Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Καινούρια ατάκα Wipeout


Νέα ατάκα ήρθε... για να μείνει.











Νεκροί τρεις στρατιώτες του ΝATO και ένας πολίτης στο Αφγανιστάν

Τρεις στρατιώτες του ΝΑΤΟ και ένας πολίτης σκοτώθηκαν σε δύο διαφορετικά συμβάντα στο νότιο Αφγανιστάν, ενώ από επιδρομή του ΝΑΤΟ σκοτώθηκαν δεκάδες ένοπλοι, ανακοίνωσαν οι τοπικοί αξιωματούχοι.

"Διόδια ΝΤΡΟΠΗΣ ,,,, Έλεος πια"

"Χτες μετά την Θήβα υποστήκαμε μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου. Επειδή γίνονται έργα, οι δύο λωρίδες (συν την Λ.Ε.Α.) κυκλοφορίας, γίνονταν μία και μάλιστα σε κάποιο σημείο μπαίναμε στο αντίθετο οδικό ρεύμα.
Επί μία τουλάχιστο ώρα ήταν η ταλαιπωρία μου.
Η εταιρία που εκμεταλλεύεται το δρόμο κάνει τη δουλειά της, η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ τι κάνει για να μην κυκλοφορούμε σε επικίνδυνους δρόμους και να πληρώνουμε από πάνω....

Ο Ρόσι το «σανίδωσε» και πήρε την pole position στο Λε Μαν


Ο Βαλεντίνο Ρόσι κατέκτησε την πρώτη του φετινή pole position στο Λε Μαν, ύστερα από τρομερή μάχη στις κατατακτήριες δοκιμές που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Ο Iταλός αναβάτης της Yamaha ήταν 3ος πίσω από τους Κέισι Στόνερ και Χόρχε Λορένθο, αλλά κατάφερε να...

Δεν τελείωσαν οι πλημμύρες στην Πολωνία



Στους 12 ανέρχονται οι νεκροί από τις πλημμύρες στην Πολωνία, ενώ ο πρωθυπουργός της χώρας Ντόναλντ Τουσκ προειδοποίησε ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη για ορισμένες περιοχές.
«Οι πλημμύρες δεν έχουν τελειώσει» και ο κίνδυνος για ορισμένες περιοχές αυξάνεται, δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη συνεδρίαση της ομάδας αντιμετώπισης της κρίσης.

Οι πρωταγωνίστριες του Sex and the city και τραγουδίστριες!!

Ναι, τα κορίτσια του Sex and the City στη νέα τους ταινία τραγουδούν.

"I'm a woman" - Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon

AKOYΣΤΕ ΤΟ

ΔΕΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟ......ΚΟΥΦΕΝΕΙ....!!!!!!

Το μαγικό χάπι ήταν γνωστό έως τώρα πως προκαλούσε μία παρενέργεια στην όραση, εξαιτίας της οποίας ο κόσμος γινόταν μπλε. Νέα έρευνα υποστηρίζει, πως προκαλεί και έντονα προβλήματα ακοής, λόγω της υπεραιμίας
Καθόλου ενθαρρυντικά δεν είναι τα μηνύματα νέας ερευνάς για το Viagra καθώς το φάρμακο, για τη στυτική διαταραχή, μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσουν...

Τζακρή σαν να λέμε Μαυρογυαλούρος..


Η υφυπουργός Τζακρή-Μαυρογιαλούρου, διόρισε όλο της το σόι σε μουσείο της Πέλλας.. Αυτό και αν είναι σκάνδαλο!! Όλοι οι συγγενείς της "κυρίας" είναι σε δημόσιες υπηρεσίες.. Αυτή είναι η διαφάνεια της κυβέρνησης;; Τα γνωρίζει τα καμώματα της υφυπουργού ο κύριος Πρωθυπουργός;; Με ποια κριτήρια έγινα όλες..

Μια εικόνα χίλιες λέξεις.....!!!!!


Πάμε σινεμά: Χολιγουντιανή χλιδή στο «Prince of Persia»

Λίγες είναι οι νέες κυκλοφορίες στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα και μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε σ’αυτήν την εικόνα, αφού η σφιχτή πολιτική των εταιριών διανομής θα φέρνει όλο και λιγότερους κινηματογραφικούς προσκεκλημένους στη χώρα μας. Από τις φρέσκες ταινίες ξεχωρίζει βέβαια η μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού «Prince of Persia» που αποδεικνύεται μια... 

ΔΕΙΤΕ VIDEO ...



Οι νέοι θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα και οι μεγαλύτεροι να πάρουν σύνταξη

Το κοινωνικό κράτος της Ελλάδας είναι καταχρεωμένο και επιβαρύνει κατά πάρα πολύ την οικονομική κατάσταση της χώρας. Όπως διαβάζουμε στον Guardian, λίγες ημέρες πριν την ψήφιση του ν/σ για το ασφαλιστικό που θα κάνει σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές, η χώρα δέχεται δύο πολύ σοβαρά χτυπήματα:

από τη μια οι νέοι ξενιτεύονται με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο ενώ οι μεγαλύτεροι προσπαθούν να...προλάβουν να πάρουν σύνταξη πριν αλλάξει το ασφαλιστικό σύστημα.

