Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Το trailer για «Το Νησί»

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά του Mega με τίτλο «Το Νησί».
Στους τίτλους αρχής όμως δεν ακούγεται το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.
Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Victoria Hislop που έχει γίνει best seller.
«Το Νησί» κάνει πρεμιέρα της ερχόμενη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ενώ ήδη το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής τα βράδυ της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου.

Παρακολουθήστε το trailer

Βαρόμετρο Οκτωβρίου: Απογοήτευση πολιτών

Την απογοήτευση, αλλά και την αποστασιοποίηση, του εκλογικού σώματος από το πολιτικό σύστημα καταγράφει το Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue για την «Καθημερινή της Κυριακής».

Σύμφωνα με την έρευνα σχεδόν 8 στους 10 πολίτες(78%) δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της Κυβέρνησης και 9 στους 10 (89%) από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Παράλληλα η δημοτικότητα των πολιτικών κομμάτων και αρχηγών μειώνεται, με εξαίρεση εκείνη της Αλέκας Παπαρήγα, ενώ αυξάνεται η τάση αποπολιτικοποίησης και ...

Ο ακρωτηριασμός κοστίζει λίγοτερο...

Απίστευτη αναλγησία δείχνει το ΙΚΑ σε βάρος των διαβητικών ασθενών, αφού έχει διακόψει την χορήγηση των θεραπευτικών υποδημάτων γιατί κοστίζουν πολύ... Όπως αποκαλύπτει το Βήμα, σε έγγραφο του ΙΚΑ προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, το ταμείο έχει πάψει να χορηγεί τα ειδικά θεραπευτική υποδήματα, αφού δεν αποτρέπουν τον ασθενή από τον ακρωτηριασμό, απλώς τον καθυστερούν για 1 με δύο χρόνια.

«Το αναμενόμενο όφελος είναι μικρότερο από το προβλεπόμενο κόστος» καταλήγει η εξοργιστική επιστολή του ΙΚΑ.

Η ίδια η Ομοσπονδία τονίζει πως ...

Μεγάλη νίκη για την Εθνική

Ύστερα από δυο ισοπαλίες με Γεωργία και Κροατία, η Εθνική πέτυχε το «τρίποντο», καθώς επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» της Λετονίας 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε με σουτ ο Τοροσίδης, στο 58ο λεπτό. Με τη νίκη της η εθνική πέρασε, έστω προσωρινά, στην πρώτη θέση του ομίλου, όπου ισοβαθμεί με τη Γεωργία.


Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γεωργία έκαμψε την αντίσταση της Μάλτας (1-0) με...

κεφαλιά του Σιράτζε και πέτυχε την πρώτη νίκη στον 6ο όμιλο.



Τα νέα ταλέντα του X-Factor!!

Θες να αδυνατίσεις;;; Τότε πέσε για ύπνο..

Σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη, ο λίγος ύπνος ενδέχεται να εμποδίζει όσους κάνουν δίαιτα να χάσουν λίπος.

Η έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στο «Αnnals of Internal Medicine», ενισχύει τις υπάρχουσες ενδείξεις που θέλουν τις συνήθειες
του ύπνου να παίζουν ρόλο στη ρύθμιση του βάρους και προτείνει όσοι ξεκινούν δίαιτα να διασφαλίζουν προηγουμένως ότι κοιμούνται επαρκώς. Η μελέτη βασίστηκε σε δείγμα 10 υπέρβαρων ανδρών και γυναικών, που διέμειναν σε Εργαστήριο Ύπνου για δύο διαφορετικές περιόδους δύο...

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Την Κυριακή η ημερομηνία θα είναι 10.10.10. Τυχαίο;

10/10/10 θα γράψουν την Κυριακή τα ημερολόγιά μας, κάτι που συμβαίνει μόνο κάθε εκατό χρόνια! Με αφορμή αυτό το γεγονός, σας παρουσιάζουμε την σημασία του αριθμού 10 στην αριθμολογία.

Για τον Πυθαγόρα ο αριθμός 10, η "Δεκάς", ήταν "ο τελειότερος όλων των αριθμών",
αφού εμπεριέχει όλους τους υπόλοιπους!

Αντιστοιχούσε στο σύνολο των νόμων της φυσικής που κράτησαν το σύμπαν ενωμένο και ταυτιζόταν με τον ...

