Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

«Το καλύτερο ψέμα» του Μιχάλη Χατζηγιάννη

ΔΕΙΤΕ: Το καινούργιο video clip
Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τον ομότιτλο δίσκο του, έγινε Video clip, ενώ κυκλοφορεί παράλληλα και σε όλα τα δισκοπωλεία.



Σε συνέντευξή του στο περιοδικό του «The Mall Athens», ο καλλιτέχνης αποκαλύπτει το καλύτερο ψέμα που έχει πει.

«Το καλύτερο ψέμα το...

Η ιστορία του χάμπουργκερ

Το Χάμπουργκερ είναι το σήμα κατατεθέν της γρήγορης μαζικής εστίασης (fast food) και ένα από τα σύμβολα του αμερικάνικου πολιτιστικού ιμπεριαλισμού. Πρόκειται για ένα αμφίψωμο (σάντουιτς ελληνιστί) με ψητό η βραστό βοδινό, που σερβίρεται με λαχανικά και διάφορα καρυκεύματα (κέτσαπ, μουστάρδα κ.ά.)

Οι πρώτες καταβολές του χάμπουργκερ ανιχνεύονται στη Μογγολία του Τζένγκις Χαν. Ήταν βολικό για τους στρατιώτες της «Χρυσής Ορδής» να τρώνε με το ένα χέρι...

Ανέκδοτο: Ποια να διαλέξει από τις 3 ???

Ήταν κάποτε ένας τύπος που τα είχε με τρεις κοπέλες. Τόσο όμως αυτός, όσο και οι κοπέλες είχαν αρχίσει να βαριούνται αυτή την ιστορία, οπότε κάποια στιγμή το πήρε απόφαση πως θα έπρεπε να πάρει μια οριστική απόφαση και να αποφασίσει με ποια από τις τρεις θα ζούσε το υπόλοιπο της ζωής του. Τις μάζεψε, λοιπόν, και τις τρεις και έδωσε στην κάθε μια από ένα εκατομμύριο δραχμές για να δει πώς θα ξόδευαν τα χρήματα.

Η πρώτη ξόδεψε τα λεφτά για να...

Πετρούλα Κωστίδου σε DVD με την έγκριση της μαμάς

Το νέο DVD της Πετρούλας Κωστίδου που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες περιλαμβάνει μαθήματα για στάσεις κάμα σούτρα και έγινε με την απόλυτη έγκριση της μαμάς της.  

«Ήμουν σίγουρη ότι το DVD δεν θα έχει καμία σχέση με όλα τα άλλα DVD που έχουν κυκλοφορήσει. Λογικό ήταν να την ρωτήσω τι θέμα έχει, το συζητήσαμε και δεν είχα κανένα ...

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός 2011 με 156 ψήφους

Με τις ψήφους των κυβερνητικών βουλευτών εγκρίθηκε λίγο μετά τη 01:00 το πρωί της Πέμπτης ο προϋπολογισμός του 2010.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 298 βουλευτές από τους οποίους οι 156 της κυβέρνησης ψήφισαν τον προϋπολογισμό των υπουργείων και της Προεδρίας της Δημοκρατίας.Οι βουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν τον προϋπολογισμό των...

Μαρτυρίες για εξωγήινους στη Νέα Ζηλανδία (vid)

Εκατοντάδες απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα, σχετικά με θεάσεις ιπτάμενων δίσκων, UFO και συναντήσεις με εξωγήινους, ήρθαν στο φως στη Νέα Ζηλανδία. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι οποίες χρονολογούνται από το 1954 μέχρι το 2009, πολίτες αλλά και αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων, περιγράφουν τις εμπειρίες τους, οι οποίες συνήθως αφορούν κινούμενα φώτα στον ουρανό.
Μερικές μαρτυρίες, κάνουν λόγο για ιπτάμενους δίσκους, ενώ άλλες αναφέρουν ότι οι ....

Προτιμήστε ένα πορτοκάλι αντί βιταμίνες

Περισσότερες ευεργετικές ιδιότητες σύμφωνα με επιστήμονες
Καλύτερη τακτική αποτελεί η κατανάλωση ενός πορτοκαλιού σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο είδος πολυβιταμίνων, σύμφωνα με ανακάλυψη επιστημόνων.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιανγκ στη Γιούτα, το μοναδικό μείγμα αντιοξειδωτικών που περιέχεται στο πορτοκάλι δρα πολύ πιο αποτελεσματικά για τον...