Τρωκτικά στον ΟΠΑΔ

Ακόμα μια υπόθεση διαφθοράς στο δημόσιο τομέα αποκαλύπτει έρευνα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης, η οποία φανερώνει χρόνια διασπάθιση χρημάτων του δημοσίου από υπαλλήλους και γιατρούς του ΟΠΑΔ, και μάλιστα μόνο για μία συγκεκριμένη υπηρεσία. Γιατροί εισέπρατταν χρήματα έχοντας διακόψει τη σύμβασή τους με τον οργανισμό, χρήματα καταβάλλονταν σε κλινική για...

ΔΕΙΤΕ VIDEO



Sexy μαμά που έκλεψε της εντυπώσεις !

Tις εντυπώσεις όλων έκλεψε η πολύ γοητευτική και όμορφη μητέρα ενός νεαρού διαγωνιζόμενου που χόρεψε ζεϊμπέκικο. Η γυναίκα ανέβηκε στην σκηνή για να στηρίξει τον γίο της μαζί με τον πατέρα της, και δεν θα μπορούσε με τίποτα να περάσει απαρατήρητη από το άγρυπνο βλέμμα του Ηλία Ψινάκη.

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ


Εμπρηστικές επιθέσεις σε Αθήνα και Νέο Ηράκλειο

Στις φλόγες τυλίχθηκαν τα ξημερώματα δύο μοτοσικλέτες και ένα αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας και στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Στις 2:18 τα ξημερώματα, ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ολύμπου 7, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, με αποτέλεσμα να....

Σπηλιωτόπουλος: "Mε είχαν πει και αδερφή"!!!


Και όμως το είπε πάνω στην αγανάκτηση του. Πριν δέκα χρόνια τον είχαν πει αδελφή και τώρα κλέφτη! Θα ακούσετε τι λέει όμως εμείς αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι άσπρισαν τα μαλλιά του Άρη Σπηλιωτοπούλου και όχι επειδή τα βάφει. Ο πόλεμος που του έγινε μέσα σε 3 ημέρες ήταν στημένος.

Τρίχρονο κορίτσι πέθανε από επίθεση σκύλων της θείας της


Έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ξεκίνησε η γερμανική αστυνομία σε βάρος ιδιοκτήτριας τεσσάρων σκυλιών, τα οποία σκότωσαν την Παρασκευή, ένα τρίχρονο κοριτσάκι στην πόλη Σάχενμπουργκ της δυτικής Γερμανίας.

Το παιδί, ανιψιά της ιδιοκτήτριας των σκύλων, είχε πάει για ....

Τελικός Champions League με απεργία πρακτόρων του ΟΠΑΠ


Ημέρα τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και οι πράκτορες του ΟΠΑΠ έχουν κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, με αίτημα να μην υπαχθούν στα βιβλία εσόδων-εξόδων και να αυξηθούν τα ποσοστά τους από 8 σε 12%.

Λουκέτο στην ασύρματη σύνδεση WiFi

Μελλοντικά, θα είναι υποχρεωτικό να βάζουμε password και στο ασύρματο δίκτυο μας αλλιώς θα κινδυνεύουμε με τσουχτερό πρόστιμο. 
Ήδη σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου της Γερμανίας ορίζεται πως ....

40άρι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»


Σε πρωταγωνιστή στην τηλεθέαση κάθε Παρασκευή έχει μετατραπεί το σόου του ΑΝΤ1 «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Έτσι και αυτή την φορά η εκπομπή έκανε μέχρι 44,3% με αποτέλεσμα το κανάλι του Αμαρουσίου να είναι ανεβασμένο στο σύνολο με 18,8%. Πρώτο ήταν το MEGA με 22,1% και ακολούθησαν το ALTER με 12,3%, ο ALPHA 9,9%, το STAR με 8,8%, η ΝΕΤ με 6,9%, ο ΣΚΑΪ 3,9%, η ΕΤ3 3,3% και η ΕΤ1 2,3%.

Οι Χαρλεάδες στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Η Πάτρα μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες καθώς πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διέλευση 2.900 μοτοσικλετιστών από την γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. 
έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες

Αλλάζει από την Κυριακή ο αριθμός κλήσης του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης του ΟΤΕ


Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι από την Κυριακή 23 Μαΐου 2010 το 134 (Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης του ΟΤΕ), αλλάζει σε 13888. Το 13888 λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-22:00 και Σάββατο 09:00-15:00 και μπορεί να κληθεί από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας από όλη την Ελλάδα. Το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, 13888, είναι ένα αυτόνομο και ολοκληρωμένο κανάλι πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Εγκατάλειψη θύματος τροχαίου

Ασύλληπτος παραμένει ο οδηγός ΙΧ που παράσυρε και τραυμάτισε, το βράδυ της Παρασκευής, 34χρονο που συμμετείχε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων του Κολινδρού Πιερίας, στα διόδια Αιγινίου, για τον «Καλλικράτη».