Πώς να εξοικονομήσετε βενζίνη;

Γιατί οι καιροί είναι πονηροί!
Εν μέσω οικονομικής κρίσης, κάθε ευρώ είναι πολύτιμο, για αυτό και εμείς σας προτείνουμε μερικές ιδέες προκειμένου να εξοικονομήσετε βενζίνη στο αυτοκίνητό σας.

- Αδειάστε, επιτέλους, το πορτμπαγκάζ. Η ομπρέλα θαλάσσης που κουβαλάτε ξεχασμένη από πέρυσι το καλοκαίρι δε θα σας χρησιμεύσει σε τίποτα στη διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο. Για κάθε 100 κιλά βάρους, η κατανάλωση καυσίμου αυξάνεται κατά μισό λίτρο ανά 100 χιλιόμετρα.

- Φουσκώστε τα λάστιχα. Η κατανάλωση αυξάνεται κατά 2% για κάθε 0,2 bar κάτω από την προβλεπόμενη πίεση αέρα –η οποία αναγράφεται συνήθως στην πόρτα του οδηγού ή στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου.

- Μην αυξομειώνετε την ταχύτητα του οχήματος. Μετριάστε τις...

Έσπασε κάθε ρεκόρ τύχης με το λαχείο

Έσπασε κάθε ρεκόρ τύχης. Με πιθανότητα 1 στις 1,36 εκατομμύρια ο Έρνεστ Πούλεν,  κατέρριψε κάθε στατιστική πρόβλεψη κερδίζοντας μέσα σε τρεις μήνες δύο φορές το λαχείο.

Ο 57χρονος Αμερικανός κέρδισε αρχικά ένα εκατομμύριο με ένα λαχνό στο παιχνίδι «100 Million Dollar Blockbuster». Μετά από ένα τρίμηνο ξανακέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια με παρόμοιο τρόπο, αυτή τη φορά αγοράζοντας το ένα λαχείο του «Mega Monopoly».

«Αντέδρασε σαν να μην ήταν κάτι σπουδαίο», είπε ο ...

Θέλετε να αλλάξετε γειτονιά αλλά όχι και σπίτι;

Βαρεθήκατε τη θέα που έχετε από το σπίτι σας; Θέλετε να αλλάξετε γειτονιά αλλά όχι και σπίτι; Υπάρχει λύση!
Εταιρείες αναλαμβάνουν μετακινήσεις κτηρίων. Από μικρές κατοικίες μέχρι μεγαλύτερα πολυόροφα κτήρια.

Αρχικά καταστρέφονται τα θεμέλια και το κτήριο «φορτώνεται» σε ειδικές τροχοφόρες πλατφόρμες με τη βοήθεια βαρέων οχημάτων. Ακολουθεί η μετακίνησή του στη νέα τοποθεσία, η οποία μπορεί να είναι λίγα μέτρα μακριά ή μια νέα περιοχή. Εκεί, με τις ίδιες περίπου διαδικασίες το κτήριο τοποθετείται στα νέα του θεμέλια.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν είναι εντυπωσιακά....Δες Φώτο...

Ο τοξικός εφιάλτης πλέον απειλεί όλη την Ευρώπη!

Συναγερμός και κατάσταση υψιστης ετοιμότητας για τις 10 χώρες που βρέχονται από τον Δούναβη. Η κόκκινη τοξική λάσπη που διέρρευσε από το ουγγρικό εργοστάσιο παραγωγής αλουμινίου βρίσκεται πλέον στα νερά του 2ου μεγαλύτερου ποταμού της Ευρώπης.O απολογισμός των νεκρών του σοβαρότατου χημικού ατυχήματος που έγινε τη Δευτέρα στο δυτικό τμήμα της Ουγγαρίας αυξήθηκε στους 7, με την αποκάλυψη του πτώματος ενός ακόμα από τους πολίτες που θεωρούνταν αγνοούμενοι από την πρώτη ημέρα, ανακοινώθηκε από τον...

Ο ιός 10/10/10

Άλλη μια “επικίνδυνη” ημερομηνία για το Ίντερνετ “ξεφύτρωσε”, καθώς η 10η Οκτωβρίου 2010 θεωρείται η ημερομηνία όπου ένας τεράστιος ιός θα μολύνει τους υπολογιστές όλου του κόσμου... Όπως ακριβώς με τον ιό Υ2Κ της νέας χιλιετίας που τον περιμέναμε αλλά δεν ήρθε ποτέ!! Το κακό θα συμβεί στις 10:19 την Κυριακή 10/10/10, όπου οι ειδικοί προβλέπουν ότι είτε θα κλατάρουν τα εσωτερικά ρολόγια όλων των υπολογιστών είτε θα χτυπηθούμε από έναν άγνωστο και ισχυρό ιό.

