Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΥΣΤΕΡΙΑ: Είναι στ' αλήθεια γυναικεία ασθένεια; Μπορεί να προκαλέσει μέχρι και τύφλωση;

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη αναλύει την υστερία. Την καταπιεσμένη ερωτική διάθεση που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα.

- Με τη λέξη υστερία περιέγραψε ο Sigmund Freud την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σε αδυναμία να αλλάξουμε την ψυχική μας κατάσταση και να είμαστε ισορροπημένοι. Πήρε το όνομα από την ελληνική λέξη “υστέρα” που είναι το εσωτερικό της μήτρας.


- Ο Freud πίστευε ότι είναι καταπιεσμένη λίμπιντο, δηλαδή ερωτική διάθεση η οποία δεν έχει εκφραστεί και η οποία παραμένει απωθημένη και για αυτό βασανίζει το ...

Γύρισε ταινία με δέκα iPhone 4

Μια κινηματογραφική καινοτομία φέρνει στα σινεμά ο Κορεάτης σκηνοθέτης Παρκ Τσαν-Γουκ, δημιουργός του Oldboy, καθώς η νέα του ταινία με τίτλο «Night Fishing» γυρίστηκε με 10 τηλέφωνα iPhone 4. Μάλιστα, τις τέσσερις συσκευές τις χειριζόταν ο ίδιος.

Ο Παρκ Τσαν-Γουκ που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στις Κάννες το 2004.

Η καινούργια του -30λεπτη- ταινία αφορά την ιστορία ενός ψαρά και μιας γυναίκας σαμάνου και ο Παρκ Τσαν-Γουκ τη γύρισε μαζί με τον αδελφό του Τσαν-Κιόνγκ.

«Οι ταινίες που είχα ...

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με 4 προσαγωγές

Εκτεταμένη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης των συλληφθέντων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές από περιοχές της Αθήνας (Βύρωνας, Εξάρχεια, Ταύρος) και της επαρχίας (Θεσσαλονίκη).


Στον Βύρωνα, μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στη zougla.gr, οι περίοικοι που ...

Μείωση μισθών στις ΔΕΚΟ. Δείτε πόσα θα χάσετε

Τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα καθορίζονται οι μειώσεις από την 1η Ιανουαρίου 2011 προσδιόρισε με εγκύκλιο του έστειλε χθες στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ το υπουργείο Οικονομικών.
-Το νέο όριο μεικτών αποδοχών ορίζεται στις 4.000 ευρώ. Ο περιορισμός δεν ισχύει για προέδρους, διοικητές, διευθύνοντες συμβούλους για τους οποίους ισχύει το ποσό των 5.856,08 ευρώ.
-Μειώνονται κατά 10% οι αποδοχές που ξεπερνούν τα 1.800 ευρώ. Εξαιρούνται το οικογενειακό ...

Ένας στους τρεις νέους άνεργος

Στο 13,5% «σκαρφάλωσε» η ανεργία τον Οκτώβριο 2010, περίπου 4 μονάδες υψηλότερα από το 9,8% του αντίστοιχου μήνα του 2009. Ένας στους τρεις νέους ηλικίας 15 – 24 ετών δεν έχει εργασία, ενώ η ανεργία φαίνεται πως είναι «γένους θηλυκού» σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤΣύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη (13/01) η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), μέσα σε ένα έτος οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 192.908 άτομα (αύξηση 39,3%) και τον Οκτώβριο 2010 ανέρχονταν σε 684.047 άτομα.
Παράλληλα, αυξήθηκαν κατά 56.332 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2010 (αύξηση 9%), όταν το...

Εφαγε σφαίρα στο κεφάλι αλλά φταρνίστηκε και... σώθηκε!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί σε ιταλικό νοσοκομείο όταν είδαν να μεταφέρεται εκεί άνδρας με σφαίρα στο κεφάλι αλλά λίγα λεπτά αργότερα να την βγάζει μόνος του! Ενας ιταλός εξέπληξε τους γιατρούς νοσοκομείου, όταν φτερνίστηκε και έβγαλε από τη μύτη του τη σφαίρα που είχε δεχτεί λίγη ώρα νωρίτερα στο κεφάλι.