Επιμένει το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα της Skype

Από χθες ταλαιπωρούνται οι χρήστες
Αν και αρχικά η δημοφιλής δωρεάν υπηρεσία διαδικτυακής τηλεφωνίας Skype είχε δηλώσει ότι είχε αποκαταστήσει το σοβαρό πρόβλημα που από χθες το βράδυ είχε θέσει εκτός λειτουργίας ουσιαστικά όλο το παγκόσμιο δίκτυό της, το μπλακ άουτ φαίνεται πως δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα. Αρκετοί χρήστες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης.

Η αποκατάσταση του δικτύου γίνεται με...

Οι Ιταλοί «χρεώνουν» στην Ελλάδα τα πακέτα βόμβες στη Ρώμη - Ύποπτο δέμα στην πρεσβεία της ΕΕ στην Ελβετία

- «Ψάχνουν» και την εμπλοκή Ελλήνων αναρχικών οι ιταλικές αρχές
- Ιταλικά ΜΜΕ: Τα πακέτα εστάλησαν από την Αθήνα
- Δυο τραυματίες από τις εκρήξεις στις πρεσβείες Ελβετίας και Χιλής
- Συναγερμός και στη Βέρνη, ύποπτο δέμα στην πρεσβεία της ΕΕ!

Μνήμες από τις επιθέσεις του Νοεμβρίου σε πρεσβείες στην Αθήνα ξύπνησαν με το τρομο-μπαράζ στη Ρώμη. Στόχοι και πάλι πρεσβείες, για αυτό και άμεσα οι έρευνες στράφηκαν και σε Έλληνες αναρχικούς και στη διεθνή διασύνδεση τρομοκρατών.

Αίσθηση προκαλεί πληροφορία που ...

Η αλήθεια για τη... φοροδιαφυγή!

Το gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο της «δήθεν» αποκάλυψης περί φοροδιαφυγής επτά ομάδων της Superleague και «φωτίζει» το ολέθριο σφάλμα στο οποίο υπέπεσε το ΣΔΟΕ και το οποίο παρέσυρε τον έγκυρο τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
Η άρνηση της Εφορίας

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης και πώλησης εισιτηρίων για να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους φιλάθλους-πελάτες τους. Σε αντίθετη ...

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Στα 34μας, θυμόμαστε καλύτερα από ποτέ

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά ότι η ικανότητα των ανθρώπων να αναγνωρίζουν και να θυμούνται των πρόσωπα των γύρω τους, φτάνει στο αποκορύφωμά της στην ηλικία των 30-34 ετών, δηλαδή περίπου μια δεκαετία αργότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες νοητικές και γνωστικές λειτουργίες, οι οποίες φτάνουν στην μέγιστη απόδοσή τους στην ηλικία των 23-24 ετών.

Οι ερευνητές Λόρα Τζερμάιν και Κεν Νακαγιάμα του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, σύμφωνα με ανακοίνωση του τελευταίου, πρόκειται να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους στο περιοδικό “Cognition” (Γνώση).

Μέχρι τώρα, οι επιστήμονες είχαν ενδείξεις ότι η αναγνώριση/ανάμνηση προσώπων αργεί να ωριμάσει, όμως για πρώτη φορά αποκαλύπτεται ότι η αργή εξέλιξή της χρειάζεται τόσα πολλά χρόνια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή η ...

Αφροδισιακά: Μύθοι και αλήθειες!

Καφές και σοκολάτα στους πολιτισμούς της Αμερικής, βότανα με θαυματουργές ιδιότητες στην αρχαία και μεσαιωνική Κίνα, μαγικοί καρποί και θαλασσινά για τους πολιτισμούς που μεγαλούργησαν στη λεκάνη της Μεσογείου… Από τις προϊστορικές εποχές κάθε πολιτισμός «πειραματιζόταν» τις αφροδισιακές τροφές.

Οι παραδόσεις αυτές έχουν μεταδοθεί σχεδόν απαράλλαχτες στη σύγχρονη εποχή, εμπλουτισμένες με...

Νέο εθνικό σπόρ των Ελλήνων ο ξυλοδαρμός πολιτικών

Κάνοντας προχθές ζάπινγκ στην τηλεόραση το μάτι μου έπεσε πάνω στις σκηνές απείρου κάλους που διαδραματίστηκαν στην Βουκουρεστίου με τον προπιλακισμό του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη.