“Υπάρχει συνεχώς αυτή η...

"Το ξέραμε ότι η Ελλάδα θα είχε πρόβλημα"

Αυτό παραδέχθηκε την Παρασκευή (8/10) η ευρωζώνη δια στόματος του επικεφαλής των υπουργών οικονομικών, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από την Ουάσινγκτον.Ο κ. Γιούνκερ είπε ότι η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν υπήρχαν δράσεις πριν από δύο ή τρεις δεκαετίες, και όχι τον τελευταίο χρόνο.

"Αλλά ήταν φανερό ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτό το είδος του προβλήματος, και...

Έρχονται βιντεοκλήσεις μέσω τηλεόρασης

Μία συσκευή που θα μετατρέπει την τηλεόραση σε μεγάλο βιντεοτηλέφωνο, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά των ΗΠΑ. Θα κοστίζει 599 δολάρια και θα είναι ανταγωνιστική του Skype.

Το νέο τεχνολογικό επίτευγμα κατασκευάζει η εταιρεία εξοπλισμού και δικτύωσης, Cisco Systems, που εξειδικεύεται αρκετά χρόνια στον τομέα των τηλεδιασκέψεων.


Χάρη στην εικόνα υψηλής ευκρίνειας που παρέχει το σύστημα «umi», όπως θα ονομάζεται, ίσως ανατρέψει τις...

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας, κατά τη διάρκεια του οποίου το κέντρο της Αθήνας παραμένει κλειστό για τα αυτοκίνητα.

Ο Ποδηλατικός Γύρος περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές, ανάλογα με τις δυνατότητες και τη διάθεση του ποδηλάτη.


Η μεγάλη διαδρομή των ...

Βρέθηκε η λύση για τους καπνιστές - Δες Φώτο


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Γιατί οι γυναίκες ζητάνε συγνώμη πιο συχνά από τους άνδρες

Αν νομίζετε ότι ακούτε τις γυναίκες να λένε ‘’συγνώμη’’ περισσότερο από τους άνδρες, έχετε δίκιο. Μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι οι γυναίκες όντως ζητάνε συγνώμη πιο συχνά από ό, τι οι άνδρες. Ωστόσο το θέμα δεν είναι ότι οι άνδρες είναι απρόθυμοι να αναγνωρίσουν τις αδικίες που έχουν κάνει, όπως αποκάλυψε η μελέτη, αλλά ότι έχουν ένα υψηλότερο όριο στο τι θεωρούν ότι δικαιολογεί μια συγνώμη.
«Οι άνδρες δεν αντιστέκονται στη συγγνώμη επειδή νομίζουν ότι θα τους κάνει να φαίνονται αδύναμοι ή επειδή δε θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για τις πράξεις τους», δήλωσε η ερευνήτρια Karina Schumann, υποψήφια διδάκτωρ Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Waterloo στο Οντάριο, στον Καναδά. «Όταν νομίζουν ότι έχουν κάνει κάτι λάθος ζητούν συγγνώμη εξίσου συχνά με τις ...

Βάλτε Google Tv σε όποια τηλεόραση θέλετε!

H Logitech παρουσίασε το νέο κουτί που έχει σχεδιαστεί για το αναμενόμενο Google TV.
Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν νέα στοιχεί σχετικά με το Google Tv και σήμερα η εταιρία Logitech ανακοινώνει κι επίσημα πλέον το “Revue” το οποίο έχει σχεδιαστεί για την πλατφόρμα της Google.

Με το νέο Logitech Revue ο χρήστης μπορεί να εξοπλίσει κάθε τηλεόραση που διαθέτει θύρα HDMI με την Google TV,
To Revue συνδέεται μέσω Ethernet ή ασύρματου δικτύου με το Internet ενώ με την εφαρμογή...

Αυξήσεις - φωτιά στα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ - Τι θα πληρώσουμε με παραδείγματα

- Προβλέπεται μείωση μόνο για 1,2 εκατομμύρια οικιακούς πελάτες
- Επιβαρύνονται τα φτωχά νοικοκυριά 
- Χτύπημα και στους αγρότες
Επιπλέον 30 ευρώ το χρόνο θα πληρώνουν τα φτωχά νοικοκυριά που καταναλώνουν έως 800 κιλοβατώρες στο 4μηνο, ποσοστό δηλαδή 13,7%.