Ο 28χρονος Ντάρκο Σανζερμάνο μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου της Νάπολης μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε στη διάρκεια των εορτασμών την ...

Ξαναχτυπά η νέα γρίπη στην Ελλάδα, τέσσερα άτομα στην εντατική

Τέσσερα περιστατικά με νέα γρίπη νοσηλεύονται με σοβαρά συμπτώματα σε μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας. Μεταξύ τους και μία 30χρονη που εμφανίζει βαριά αναπνευστική επιπλοκή, παρά το γεγονός ότι έχει καθαρό ιατρικό ιστορικό.
Οι επιστήμονες δηλώνουν πως η εξέλιξη αυτή είναι αναμενόμενη, ενώ από την επιδημιολογική επιτήρηση φαίνεται πως ο ιός Η1Ν1 είναι και φέτος ο επικρατέστερος. Αυτό για τους ειδικούς χτυπάει καμπανάκι, αφού δηλώνουν σχεδόν...

Γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις δικαστικές αποφάσεις! Παράνομη η απεργία αλλά εκείνοι απεργούν κανονικά!

- Ρέππας: Ελάτε να κάνουμε διάλογο
- Αδιάβατοι οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο - Δεν έχει δακτύλιο
- Ποια μέσα θα κινηθούν και πότε παρά τις κινητοποιήσεις

Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, στον ΗΣΑΠ και στον Προαστιακό όσο και συνάδελφοι τους στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ κανουν 24ωρη απεργία.

Εδώ συμβαίνει κάτι πρωτοφανές. Η απεργία σε όλα τα ΜΜΜ κρίθηκε παράνομη. Κι όμως οι εργαζόμενοι έγραψαν τις δικαστικές αποφάσεις στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και απεργούν κανονικά. Μήπως η στάση αναμονής ή ακόμα και...

Έλληνας οδηγός θα τρέξει στο ράλι Μόντε Κάρλο

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι (IRC) ξεκινά φέτος από το Μονακό με το πασίγνωστο ράλι Μόντε Κάρλο.

Ο αγώνας έχει και ελληνικό ενδιαφέρον αφού σε αυτόν θα λάβει μέρος και ο Έλληνας οδηγός αγώνων, Δημήτρης Αμαξόπουλος και μάλιστα με ένα από τα κορυφαία τεχνολογικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο αγωνιστικό μπάκετ ενός Citroen DS3 R3Τ και θα προσπαθήσει να σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία.


Το ράλι Μόντε Κάρλο θα διεξαχθεί σε ασφάλτινες ειδικές διαδρομές και είναι προγραμματισμένο για τις 18-20 Ιανουαρίου

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μαθήματα... χορού!!

Το συγκεκριμένο μάθημα χορού, σίγουρα θα της μείνει αξέχαστο!! Η κοπέλα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.. Βίντεο

Το «κόλλημα» στην οθόνη βλάπτει σοβαρά την καρδιά

Κίνδυνο καρδιολογικών νόσων και μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης έχουν όσοι παρακολουθούν αρκετές ώρες τηλεόραση ή βρίσκονται πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους.

Τα άτομα που αφιερώνουν τουλάχιστον 4 ώρες την ημέρα βλέποντας τηλεόραση ή παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή απλώς χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή για θέματα ψυχαγωγίας, έχουν διπλάσιο κίνδυνο να υποστούν καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, ή άλλες σοβαρές καρδιαγγειακές παθήσεις από αυτούς που....

Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Kοιμήθηκε σε λάθος σπίτι, σε λάθος κρεβάτι και με λάθος σύζυγο!