Οι εικόνες αυτές εκτός από ντροπή και στεναχώρια με έκαναν να αναλογιστώ τον λόγο που οι πολίτες έφτασαν στο σημείο να προπιλακίζουν με τόσο μένος έναν κατά τα άλλα μετριοπαθή και συμπαθητικό υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης.Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα ήταν πολύ απλή.Οι άνθρωποι έχουν περιέλθει πλέον σε αδιέξοδο,σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η οργή και το μίσος τους δεν μπορεί να κρυφτει. Φαίνεται λοιπόν με τον ποίο ανάγλυφο τρόπο ότι το ποτήρι έχει πλέον ξεχιλίσει.


Άλλα προσοχή!!Δεν πρέπει να θεωρούμε ότι αύτες οι εικόνες είναι απότοκο της κατοχικής κυβέρνησης τοθ μνημονίου.Οι αιτίες του κακού θα πρέπει να ...

Οι αγαπημένοι προορισμοί για τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα  πλησιάζουν και πολλοί είναι αυτοί που έχουν κανονίσει ήδη που θα πάνε ταξίδια… σε προορισμούς αγαπημένους αλλά και οικονομικούς.

Οι περισσότεροι διαλέγουν το εξωτερικό καθώς όπως λένε είναι πιο οικονομικά από το να περάσει κανείς τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στην Ελλάδα.

Μια κοπέλα που «τσάκωσε» η κάμερα του Star στο αεροδρόμιο,  είπε πως όταν έψαχνε με την παρέα της το που θα πάνε, είχαν ψάξει και για Αράχωβα όπου όπως λέει η ...

Αγοραφοβία: Τι είναι και συμπτώματα

Η αγοραφοβία είναι ένας τύπος αγχώδους διαταραχής. Οι άνθρωποι με αγοραφοβία αισθάνονται ανασφαλείς σε οποιαδήποτε δημόσια μέρη, ειδικά σε μέρη όπου μαζεύεται κόσμος. Τα συνήθη φοβικά μέρη και καταστάσεις είναι οι ανελκυστήρες, οι λεωφόροι αγορών, τα αεροπλάνα, οι γέφυρες, τα δημόσια μεταφορικά μέσα, τα αθλητικά γεγονότα, η οδήγηση σε εθνικά οδικά δίκτυα κλπ.

Άνθρωποι με αυτή τη...

Πρώτα ΚΤΕΟ και μετά ασφάλεια αυτοκινήτου

Πρώτα ο έλεγχος του αυτοκινήτου από τα ΚΤΕΟ και μετά η ασφάλεια του αυτοκινήτου. Αυτό προβλέπει σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Υποδομών, που διευκρινίζει ότι για να ασφαλιστεί ένα αυτοκίνητο θα πρέπει να υπάρχει εν ισχύ Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου, το οποίο χορηγείται από τα δημόσια και τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ. Η σύνδεση της ανανέωσης του ασφαλιστηρίου με την επίδειξη της κάρτας του KTEO υποχρεώνει πάνω από 2,7 εκατ. ιδιοκτήτες I.X. να περάσουν από τεχνικό έλεγχο το όχημά τους, αν θέλουν να το κυκλοφορούν.

Η εγκύκλιος επισημαίνει πως η ισχύς του ...

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου: Στάση εργασίας στα μέσα μεταφοράς

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Συγκεκριμένα μετρό, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ και τραμ δεν θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 21:00.


Στάση εργασίας και στον Προαστιακό από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.


Την Παρασκευή τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 4, λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων. Τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς θα ...

Ο γάμος παχαίνει

Νέα αμερικανική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει προηγούμενη ελληνική καθώς φαίνεται ότι τα άτομα που απέχουν από το σπορ του γάμου ή έχουν χωρίσει, τείνουν να διατηρούνται σε καλύτερη φόρμα. Σύμφωνα με την έρευνα, στην οποία έλαβαν μέρος 8.900 ενήλικες, για την αξιολόγηση της «φυσικής κατάστασης» έγινε εκτίμηση της καρδιαγγειακής κατάστασης του ατόμου με τη βοήθεια τεστ κοπώσεως.
Η έκθεση, που δημοσιεύτηκε στο Αμερικανικό Περιοδικό Επιδημιολογίας, δεν παρέχει αποδεικτικά στοιχεία για το ότι η μεταβολή της οικογενειακής κατάστασης επηρεάζει απευθείας τη φυσική κατάσταση προς το καλύτερο ή το χειρότερο.
Ωστόσο, οι ερευνητές ...