Η πλειοψηφία των νοικοκυριών (περίπου 2 εκατ. καταναλωτές που κινούνται μεταξύ 800 και 1.600 κιλοβατωρών) θα επιβαρυνθεί κατά 2,6% - 2,7% από τη νέα χρονιά.


Η αύξηση για τα νοικοκυριά που ...

Πώς θα κάνετε τον διακανονισμό με την εφορία

Τις διατάξεις για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών, καθώς επίσης τον πιθανό συμψηφισμό των αμοιβαίων απαιτήσεων (Δημοσίου και οφειλέτη) κοινοποίησε με εγκύκλιό του το Υπουργείο Οικονομικών.

Ταυτόχρονα, διευκρινίζεται ο χρόνος για την παράταση της παραγραφής των βεβαιωμένων χρεών του νόμου για την περαίωση.
Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών, οι αιτήσεις υπαγωγής των οφειλετών στη σχετική ρύθμιση δεν θα είναι επ' αόριστον αλλά θα γίνονται έως και τις 29 Οκτωβρίου 2010.
Μάλιστα, το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει ότι θα υπάρχουν και μίνι μπόνους για ...

Το φαινόμενο του unfriending στο Facebook

Η έλλειψη «καλής συμπεριφοράς» σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, οι συχνές, χωρίς νόημα, αναρτήσεις και τα αμφιλεγόμενα σχόλια μπορούν να οδηγήσουν σε διαδικτυακή «απομόνωση» των χρηστών.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κολοράντο των Η.Π.Α., μελέτησαν τη συμπεριφορά 1.500 χρηστών του
Facebook και διαπίστωσαν ότι και ο online κόσμος έχει τα όριά του.

Οι συχνές αναρτήσεις «για ασήμαντη αφορμή» (ανόητα ή επαναλαμβανόμενα σχόλια), καθώς επίσης και οι αναρτήσεις για θέματα που ενδέχεται να προκαλέσουν εντάσεις, όπως η...

Το απαράδεκτο νταβατζηλίκι συνεχίζεται

Aπό 1 Οκτώβρη όπως όλοι γνωρίζουμε άρχισε να ισχύει ο νόμος περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, χώρους μαζικής εστίασης κτλ.
Απαραίτητο λοιπόν μας είπαν στο μαγαζί μας να έχουμε ένα βιβλίο το οποίο θεωρείς στην δημοτική αστυνομία και πρέπει να υπάρχει στο μαγαζί ώστε να υπογράφουν όσοι περνάνε για έλεγχο. Όμορφα και σωστά.

Έλα όμως που το συγκεκριμένο βιβλίο - τετράδιο είναι συγκεκριμένο και
ΜΟΝΟ αυτό πρέπει να έχεις.

Το συγκεκριμένο τετράδιο λοιπόν φίλοι αναγνώστες κοστίζει....


16,50 euro !!!! Τουλάχιστον τόσο το ...

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Το βίντεο της ημέρας – Ηφαίστειο

Πρόκειται ίσως για τις πιο εντυπωσιακές εικόνες που έχουμε δει από ένα ενεργό ηφαίστειο.Ο ηφαιστειολόγος Τζεφ Μάκλεϊ πήγε στο νησί Ambrym του Νότιου Ειρηνικού Ωκεανού και περπάτησε σχεδόν στις παρυφές της “καρδιάς” του ηφαιστείου με τη λάβα σε πλήρη εξέλιξη άτω από τα πόδια του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε αυτό το βίντεο. “Ποιο θα ήταν το νόημα να ταξιδέψω σε ολόκληρο τον κόσμο για να βιντεοσκοπήσω ηφαίστεια και σεισμούς και μετά να πειράξω το οπτικό υλικό μου;” είπε ο Μάκλεϊ.

Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αμφισβητήσουμε...

Θέρμανση από οικιακά απόβλητα

Φαίνεται ότι περίπου 200 νοικοκυριά σ' ένα μικρό χωριό στη Βρετανία έχουν λύσει οριστικά το πρόβλημα της θέρμανσης το χειμώνα. Στο χωριό Ντίντκοτ η απαιτούμενη ενέργεια για τη θέρμανση θα παράγεται από την καύση μεθανίου από τα απόβλητα των ενοίκων.