Δεν μπήκε μόνο σε λάθος σπίτι ,αλλά πήγε και σε λάθος κρεβάτι και με λάθος γυναίκα.
Ολα αυτά βέβαια μετά από άγριο μεθύσι, αλλά και την "ατυχία" ενός ζευγαριού να κοιμούνται σε διαφορετικούς χώρους οπότε βρήκε κενή θέση στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού ! Δείτε το θέμα

Κάποιοι μέσα στη μέθη τους τα βλέπουν τρισδιάστατα. Κάποιο άλλοι δεν βρίσκουν το αυτοκίνητό τους ή...

7.000 κλήσεις σε 48 ώρες!

“Οργίασε” το τελευταίο διήμερο η δημοτική αστυνομία της Αθήνας, αφού πήρε πολύ στα σοβαρά τα λόγια του δημάρχου Γιώργου Καμίνη κι έκοψε συνολικά 7.000 κλήσεις!Ο κ. Καμίνης είχε δώσει εντολή να μην υπάρξει καμία ανοχή στο παράνομο παρκάρισμα από δω και πέρα, γι' αυτό και οι δημοτικοί αστυνόμοι έγραφαν νυχθημερόν όσους τολμούσαν να σηκώσουν χειρόφρενο σε θέση που δεν επιτρεπόταν.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα (10/1) η δημοτική αστυνομία έκοψε 3.350 κλήσεις και αφαίρεσε 178 πινακίδες.

Την Τρίτη (11/1) έγραψε 3.750 οχήματα και αφαίρεσε 214 πινακίδες.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα οι κλήσεις αυξήθηκαν κατά 130%!

Προσπαθεί να τα μαζέψει ο Πάγκαλος

Σε πιο χαμηλούς τόνους κινήθηκε η επόμενη δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, σχετικά με τις εμπρηστικές δηλώσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους αλλά και τους ήρωες του '21.Ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι τα σχόλια του για τους δημοσίους υπαλλήλους  δεν αφορούσαν όλους και ο χαρακτηρισμός “κοπρίτης” αφορά μόνον αυτούς που έχουν διοριστεί  με πολιτικά ρουσφέτια .

“Θα μπορούσα να είχα χρησιμοποιήσει διαφορετικούς χαρακτηρισμούς όπως “τεμπέλης” ή “ανίκανος”” είπε ο κ. Πάγκαλος.

Σε ό,τι αφορά τις απόψεις του...

Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για τις συγκοινωνίες: 30% πάνω τα εισιτήρια - Μητροπολιτικός φορέας ο ΟΑΣΑ

- Συγχώνευση των ΜΜΜ σε 2 φορείς
- Μετάταξη 1.500 εργαζομένων μέσα στο 2011
- Επιμένουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι
- ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΟΑΣΑ: Γίνεται μητροπολιτικός φορέας


Ο ΟΑΣΑ θα μετεξελιχτεί σε...

Χωρίς αστικές συγκοινωνίες η Αθήνα

Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακό, λεωφορεία και τρόλεϊ θα παραμείνει αύριο η Αθήνα, ύστερα από την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι., αντιδρώντας στο σχέδιο νόμου για την εξυγίανση και αναδιάρθρωση των Αστικών Συγκοινωνιών της Αττικής.

Συγκεκριμένα τόσο οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, στον ΗΣΑΠ και στον Προαστιακό όσο και συνάδελφοι τους στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία για αύριο.


Οι διοικήσεις των εταιρειών έχουν προσφύγει στην Δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι απεργίες.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Δωρεάν εξέταση για τον καρκίνο του τραχήλου: 24 - 31 Ιανουαρίου 2011

Δωρεάν και χωρίς ραντεβού θα μπορούν όλες οι γυναίκες της χώρας την τελευταία εβδομάδα του μήνα, να υποβληθούν σε προληπτική εξέταση για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (Τεστ ΠΑΠ).
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας που εντάσσεται στο πλαίσιο «Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά του Καρκίνου» και με αφορμή την 5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πρόληψης του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας.
Συγκεκριμένα, από 24 έως 31 Ιανουαρίου 2011 σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία που διαθέτουν ...

