελάτες..

Από την πλευρά της,
η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ απέστειλε επιστολή οδηγίες προς τις...

Δείτε το νέο video clip των Stavento!

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο video clipτων Stavento για το τραγούδι «Άμα σ’ είχα κοντά μου»!

Αυτή τη φορά το πολύ πετυχημένο group της hip hop επέλεξε το video clip του να είναι καθαρά animated με τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να… συναντηθούν επιτέλους και να ζήσουν τον έρωτά τους με τη μορφή κινουμένων σχεδίων.

Το τραγούδι είναι άκρως χορευτικό, στο στυλ των Stavento! Ό,τι πρέπει δηλαδή για καλοκαίρι.

Δείτε το video clip.

6.000 «μπατίρηδες» με λίμο εντόπισε το ΣΔΟΕ!!!

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσαν 6.000 «άφραγκοι» Έλληνες οι οποίοι δήλωναν εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ αλλά είχαν στην κατοχή τους πανάκριβα αυτοκίνητα που... μόνο η συντήρηση τους κόστιζε περίπου 8.000 ευρώ το χρόνο!

Ακόμη και οι ίδιοι οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έτριβαν τα μάτια τους όταν σε ελέγχους που πραγματοποίησαν την περίοδο Απρίλιου – Μάιου του τρέχοντος έτος σε κέντρα και σε ...

Εγκαίνια σε οίκο ανοχής


Το σεξ ανέκαθεν πούλαγε και εξακολουθεί να πουλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Μπροστάρισσα κατά της κρίσης που πλήττει την αγορά η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία χθες τίμησε με την παρουσία της τα εγκαίνια οίκου ανοχής στον οικισμό Τερψιθέας στη Λάρισα.
Η ξανθιά περσόνα έκοψε με τα χεράκια της τη ροζ κορδέλα εγκαινιάζοντας τον υπερπολυτελή  οίκο με τις τρεις μεγάλες ανεξάρτητες...

Αφιέρωμα - Τα πάντα σχετικά με τα διαδικτυακά καζίνο


Θέλετε να προσπαθήσετε να παίξετε online, αλλά δεν ξέρετε τι να επιλέξετε; Λοιπόν, αυτό είναι ένα δύσκολο ερώτημα μιας και υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές επιλογές λογισμικών Casino, συνεργατών, επιλογών πληρωμής και τα λοιπά. Εδώ επεμβαίνει το www.casino.gr. Το προσωπικό του OCI είναι πρώτον και κύριων λάτρεις των τυχερών διαδικτυακών παιχνιδιών, παρά συγγραφείς. Όλοι απολαμβάνουν περιστασιακά τους κουλοχέρηδες, ή προσπαθούν να τινάξουν την...

Η Τουρκία μας «ρίχνει στα αυτιά» στον τουρισμό

Ο τουρισμός της χώρας θα υποστεί και νέα μείωση κατά το τρέχον έτος, από 7 έως 12%, εκτιμά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πρώτος αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, σε επίπεδο αφίξεων εκτιμάται ότι θα υπάρξουν μικρές αποκλίσεις στα επίπεδα του 2009 (που ήταν μειωμένες κατά περίπου 6,5% σε σχέση με το 2008) και αυτά σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία τα έσοδα από τον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται να παρουσιάσουν σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2009 ενώ και οι αφίξεις θα αυξηθούν κατά 3-4% (Στοιχεία Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού).
Στην γειτονική Τουρκία αναμένεται αύξηση των ...

Πρόκληση: Επιπλέον 11,5 εκατ. ευρώ επιχορήγηση στα κόμματα

Φαίνεται τελικά πως λεφτά όντως υπάρχουν. Aπλά… μόνο για τους λίγους και καλούς. Η κυβέρνηση σε μια απόφαση-πρόκληση δημοσίευσε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τροποποίηση στην μείωση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων -στην οποία είχε προχωρήσει πριν από μήνες- επιβαρύνοντας τα κρατικά ταμεία με επιπλέον 11,5 εκατομμύρια ευρώ!
Τη στιγμή που η κυβέρνηση διακηρύσσει περικοπές και περιφέρει το μότο «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», φαίνεται πως βάρος στον κρατικό κορβανά αποτελούν μονάχα οι συντάξεις και οι χαμηλόμισθοι καθώς κατά τ’ άλλα οι ίδιοι που αποφάσισαν πως πρέπει να περικόψουν όλους τους μισθούς του δημοσίου, έκριναν ότι στο κρατικό ταμείο περισσεύουν 11,5 εκατομμύρια ευρώ για μοίρασμα στα ...

Ο φοροφυγάς... James Bond

Για φοροδιαφυγή ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ διώκεται ο πρώην Τζέιμς Μποντ, Σον Κόνερι όπως και η Γαλλίδα σύζυγός του, Μισελίν. Η φοροδιαφυγή αφορά αγοραπωλησίες ακινήτων που πραγματοποίησε το ζευγάρι το νότιο τμήμα της Ισπανίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας.
Οι δημοσιογράφοι, μάλιστα, χρησιμοποιούν τη λέξη  Γκολντφίνγκερ για τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρμένη από τον τίτλο της ταινίας του Τζέιμς Μποντ με πρωταγωνιστή τον Σκωτσέζο ηθοποιό.

Η αγοραπωλησία έγινε στη Μάλαγα μέσω...

Αποζημίωση 160.000 ευρώ στον Έλληνα του σουηδικού γιαουρτιού

Αποζημίωση άνω των 160.000 ευρώ θα λάβει ο 77χρονος Μηνάς Καρατζόγλης,από μικρή γαλακτοκομική εταιρεία στη Σουηδία, η οποία χρησιμοποίησε φωτογραφία του, χωρίς την άδειά του, σε «γιαούρτια τουρκικής συνταγής».
«Καταλήξαμε σε συμφωνία, η οποία υπεγράφη απ’ όλες τις πλευρές. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη φωτογραφία του σε όλα μας τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του τουρκικού γιαουρτιού", δήλωσε ο Τόμας Αξελσον, διευθυντής πωλήσεων της...