Τα ανθρώπινα απόβλητα διοχετεύονται σε μεγάλους βιοαντιδραστήρες μέσα στους οποίους ...

Τελικά ο κόσμος είναι σκοτεινός

Φυσικοί από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια συνέδεσαν την δομή των κυττάρων του αμφιβληστροειδούς χιτώνα με τις αντιθέσεις του φωτός και του σκοταδιού του φυσικού κόσμου, προκειμένου να αποδείξουν ότι οι νευρικές οδοί που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να δουν, προσαρμόζονται προκειμένου να καταλάβουμε καλύτερα το περιβάλλον μας.

Κάνοντας αυτήν την έρευνα λοιπόν, οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως τα γαγγλιακά κύτταρα του ...

Οι αντικειμενικές θα αυξήσουν πέντε φόρους και... τα ενοίκια

Με στόχο της είσπραξη 570 εκατομμυρίων ευρώ η Κυβέρνηση αυξάνει τις αντικειμενικές αξίες, οι οποίες μάλιστα θα αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο φέρνοντας τα πάνω-κάτω σε μια σειρά από τέλη και φόρους. Στόχο οι... βίλες που είναι εκτός σχεδίου και γι' αυτό το λόγο κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν πληρώνει φόρο ακίνητης περιουσίας, όμως με τη δημιουργία ζωνών συμπαρασύρει όλα τα ακίνητα.
Μαζί με το ακίνητο όμως...

Χειμώνας από σήμερα - Καταιγίδες σε όλη τη χώρα και κρύο - Από Πέμπτη τα πρώτα χιόνια στα βουνά

Ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα από Τετάρτη και στην Αθήνα
Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας ξεκινώντας από τα βόρεια της χώρας
Μικρή βελτίωση του καιρού από Σαββατοκύριακο, αλλά με τσουχτερό κρύο
Χιόνια και στα υψηλά βουνά και πιθανότατα και στον Παρνασσό
Οι βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια και οι καταιγίδες κυρίως στα δυτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τετάρτη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη
ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγιδες. Τη νύχτα θα πέσουν λίγα χιόνια στα βουνά κυρίως των....

Ξέχασαν και κλείδωσαν ηλικιωμένη μέσα στο ΙΚΑ

Απίστευτο κι όμως ελληνικό.

Μία ηλικιωμένη-ασφαλισμένη, επισκέφτηκε χθες το ΙΚΑ, που βρίσκεται επί της οδού Αγγελάκη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς.


Οι γιατροί και το προσωπικό τέλειωσαν τη βάρδια τους, κλείδωσαν τα γραφεία τους, έφυγαν από το κτίριο, χωρίς όμως να αντιληφθούν ότι η άτυχη γυναίκα περίμενε στην... αίθουσα αναμονής!


Η γυναίκα δε διέθετε κινητό τηλέφωνο και δεν μπορούσε να ειδοποιήσει κανέναν! Ο σύζυγός της, όταν είδε πως καθυστερούσε να επιστρέψει, άρχισε να την ψάχνει κι έφθασε ως το ΙΚΑ της οδού Αγγελάκη.


Τελικά, η άτυχη ηλικιωμένη «απελευθερώθηκε» σε κατάσταση σοκ!

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο Πάγκαλος στο "Νησί" ΑΚΟΥ ΧΟΝΤΡΕΕΕ...!!!


ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ !...ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ...ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ

Και ξαφνικά προέκυψε και θέμα επιστροφής, του ίδιου του …Καρα-μανλή ! Τι, μόνο οι άλλοι θα γυρίσουν ; Αφού το συγχωροχάρτι του Σαμαρά ήταν γενικής υφής, κατεύθυνσης και ισχύος !...
Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους, η πορεία προς την εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου, με τον άχρηστο, όχι απλά εξαγνισμένο, αλλά και στην πόρτα, έτοιμο να ξαναμπεί στο σαλόνι.

Το τραύλισμα, φυσικό επακόλουθο του ταράκολου και της συνειδη-τοποίησης του ....

Ο καθένας μας χρωστάει 26.000 ευρώ!

Αυξήθηκε κατά 21,3 δισ. ευρώ δηλαδή σε ποσοστό 187% επί του ΑΕΠ
- Αφορά στο δεύτερο τρίμηνο του 2010
- Ο κύριος όγκος είναι από το Δημόσιο
Σύμφωνα με τα τριμηνιαία στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), η αύξηση του χρέους κατά 21,3 δισ. σ
ημειώθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2010, σε σύγκριση με το ποσό του πρώτου τριμήνου.