13 παράξενες δεισιδαιμονίες και από που βγήκαν

Περικυκλωνόμαστε καθημερινά από δεισιδαιμονίες. Δεν κάνει να περνάμε κάτω από σκάλες, δεν κάνει να πατήσουμε πάνω σε σπασμένα γυαλιά.Από πού ξεκινάνε όμως αυτές οι προλήψεις και γιατί τις ακολουθούμε; Το σημαντικότερο βέβαια είναι κατά πόσο αληθεύουν ή όχι.
Ο Βρετανός συγγραφέας, Harry Oliver, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, με τίτλο “Black Cats & Four-Leaf Clovers” και ερευνά τις ρίζες των δεισιδαιμονιών και τις ιστορίες των παλιών γυναικών ανά τον κόσμο.
 


1. Πέρασμα κάτω από μία σκάλα

Μετά από έρευνα ενός...

Πώς θα ήταν οι διάσημοι Έλληνες καραφλοί!

Είναι πετυχημένοι, διάσημοι και κούκλοι! Είναι οι άντρες που ονειρεύεται κάθε γυναίκα! Πάντα τους βλέπουμε όμορφους και λαμπερούς. Αλήθεια όμως πως θα ήταν οι Έλληνες star αν είχαν λιγότερα μαλλιά; Θα ήταν το ίδιο γοητευτικοί ή όχι; Εδώ κάπου μπαίνει στη μέση το iphone και μια νέα εφαρμογή που μπορεί να κάνει τους άνδρες καραφλούς!

Ο πειρασμός ήταν μεγάλος... Επιλέξαμε λοιπόν τυχαία και με πολλή αγάπη και χιούμορ, τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους star της showbiz και με τη βοήθεια του iphone τους....αφαιρέσαμε λίγα μαλλάκια...


Ιδού το αποτέλεσμα και με την ευχή να μην τους συμβεί ποτέ! Ποια είναι η γνώμη σου; Είναι το ίδιο γοητευτικοί;


Ο ...

Τα 45 είδη του μαλάκα

Αφιερωμένο! ξέρεις εσύ...

1. Ο ορατός: Kοίτα ένα μαλάκα... 
2. Ο τεφάλ: ξεκόλλα ρε μαλάκα 
3. Ο ακίνητος: έμεινε μαλάκας 
4. Ο αδιόρθωτος: πάλι ρε μαλάκα; 
5. Ο επώνυμος: ο γνωστός Μαλάκας 
6. Ο νυχτωμένος: ξύπνα μαλάκα 
7. Ο χαμένος: που σε ρε μαλάκα;
8. Ο φευγάτος: την έκανε ο μαλάκας 
9. Ο βαθμοφόρος:...

Γιατί όχι και τεκμήριο στο σεξ;

Επαναφέρω αυτό το άρθρο διότι ορισμένοι αναγνώστες αυτής της στήλης νομίζουν ότι είναι σωστό και δίκαιο το κράτος να βάζει αυθαίρετες φορολογίες όπου νομίζει χωρίς να λογαριάζει κανέναν.

Αν αφήσετε το κράτος να φορολογεί τα σκάφη αναψυχής όσα θέλει, διότι οι περισσότεροι που τα έχουν, υποτίθεται έχουν και να πληρώσουν, τότε το ...

Καμαρώστε τα "Καρντάσια μας" Αυτή είναι η Τουρκία !

Διαβάστε την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων :
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, δέκα ελληνικά αλιευτικά, υπό τη συνοδεία δύο ταχύπλοων σκαφών της Ελληνικής Ακτοφυλακής, παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα της Τουρκίας στην περιοχή των βραχονησίδων Kardak μεταξύ 6:45 και 17:30.