Ψάχνει πετρέλαιο η κυβέρνηση

Ενθουσιασμός έχει πιάσει την ελληνική κυβέρνηση με την προοπτική να γίνει η χώρα Μέση Ανατολή, τόσος, που το υπουργείο Περιβάλλοντος ανακοίνωσε πως θα συγκροτήσει δημόσιο κρατικό φορέα που θα αναλάβει τις μελέτες και τις έρευνες για την εξεύρεση και εξόρυξη πετρελαίου στην ΕλλάδαΗ προοπτική της εξόρυξης πετρελαίου από τα ελληνικά εδάφη φαίνεται ότι γεμίζει “ελπίδες” το κρατικό ταμείο γι' αυτό και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης δήλωσε περιχαρής πως ο ...

Κατατρόπωσε μέχρι και τον Mr. Facebook!

«Άνδρας της χρονιάς» ανακηρύχθηκε ο Τζούλιαν Ασάνζ

Ο Τζούλιαν Ασάνζ ανακηρύχθηκε «άνδρας της χρονιάς» από την γαλλική εφημερίδα Le Monde, η οποία δημιουργεί προς τιμή του ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks ένα μεγάλο πορτρέτο.

Η εφημερίδα που είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες στον κόσμο, έχει συνδεθεί με την WikiLeaks για τη δημοσίευση των αμερικανικών απόρρητων διπλωματικών εγγράφων.

Το 56,2% των χρηστών της ιστοσελίδας της Monde ψήφισε τον κ. Ασάνζ ως τον άνδρα της χρονιάς, ενώ το 22,3% ψήφισε τον κινέζο τιμημένο με Νόμπελ Ειρήνης Λιου Σιαομπό και το 6,9% τον αμερικανό ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το αμερικανικό περιοδικό Time ανέδειξε ως «άνδρα της χρονιάς» τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Θέλουν να κόψουν το πορνό στο Ίντερνετ

Να απαγορεύσει το πορνό στο Ίντερνετ επιχειρεί η κυβέρνηση της Βρετανίας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους που την κατηγορούν για λογοκρισία, ενώ οι πάροχοι διευκρινίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι τεχνικά αδύνατο.

Η πρόταση να μπλοκαριστεί η πρόσβαση στο online πορνογραφικό υλικό έγινε την Κυριακή από τον υπουργό Πολιτισμού της Βρετανίας, Εντ Βέιζι, ο οποίος δήλωσε ότι η πορνογραφία πρέπει να σταματήσει στην «πηγή», δηλαδή στο Ίντερνετ.

Η πρόταση

«Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Και είναι ...

Η Γαλλία περιμένει νέο κύμα κακοκαιρίας – Σε επαγρύπνηση οι αρχές

Την τρίτη... επίθεση του χιονιά τις τελευταίες δυο εβδομάδες ετοιμάζεται να δεχτεί η Γαλλία και η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει εικόνες χάους όπως στις αρχές του μήνα!

Μεταξύ των μέτρων που λαμβάνονται να...

Ο γαμπρός ήταν τελικά... νύφη!

Να πιάνει η νύφη στα πράσα τον γαμπρό με την κουμπάρα ή τον κουμπάρο το έχουμε ξανακούσει... Αλλά να αποδεικνύεται πως ο γαμπρός είναι νύφη, πρώτη φορά το ακούμε!
Άφωνη έμεινε μια 26χρονη που κατάλαβε...
μετά τον γάμο ότι ο φίλος του αδερφού της που τόσο είχε ερωτευθεί ήταν τελικά... γυναίκα.

Η Μινάτι Χατούα από την Ρουκέλα της Ινδίας γνώρισε τον 28χρονο Σιτακάντ Ρούτρεϊ, ο οποίος και άρχισε να την φλερτάρει. Με τα πολλά, η 26χρονη ενέδωσε στον έρωτά του και κατέληξαν σε...

Απεργίες, συλλαλητήρια και έμφραγμα στην Αθήνα

Σε απεργιακό κλοιό παραμονές Χριστουγέννων βρίσκεται η Αθήνα. Με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ακινητοποιημένα στα αμαξοστάσια από τη νέα 24ωρη απεργία των εργαζομένων η Αθήνα ζει μια ακόμη μέρα κυκλοφοριακής «ασφυξίας».