Σημειώνεται ότι το ...

Η Ελίνα και οι άντρες του Big Brother στο ντους ....

Προσποιούνται τον οργασμό

Από την αρχαιότητα οι γυναίκες προσποιούνταν τον οργασμό. Στην εποχή μας όμως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Σύμφωνα με νέα μελέτη στις ΗΠΑ οι γυναίκες που προσποιούνται τον οργασμό είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι φανταζόμασταν.


Ενώ το 85% των ερωτηθέντων ανδρών δήλωσαν σίγουροι ότι οι σύντροφοί τους είχαν ολοκληρώσει την τελευταία φορά που έκαναν έρωτα μονό το 64% των γυναικών δήλωσαν ότι δεν προσποιήθηκαν οργασμό.


Αυτό το τεράστιο ποσοστό της...

Αδειάζουν οι φυλακές

Αποφυλακίζεται το 10% των ατόμων που κρατούνται σήμερα στις φυλακές και έχουν τη δυνατότητα εξαγοράς ποινών έως πέντε έτη.

Τουλάχιστον 1.230 κρατούμενοι υπολογίζεται ότι θα αποφυλακισθούν άμεσα από τους 12.400 που κρατούνται σήμερα. Σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης, απαγορεύεται η κράτηση ατόμων για μη καταβολή δικαστικών εξόδων, διάταξη με την οποία εκτιμάται ότι θα ανοίξουν οι πόρτες της φυλακής για 130 άτομα.


Επίσης, 1.100 άτομα θα ευεργετηθούν από τις διατάξεις, καθώς, μολονότι οι ποινές τους έχουν μετατραπεί σε χρηματικές, δεν έχουν τη ...

Προσοχή! Το laptop στα πόδια δημιουργεί προβλήματα υγείας

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό πως όταν το λάπτοπ τοποθετείται στα πόδια, έχει αρνητική επίδραση στο σπέρμα. Τώρα, ελβετοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να δημιουργήσει δερματικά προβλήματα που με τη σειρά τους μπορούν να προκαλέσουν σε καρκίνο.
Επιστήμονες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βασιλείας αναφέρουν ότι η θερμοκρασία του φορητού υπολογιστή μπορεί να φτάσει τους έως και τους 52 βαθμούς Κελσίου και πως είναι πιθανό να προκαλέσει μόνιμες βλάβες στο δέρμα.

Οι ειδικοί αναφέρουν ως πρόσφατο παράδειγμα την περίπτωση ενός 12χρονου που έπαιζε καθημερινά και για πολλές ώρες παιχνίδια στο λάπτοπ, τοποθετώντας το πάντοτε στα πόδια.
Ο 12χρονος εμφάνισε...

Τους θάβουν ζωντανούς για να ξεπεράσουν το άγχος! VIDEO

Σοκ προκαλεί  η είδηση ότι θεραπευτές στη Ρωσία προκειμένου να καταπολεμήσουν την μάστιγα της εποχής, το στρες, θάβουν ανθρώπους ζωντανούς κάτω από το χώμα.
Συγκεκριμένα τους βάζουν μέσα σε πλαστικές σακούλες και τους θάβουν για σαράντα λεπτά, τριάντα εκατοστά κάτω από τη γη. Κι αυτό γιατί όπως επισημαίνουν«είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ξεπεράσει κανείς τα ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να έχει. Κάτω από το έδαφος, δεν μπορείς να ακούσεις, ούτε και να δεις κάτι, συνεπώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τις βαθύτερες σκέψεις σου και τις καταπολεμάς».

Το ενδεχόμενο το μόνο πράγμα που...

Ηλιακή καταιγίδα απειλεί τον πλανήτη


Ειδικοί της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ με χρηματοδότηση από τη ΝΑΣΑ ερεύνησαν σενάριο καταστροφής της γης από τον ήλιο
«Είμαστε όλο και πιο κοντά κι όλο και πιο ξεκάθαρα στο χείλος μιας πιθανής καταστροφής» λέει ο Ντάνιελ Μπέικερ, ειδικός σε θέματα καιρού στο Διάστημα.

Αυτό μπορεί να συμβεί αν μια μεγάλη ποσότητα ηλιακού πλάσματος μεταφερθεί από τους ηλιακούς...