Το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών για τις παραβιάσεις.


Άκουσον-άκουσον 10 ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλιευτικά λέει, παραβίασαν τα χωρικά ύδατα της Τουρκίας…

Αν συναντούσατε τον Θεόδωρο Πάγκαλο, θα του λέγατε:


Δηλώσεις - πρόκληση από Τούρκο υπουργό για την Ελλάδα

Με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών ο Φαρούκ Τσελίκ, υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Ερντογάν, απάντησε τελικά στα όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Ερζερούμ για την κατοχή της Κύπρου.

«Αυτοί οι οποίοι έδωσαν τη χώρα τους σε μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο για να γλιτώσουν τα χρέη τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλούν για την Τουρκία» είπε ο Τούρκος  υπουργός επικρατείας, σε συνέδριο στην Προύσα.

Απεργιακό Δελτίο για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου

Άλλαξαν σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα των αυριανών τους κινητοποιήσεων οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ.

Συγκεκριμένα, αύριο, Τετάρτη, το Μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Αλλάζει δηλαδή η ώρα της στάσης εργασίας στο Μετρό, ενώ η προαναγγελθείσα 24ωρη απεργία στον ΗΣΑΠ μετατρέπεται σε στάση εργασίας.

Επίσης, το Τραμ ακύρωσε τη...

Στους 15 μήνες η εναλλακτική στρατιωτική θητεία

Τη μείωση της εναλλακτικής θητείας για τους αντιρρησίες συνείδησης επικύρωσε την Τρίτη (11/1) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος,σε μια σειρά από ρυθμίσεις για τους ανυποτάκτους, τους λιποτάκτες, τους αντιρρησίες συνείδησης, τους ομογενείς και τους άνω 35. Πόσο πήγε το πρόστιμο λιποταξίας, αλλά και η μηνιαία εξαγορά για τους άνω 35. Στις αποφάσεις τους υπουργού, θεσπίζεται 15μηνη (από 17μηνη) εναλλακτική στρατιωτική θητεία στο στρατό ξηράς και 23μηνη

Όσοι αντιρρησίες συνείδησης δικαιούνται μειωμένης θητείας θα...

Εντατικούς φορολογικούς ελέγχους ξεκινά το υπουργείο Οικονομικών

Επίσης, ξεκινούν έλεγχοι για τις επιχειρήσεις που δεν υπέβαλαν ΦΠΑ τον Νοέμβριο και τηρούν βιβλία Γ' κατηγορίας.

Εντατικούς φορολογικούς ελέγχους ξεκινά το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς σε σύσκεψη που είχε με τους προϊσταμένους των 27 μεγαλύτερων εφοριών της χώρας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Οικονομικών οι έλεγχοι θα αφορούν την αγορά, το...

Το κουτσομπολιό κάνει καλό..

Το κουτσομπολιό μπορεί να ωφελεί όποιον το κάνει, σύμφωνα με μία νέα βρετανική μελέτη. Όπως έδειξε, όσοι κουτσομπολεύουν αισθάνονται μεγαλύτερη στήριξη από τον κοινωνικό περίγυρό τους – και ενίοτε, μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση!

Στη μελέτη, οι δρες Τζένιφερ Κόουλ και Χάνα Σκράιβενερ, από το Πανεπιστήμιο του Στάφορντσαϊρ, εξέτασαν τις απαντήσεις 160 εθελοντών,
οι οποίοι είχαν συμπληρώσει ερωτηματολόγια για την τάση τους να κουτσομπολεύουν, την αυτοεκτίμησή τους, την κοινωνική στήριξη και την....

Πως θα κινηθούν την Τετάρτη Ηλεκτρικός - Μετρό

Σε αλλαγές στο πρόγραμμα κινητοποιήσεων για την Τετάρτη προχώρησαν σε κοινή συνεδρίασή τους τα Σωματεία των Εργαζομένων στο Μετρό με στόχο, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, την όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, το Μετρό θα κυκλοφορήσει κανονικά από τις 08:00 έως τις 21:00, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της λειτουργίας.


Τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τραπεζικοί υπάλληλοι των 1200 ευρώ....μέ Πόρσε

Προ αδιεξόδου βρίσκονται οι τράπεζες που μέρα με την ημέρα μετατρέπονται σε "μάντρες" αυτοκινήτων. Χιλιάδες Κατασχεμένα ΙΧ βρίσκονται πλέον στην κυριότητα των τραπεζών που έχουν φτάσει πιά σε σημεία να μην ξέρουν τί να κάνουν με τόσα αυτοκίνητα που έχουν βρεθεί στην κυριότητά τους.

Με δεδομένη την απροθυμία των εμπόρων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων να αγοράσουν τα συνήθως πολυτελή ΙΧ
που οι τράπεζες έχουν κατασχέσει, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας αναζητούν εναγωνίως πλέον....

Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα…τότε δείτε την Πόλη των Σκουπιδιών (Garbage City )

Οχι, δεν είναι σκουπίδια σε κάποια φτωχογειτονιά της πόλης…αυτό το μέρος είναι πραγματικά γνωστό ως Σκουπιδόπολη. Οι κάτοικοί της ζουν σε ένα σουρεαλιστικό αστικό τοπίο γεμάτο απόβλητα.
Σε κάθε γωνιά και σε κάθε σημείο στοιβάζονται σκουπίδια. Αυτό το θλιβερό τοπίο αποθανάτισε με την κάμερα του ο...

Άφησαν τα παντελόνια σπίτι και πήραν το... μετρό!

Η 10η επέτειος του no pants subway ride «γιορτάστηκε» όπως της... αρμόζει. 50 πόλεις, 22 χώρες και... «ξεβράκωτοι» παντού!

Ζυρίχη, Αμβούργο, Σικάγο, Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Λος Άντζελες ήταν μερικές από τις πόλεις όπου πολλοί...

τολμηροί αποφάσισαν να μπουν στο μετρό φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους.
Το no pants subway ride «γεννήθηκε» πριν από 10 χρόνια στη Νέα Υόρκη και πέρυσι έλαβαν μέρος 2.500 άτομα.

Απεργία και στάση στα μέσα μεταφοράς: 11, 12 και 13 Ιανουαρίου

Στην κυκλοφορία επέστρεψαν από τις 4.00 το απόγευμα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μετά την στάση εργασίας που προηγήθηκε. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τις αποφάσεις που ελήφθησαν μετά τις Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων των Εργαζομένων, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα,  στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ αποφασίστηκαν για την Τρίτη και την Τετάρτη από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 3:30 το απόγευμα, καθώς και 24ωρη απεργία την Πέμπτη.

Αντιθέτως, οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο προτίμησαν να δουλέψουν κανονικά την Πέμπτη, κάνοντας μόνο μια στάση...

Σε δίκη ο Γκλέτσος για τα διόδια

Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Λαμίας και σε τακτική δικάσιμο θα δικαστεί ο δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, για το άνοιγμα του παραδρόμου στην εθνική οδό. Ο Απόστολος Γκλέτσος διέφυγε το αυτόφωρο λόγω της ειδικής δωσιδικίας που ακολουθείται στην περίπτωση των δημάρχων οι οποίοι παραπέμπονται για να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων. Ήδη, από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας κ. Θεολογίτη διατάχθηκε η ολοκλήρωση της δικογραφίας για τη σημερινή επιχείρηση του δημάρχου της Στυλίδας να ανοίξει παραδρόμους στην εθνική οδό κοντά στα διόδια της Πελασγίας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από την ώρα που αποχώρησαν τα μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας και ο Απόστολος Γκλέτσος από το συγκεκριμένο σημείο,...