Το  χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας τις πρωινές ώρες ήταν... απύθμενο. Οι οδηγοί περνούν ώρες πάνω στο τιμόνι, προκειμένου να διανύσουν μερικά χιλιόμετρα και χιλιάδες πολίτες περιμένουν υπομονετικά κάποιο ταξί, για να πάνε στις δουλειές τους, με μεγάλη καθυστέρηση και μετά από απίστευτη ταλαιπωρία.
Η κατάσταση αυτή επιδεινώθηκε το μεσημέρι, όταν το κέντρο της πόλης έκλεισε εξ αιτίας των διαδοχικών συγκεντρώσεων των εργατικών συνδικάτων στο Σύνταγμα και την....

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Η αγορά δεν γιορτάζει φέτος τα Χριστούγεννα..

Όλα τα μέσα χρησιμοποιούν οι έμποροι για να ζεστάνουν την αγορά των Χριστουγέννων, ωστόσο καθώς η αγοραστική δύναμη έχει φτάσει στο ναδίρ ο τζίρος αναμένεται μειωμένος κατά 3 δισ. ευρώ σύμφωνα με την ΕΣΕΕ.

Το εορταστικό ωράριο ξεκίνησε, ενώ αναμένονται και οι εκπτώσεις των Χριστουγέννων.
Είναι η περίοδος που βγαίνει το 35% του τζίρου της χρονιάς για τους εμπόρους και από εκεί περιμένουν να βγάλουν πολλά σπασμένα.

Ωστόσο λόγω των περικοπών στους μισθούς, της ακρίβειας και του μισθού που όσο και να τον τραβήξουμε δεν φτάνει, από την...

Η σέξι λεσβιακή διαφήμιση που απαγόρευσε ο Μπερλουσκόνι (Video)

Μία σέξι διαφήμιση με δύο όμορφες γυναίκες που βρίσκονται μαζί στο κρεβάτι σοκάρισε τον γνωστό για τις αυστηρές ηθικές του αρχες Μπερλουσκόνι.

Έτσι το τηλεοπτικό κανάλι του “Καβαλιέρε” απαγόρευσε στα τηλεοπτικά του κανάλια να προβάλουν τη νέα διαφήμιση της Renault για το Twingo “Miss Sixty”. Το διαφημιστικό σποτ δείχνει ένα πάρτι στο οποίο δύο όμορφες γυναίκες ανταλλάσουν πονηρές ματιές και στη συνέχεια απομονώνονται στην κρεβατοκάμαρα.


Εκεί γίνεται ένα ερωτικό “παιχνίδι” μεταξύ τους, το οποίο όμως τελειώνει με τη μία από αυτές να επιβιβάζεται στο “γυναικείο” αυτοκίνητο. Είναι η μόνη στιγμή – το τέλος – όπου το διαφημιζόμενο αυτοκίνητο κάνει την εμφάνισή του. “Είναι ένα κοριτσίστικο ζήτημα” κλείνει η διαφήμιση.


Η διαφήμιση δημιουργήθηκε από την...

Οι Έλληνες πληρώνουν την ακριβότερη βενζίνη της Ευρώπης

Και όμως ούτε ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση για το συγκεκριμένο θέμα. Εμείς, από αυτό εδώ το "βήμα" διαμαρτυρόμαστε αρκετους μήνες για την τιμή της βενζίνης που έχει περάσει τα ύψη εδώ και καιρό. Όμως δυστυχώς δεν βλέπουμε να κάνουν το ίδιο και τα παραδοσιακά ΜΜΕ. Και φυσικά ούτε η Βουλή.

Η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώνεται πλέον στο 1,60 ευρώ το λίτρο και είναι η υψηλότερη ιστορικά στην Ελλάδα. Σε σχέση με πέρυσι τον Δεκέμβριο, η λιανική τιμή της αμόλυβδης έχει αυξηθεί κατά 50% (ήταν στο 1,07 ευρώ), με βασικότερη αιτία τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στους φόρους (ΦΠΑ και ΕΦΚ) οι οποίοι αντιστοιχούν πλέον σε 1 ευρώ ανά λίτρο.


Σε περισσότερους από 20 νομούς, μάλιστα, οι τιμές ξεπερνούν το 1,60 ευρώ/λίτρο, με ενδεικτικές τις περιπτώσεις της Κεφαλονιάς όπου η μέση τιμή ανέρχεται σε 1,71, ενώ στην Κρήτη κυμαίνεται από 1,66 έως 1,69 ευρώ το λίτρο.


Τα αλλεπάλληλα λουκέτα στα πρατήρια και οι ...

Παπακωνσταντίνου: Θα μειωθεί το έλλειμμα 6 μονάδες???