ΔΕΗ: Αυξήσεις "φωτιά" έως 25%

Με αυξήσεις της τάξεως του 25% στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι στην τριετία 2011-2013 όσοι έχουν χαμηλές καταναλώσεις έως 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο. Εξαιρούνται μόνο εκείνοι που θα ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, που προσφέρει μειωμένες τιμές σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών.
 Οι αυξήσεις στις μεσαίες καταναλώσεις 801-1.600 κιλοβατώρες, όπου εντάσσεται η πλειονότητα των καταναλωτών, περίπου δύο εκατομμύρια, θα κυμανθεί, όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", στα επίπεδα του 5%.
Αυτά τα ποσοστά προέκυψαν από τις αλλεπάλληλες συσκέψεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο ΥΠΕΚΑ από κοινού με τη ΡΑΕ, με τις τελικές ανακοινώσεις να....

Έρχονται βροχές και χιόνια στα ορεινά

Να λοιπόν που φτάσαμε στον Oκτώβριο. Ο μήνας που μας βάζει σε τροχιά φθινοπώρου και σταδιακά στην αρχή του χειμώνα. Η ψυχρούλα αρχίζει και κάνει αισθητή την παρουσία της πλέον, με τη θερμοκρασία τόσο το βράδυ, όσο και την ημέρα, να βρίσκεται σε επίπεδα που σε κάνει να λες, ότι άρχισε βρε παιδί μου να μυρίζει δειλά – δειλά χειμώνας. Η εικόνα του καιρού μας προδιαθέτει για ποιο χειμωνιάτικες καταστάσεις. Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξέλιξη του καιρού από σήμερα, καθώς μας έρχεται μια καλή διαταραχή από τα Βόρεια της Ιταλίας. Η διαταραχή αυτή, αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και λόγω του ....

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Έως 3.000 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για όποιον καπνίζει στο αυτοκίνητο

Το πρόστιμο αφορά όσους οδηγούς έχουν μέσα στο αυτοκίνητό τους παιδιά κάτω των 12 ετών

Απογότευση από τους ελέγχους 
Μόνο στο Γκάζι το 70% κάπνιζε κανονικά
12.382 κλήσεις το Σαββατοκύριακο για καταγγελίες

Το ενδεχόμενο επιβολής προστίμων από 1.500 - 3.000 ευρώ, ή ακόμη και αφαίρεσης του διπλώματος, μελετούν στελέχη του Υπουργείου Υγείας, για τους οδηγούς που στο εξής θα «συλλαμβάνονται» να καπνίζουν στο αυτοκίνητό τους, όταν σε αυτό επιβαίνουν παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Οι σκέψεις αυτές αναμένεται να ....

ΧΟΝΤΡΕΕΕ ΑΚΟΥ...!!!!!


ΟΤΑΝ ΟΙ (ΠΡΑΣΙΝΕΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ...


Γιατί ο κόσμος έλκεται τόσο πολύ από τις μεταφυσικές μπούρδες;

Εδώ στο taxalia ιδρώσαμε, με προσεκτική μελέτη 3 ετών, να αποδείξουμε ότι οι σεισμοί δεν προβλέπονται. Και το κάναμε τον πιό απόλυτο τρόπο που μπορεί να υπάρξει. Το αποδείξαμε με τη μαθηματική έννοια του όρου. Κι όμως, αν σήμερα βγει σε ένα τηλεοπτικό κανάλι κάποιος περίεργος και πεί "ο παπαγάλος μου έξυσε τον αριστερό του όρχι, άρα σήμερα στις 12 το βράδυ θα γίνει μεγάλος σεισμός στη Θεσσαλονίκη", θα υπάρξει κόσμος που θα ξενυχτήσει κι ο παπαγάλος, θα γίνει...

talk of the town.
Το ίδιο συνέβη με μια φήμη περί εμφανίσεως του Γέροντος Παϊσίου. Μέχρι που χθες στη λαϊκή, ο ψαράς που ψωνίζω με ρώτησε "ρε συ που...

Έκανε σεξ με τον εγγονό της για να ξορκίσει τον "δαίμονα"

Eκανε σεξ με τον εγγονό της προκειμένου να ξορκίσει τον «δαίμονα του έρωτα» που είχε κατακυριεύσει το νεανικό κορμί του. Σάλο σε ολόκληρη την Καλιφόρνια προκαλεί η εκδίκαση της πρωτοφανούς για τα νομικά χρονικά υπόθεσης, στην οποία κατηγορούμενη είναι μια 53χρονη. Η Τόνι Στάουερς-Μουρ ενώ αρχικά είχε ομολογήσει στους συγγενείς της πως αποπλάνησε τον 15χρονο εγγονό της, ενώπιον των δικαστών της ισχυρίστηκε πως όχι μόνο δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά πως ο ανήλικος τη βίασε!