«Ναρκωτικό» του εγκεφάλου η μουσική

Ο εγκέφαλος αντιδρά στο άκουσμα της αγαπημένης του μουσικής εκκρίνοντας δοπαμίνη, την ίδια ορμόνη που απελευθερώνει όταν το άτομο απολαμβάνει ένα εξαιρετικό γεύμα, παίρνει χρήματα στο χέρι ή ναρκωτικά.
Οι ερευνητές του Νευρολογικού Ιδρύματος στο Πανεπιστήμιο McGill του Μόντρεαλ, με επικεφαλής τη Βαλορί Σαλιμπούρ και τον Ρόμπερτ Ζατόρ έκαναν δοκιμές σε οκτώ εθελοντές ηλικίας 19 έως 24 ετών, σε πρώτο στάδιο, καταγράφοντας την εγκεφαλική δραστηριότητα των εθελοντών με τομογράφο ποζιτρονίων (ΡΕΤ).
Παράλληλα, παρακολουθούσαν τον καρδιακό ρυθμό, την αναπνοή, τη θερμοκρασία και την ηλεκτρική αγωγιμότητα ...

Το πιο εντυπωσιακό (και τυχερό) τρίποντο ever

ΔΕΙΤΕ: Θα τον ζήλευε κι ο Κόμπι Μπράιαντ

«Υβριδικό» netbook από τη Lenovo

ΔΕΙΤΕ: Από laptop γίνεται tablet και αντίστροφα
Το υβριδικό netbook IdeaPad U1 της Lenovo παντρεύει ένα multitouch tablet μ’ ένα laptop, επιτρέποντας στο χρήστη με ένα απλό άγγιγμα να βγάζει την οθόνη από το κυρίως σώμα του netbook. Με αυτή τη κίνηση το laptop μετατρέπεται σε ένα αυτόνομο μικρό tablet με διαφορικό λειτουργικό σύστημα και επεξεργαστή.

Το netbook έχει λειτουργικό Windows 7 και διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 2 Duo SU, ενώ το ...

Άνω-κάτω το Ίντερνετ από τη φήμη ότι κλείνει το Facebook

«Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ανακοίνωσε ότι το Facebook θα κλείσει τον Μάρτιο. Η διαχείριση του site του προκαλεί πολύ άγχος».
Η παραπάνω «είδηση», που ήταν φάρσα, έκανε τον γύρο του Ίντερνετ το...

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ο χλιδάτος κ. Πάγκαλος..... ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ "KING GEORGE"

Στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου King George πέρασε μαζί με την οικογένειά του την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, το κόστος διαμονής στη συγκεκριμένη σουίτα ανέρχεται στα 5.400 ευρώ ενώ ακολούθησε δείπνο αξίας 380 ευρώ το άτομο.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο κ. Πάγκαλος μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Χριστοφάκη και την οικογένειά του φιλοξενήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο και συγκεκριμένα στη σουίτα Royal Penthouse Souite 350 τετραγωνικών.


Το πολυτελές δωμάτιο ...

Ο έρωτας τυφλώνει

Συνηθίζουμε να λέμε ότι οι άνδρες προέρχονται από τον πλανήτη Αρη ενώ οι γυναίκες από την Αφροδίτη, προκειμένου να δείξουμε το πόσο διαφορετικά σκέφτονται και αντιδρούν τα δύο φύλα. Ωστόσο σύμφωνα με μια νέα μελέτη βρετανών ερευνητών που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «ΡLoS Οne» αυτή η κρατούσα άποψη αποτελεί μύθο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την αντίδραση ανδρών και γυναικών στον έρωτα.

Οπως έδειξε αυτή η μελέτη, ο ανδρικός και ο γυναικείος εγκέφαλος είναι «σχεδιασμένοι» ώστε να ενεργοποιούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο απέναντι στον…

5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας...θα πάθετε πλάκα!!!

Κάντε τα τεστ και θα καταλάβετε γιατί έχουμε πάθει πλάκα...
TEST 1

Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας.


Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.


Τον ερωτεύτηκε τρελά.


Μερικές μέρες αργότερα η...

30+1 πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας

• Κοιτάς το ρολόι σου αλλά μετά δεν ξέρεις τι ώρα είναι, οπότε ξανακοιτάς, αλλά πάλι δεν ξέρεις.

• Είναι Τετάρτη, αλλά για κάποιο λόγο όλη μέρα είσαι πεπεισμένος ότι είναι Πέμπτη. Και αυτό δε σου περνάει μέχρι να’ ρθεί όντως η Πέμπτη.


• Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μετά στέκεσαι σαν χαζός επειδή δεν ξέρεις γιατί μπήκες.


• Μιλάς μόνος σου και κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο, οπότε αρχίζεις να σιγοτραγουδάς για να τον πείσεις ότι τόση ώρα δεν μίλαγες στον εαυτό σου!


• Είσαι μες στο τρένο στο σταθμό και δίπλα είναι ένα...

Η ξανθιά ρεπόρτερ...κάτι ξέχασε! (Video)

Η ξανθιά ρεπόρτερ...κάτι ξέχασε! (Video)

Κλείνει το Facebook στις 15 Μαρτίου;

Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε πως το Facebook.com θα σταματήσει τη λειτουργία του εντός του Μαρτίου αφού η σελίδα έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου και του έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο στρές...Αυτή η είδηση κυκλοφόρησε εχθές σε όλο τον πλανήτη μέσω εκατοντάδων blog προκαλώντας ανησυχία στους φανατικούς χρήστες της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν...

Δείτε μερικές απίστευτες αντιδράσεις...(Video)

Πως θα αντιδρούσατε αν βλέπατε ξαφνικά αυτή την εικόνα μπροστά στο πρόσωπο σας;


Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς πάντα να ελέγξεις το τί συμβαίνει στη ζωή σου. Μπορείς όμως να ελέγξεις το πώς εσύ θα το δεχτείς, σε ποιό βαθμό θα το αφήσεις να σε επηρεάσει ή πώς θα αντιδράσεις απέναντι σε αυτό. Είναι πάντα στο χέρι μας να επιλέξουμε να αντιδράσουμε με αισιοδοξία, αξιοπρέπεια και θετικότητα, γνωρίζοντας ότι όλοι μπορούν να διαχειριστούν τα εύκολα, όμως τα δύσκολα είναι αυτά που δείχνουν από τι "μέταλλο" είμαστε φτιαγμένοι.

Ο Nick Vujicic μας διδάσκει τη σημασία του να αντικρύζουμε τη ζωή με χαμόγελο, να εστιάζουμε στα σημαντικά πράγματα και να είμαστε ευγνώμονες με αυτά που η ζωή...

Πέταξε το παιδί στις ράγες για να γλιτώσει το εισιτήριο (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με μια μητέρα στο Μπουένος Άιρες η οποία πέταξε κυριολεκτικά τη μικρή της κόρη στις ράγες του τρένου λίγο προσπαθώντας να αποφύγει η πρώτη τους ελεγκτές.Η μικρή σώθηκε την τελευταία στιγμή όταν κρύφτηκε κάτω από την πλατφόρμα με αποτέλεσμα να γλιτώσει το θανάσιμο τραυματισμό της.

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει τη...

Εβδομάδα «παθών» για τους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας και αυτή την εβδομάδα.

Αύριο, στο Μετρό και τον ηλεκτρικό, τα σωματεία των ηλεκτροδηγών έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου, όπως ανακοίνωσαν, να πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Η πρόταση που θα τεθεί στις Συνελεύσεις είναι για νέες στάσεις εργασίας την Τρίτη και την Τετάρτη και 24ωρη απεργία την Πέμπτη.

Από την πλευρά τους, οι ...

Μαϊμού... ροκάς

ΔΕΙΤΕ: Ακόμα και στην συμπεριφορά!