Η Ελλάδα θα μειώσει το έλλειμμά της το 2010 κατά 6 μονάδες του ΑΕΠ, κάτι που δεν έχει κατορθώσει μέχρι τώρα καμία άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επισημαίνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξή του στην έγκυρη αυστριακή εφημερίδα "Ντερ Στάνταρντ".

Ο κ. Παπακωνσταντίνου υπογραμμίζει ότι το έλλειμμα φέτος θα βρίσκεται στο 9,4%, ποσοστό που παραμένει υψηλό, αλλά ο ίδιος το αποδίδει στην αλλαγή των δεδομένων, καθώς, ως βάση για τους υπολογισμούς ελήφθη το αναθεωρημένο έλλειμμα του 2009.
Ο υπουργός Οικονομικών απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι η Ελλάδα έχει παραβεί τη συμφωνία για ...

Οι απεργίες στα Μέσα Μεταφοράς

Ο "γολγοθάς" για το επιβατικό κοινό αλλα και τους αγανακτισμένους οδηγούς, δεν σταματά, καθώς νέες απεργιακές κινητοποιήσεις  εχουν προγραμματίσει και για την ερχόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (20/12) τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (Τραμ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ και Μετρό) θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Την Τρίτη (21/12), στάση εργασίας από τις 11 το πρωί ώς τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, ενώ τα υπόλοιπα μέσα θα ακινητοποιηθούν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν όλα τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη (22/12), λόγω 24ωρης απεργίας.

Την Πέμπτη (23/12) τα λεωφορεία θα...

Πολύνεκρη έκρηξη στο Μεξικό

Προσπαθούσαν να κλέψουν πετρέλαιο και έφεραν την καταστροφή

Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δώδεκα τραυματίστηκαν από έκρηξη σε αγωγό πετρελαίου της κρατικής πετρελαϊκής εταιρείας Pemex στο Τεξμελουκάν στο κεντρικό Μεξικό.

Εκτός από τους νεκρούς, 32 κατοικίες υπέστησαν σοβαρές ζημιές και δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν οι δύο από τους οποίους σοβαρά.


Η έκρηξη όπως ανακοινώθηκε προκλήθηκε από την κλοπή πετρελαίου από τον αγωγό.


Οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδωσαν πλάνα που έδειχναν ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού στο χώρο της έκρηξης και πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να βρουν αλλού καταφύγιο.

Τα πιο τρελά τροχαία ατυχήματα

Πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τηλεοπτικό κύκνειο άσμα του Λάρι Κινγκ

Ο δημοσιογραφικός μύθος αποφάσισε να ρίξει την αυλαία στην τηλεοπτική του καριέρα !...

Παρελθόν αποτελεί πια η θρυλική εκπομπή "Λάρι Κινγκ Live" του CNN ! Ο διάσημος δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ, μετά απο 25 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας με την εν ΄λόγω εκπομπή, αποφάσισε να ρίξει αυλαία και να αποχαιρετήσει τα εκατομμύρια των πιστών τηλεθεατών που όλα αυτά τα χρόνια τον παρακολούθησαν.

Στην τελευταία τηλεοπτική εκπομπή του ο 77χρονος δημοσιογράφος που έκανε... must τις τιράντες στην TV, θέλησε να έχει δίπλα του μερικούς απο τους πιο αγαπημένους του καλεσμένους. Ετσι, μεταξύ αυτών ήταν ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ , Μπιλ Κλίντον, ο οποίος βρέθηκε για 29η φορά στο πλατό του "Λάρι Κινγκ Live" !


Ο Λάρι Κινγκ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει φυσικά όλους τους τηλεθεατές που για δύο και πλέον δεκαετίες τον στήριξαν. Οσο δε, για το πόσοι ήταν αυτοί που παρακολούθησαν το μεγάλο φινάλε ; 2.200.000 τηλεθεατές ! Μετά δε την...

Παρέλυσε η μισή Ευρώπη απο τον χιονιά

Σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες έχει προκαλέσει το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τις τελευταίες ημέρες τη Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Χιλιάδες επιβάτες παρέμεναν "μπλοκαρισμένοι" στα βρετανικά αεροδρόμια, το πιο "φορτωμένο" Σαββατοκύριακο της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, περιμένοντας την απογείωση του αεροπλάνου τους, η οποία έχει γίνει πλέον πολύ "υποθετική" λόγω του κύματος του ψύχους που έφθασε σε επίπεδα ρεκόρ.

Τα δύο μεγάλα αεροδρόμια της χώρας, Χίθροου και Γκάτουικ, ξανάνοιξαν την Κυριακή αφού είχαν κλείσει για...