Η δίκη της 53χρονης έχει διακοπεί προσωρινά προκειμένου να συλλεχθούν και άλλα ....

Επιρρεπείς στις παράλληλες σχέσεις οι Έλληνες..

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο ανοιχτοί είναι οι Έλληνες – ακόμη περισσότερο οι Ελληνίδες- σε μία παράλληλη σχέση δείχνει έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου σε δείγμα 447 ατόμων ηλικίας από 18 ως 57 ετών.

Όπως δείχνει η έρευνα, ποσοστό 70% τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών ομολογούν ότι “
έχει περάσει από το μυαλό τους” να κάνουν εξωσυζυγική ή παράλληλη σχέση.

Συγκεκριμένα, το 71,6% των ανδρών λένε ότι έχουν σκεφτεί να κάνουν παράλληλη σχέση,
ενώ το ...

Τέλος στο παράνομο «κατέβασμα» από το διαδίκτυο . "Καμπάνες" σε όσους κατεβάζουν παράνομα αρχεία

Τα πρώτα μηνύματα που προειδοποιούν όσους «κατεβάζουν» παράνομα αρχεία (μουσική, ταινίες κτλ) από το διαδίκτυο εστάλησαν την Παρασκευή, ένα έτος μετά από την υιοθέτηση του αμφιλεγόμενου νόμου, ο οποίος κάνει τη Γαλλία μία από τις πιο αυστηρές χώρες στο ζήτημα αυτό.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, μετά από το πρώτο μήνυμα, ο χρήστης θα λαμβάνει ένα δεύτερο, καθώς και μία προειδοποιητική επιστολή.

Αν ο χρήστης συνεχίζει το παράνομο «κατέβασμα», κινδυνεύει να του επιβληθεί πρόστιμο, αλλά και διακοπή της σύνδεσής του για έως και ένα έτος.

Το μήνυμα που στέλνεται ...

Ελίνα Μπεκάκου..Χορεύτρια strip show η παίκτρια του Big Brother!

Το "αστέρι" του "Big Brother".. Η κοπέλα θα τους τρελάνει όλους εκει μέσα.. Όσοι ενδιαφέρεστε να δείτε και άλλες "ωραίες" τέτοιες φωτογραφίες.... 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Έρχεται η φοροκάρτα για τις αποδείξεις

Έναν νέο τρόπο επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών με τον οποίο θα αντικατασταθεί η συλλογή αποδείξεων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, όλες οι συναλαγγές των πολιτών θα καταγράφονται ηλεκτρονικά σε μία νέα κάρτα με bar code η οποία θα μοιάζει με πιστωτική.

Η φοροκάρτα θα περνάει απο το μηχάνημα των πιστωτικών καρτών μέσω του οποίου η τράπεζα θα ενημερώνεται για τη συναλλαγή και θα μεταβιβάζει τα στοιχεία στο ΚΕΠΥΟ, τα οποία θα μπαίνουν αυτομάτως στη φορολογική μας δήλωση. Η κάρτα, θα έχει τον ΑΦΜ του καταναλωτή και σε αυτήν θα εγγράφονται οι αποδείξεις, ώστε να μην απαιτείται η συλλογή τους.


Η χρήση της κάρτας σε ,,,,

Εξωγήινοι: Ζουν ανάμεσά μας...

Στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας η αναζήτηση για εξωγήινη ζωή συνήθως γίνεται στο διάστημα, εκατομμύρια μίλια μακριά από τη γη.

Ωστόσο σήμερα οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορεί να ανακαλύψουν εξωγήινες μορφές ζωής πολύ κοντύτερα στον πλανήτη μας και συγκεκριμένα στις παρυφές της ατμόσφαιράς μας.


Βρετανοί ερευνητές, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Διαστημικό Πρακτορείο, θα εκτοξεύσουν αυτήν την εβδομάδα ένα μπαλόνι που θα μεταφέρει ειδικά εργαλεία προκειμένου να εξερευνήσουν την στρατόσφαιρα για βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς.


Οι ειδικοί θεωρούν ότι ...