Ο οδηγός, ο οποίος ήταν στο ρεύμα προς Αθήνα, μετά την παράσυρση ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.


Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.


Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ:


Η ώρα της αλήθειας για Μπάγερν και Ίντερ (αλλά και του... τρέμπλ για μία εκ των δύο) πλησιάζει. Με τους Βαυαρούς και τους Ιταλούς να έχουν «καθαρίσει» τα νταμπλ στις χώρες τους, το «ραντεβού» τους στο μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ του Σαββάτου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θ' αναδείξει την απόλυτα κυρίαρχη ομάδα στη «γηραιά» ήπειρο για την τρέχουσα σεζόν.

Ξανά στα θρανία μέσω Ιντερνετ


Τα μαθήματα του νυχτερινού Γυμνασίου Καλύμνου με «ον λάιν» σύνδεση θα μπορούν να παρακολουθούν από το νέο σχολικό έτος αρκετοί από τους 30 κατοίκους του νησιού. Θα ακολουθήσουν και άλλα μικρά νησιά ,,,

14 χρόνια κάτεργα επειδή είναι γκέι

Λίγα εικοσιτετράωρα αφότου µια καθολική, συντηρητική χώρα όπως η Πορτογαλία είπε το οριστικό «ναι» στον γάµο οµοφυλοφίλων, ένα νεαρό ζευγάρι από το Μαλάουι, ο 20χρονος Τιβόνγκε Τσιµπαλάνγκα και ο 26χρονος Στίβεν Μοντζέζα, καταδικάστηκε σε 14ετή κάθειρξη µε καταναγκαστικά έργα, επειδή ....

Αεροπορικό δυστύχημα με 158 νεκρούς στην Ινδία

Αεροπορικό δυστύχημα σήμερα το πρωί στην Ινδία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 158 άτομα, ενώ  8 επιβάτες διεσώθηκαν.
Το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 της Air India, προερχόμενο από το Ντουμπάι, συνετρίβη κατά την προσγείωσή του στη Μανγκαλόρ της Νότιας Ινδίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία, στο αεροπλάνο επέβαιναν 160 επιβάτες και....

Νέα μέτρα τον Ιούλιο

Πιο γρήγορα, από το 2015 αντί του 2018, έρχονται οι αλλαγές στο Ασφαλιστικό, ενώ ανοίγει ουσιαστικά, με φθηνότερες άδειες φορτηγών αυτοκινήτων...

Σημερα το βραδυ ο τελικός του Champions League Μπάγερν - Ιντερ


Γιατι Ακυρώθηκαν προσλήψεις και διαγωνισμοί στο Δημόσιο;;;

Γιατι η Τζάκρη διόρισε  36 συγγενείς της στο ΥΠ.ΠΟ!!!

εεεε δεν χωραμε ολοι...εχει μεγαλο σοϊ !!!!!!  

ΑΙΣΧΟΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ forologiste....


Το troktiko.blogspot.com ευθύνεται για την επιθεση στον πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα... 

Εκνευρισμένος είναι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα από την “εισβολή” ενός τρωκτικού την ώρα που μιλούσε για τα μέτρα εξυγίανσης της Wall Street.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...



Βατοπέδι: Κατάθεση "καίει" 5 πρώην υπουργούς


Φωτιά στον πολιτικό κόσμο άναψε η Σταματίνα Μαντελή, πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης στο υπουργείο Ανάπτυξης, κατονομάζοντας ηθικούς αυτουργούς για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρο Ρουσόπουλο και...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Μια μέρα ο Μπόμπος στο σχολείο, αφού τελείωσε το μάθημα και είχαν φύγει
όλα
τα παιδάκια, λέει στη δασκάλα:
- Κυρία έχω 10.000 δρχ. Αν σου τα
δώσω...


ΛΕΤΦΑ ΕΧΟΥΜΕ....ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ

Εξωφυλλα εφημεριδων


Χρόνια Πολλά PacMan!

Τα 30 του χρόνια κλείνει το Σάββατο (22/5) το κλασικό πια παιχνίδι PacMan, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία του 1980 και εξελίχθηκε σε ηγετική μορφή της pop κουλτούρας των 80s.

Tροποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς στην αργία του Αγίου Πνεύματος

Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως τη Δευτέρα 24 Μαΐου, του Αγίου Πνεύματος, τα δρομολόγια των λεωφορείων (ΕΘΕΛ) και τρόλεϊ θα είναι τροποποιημένα και θα βασίζονται σε πρόγραμμα δρομολόγησης Σαββάτου.
Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) θα εκτελεί δρομολόγια ανά 10 λεπτά.

Απόφαση για περιορισμό του αλκοόλ

Απόφαση που αποσκοπεί στη μείωση της επιβλαβούς χρήσης των οινοπνευματωδών ποτών, κατά κύριο λόγο από τη νεολαία, υιοθέτησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.). Σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης, το οποίο υιοθετήθηκε από τις 193 χώρες-μέλη του Π.Ο.Υ. στην ετήσια συνέλευση του Οργανισμού στη Γενεύη, πρέπει να περιοριστούν....

Μείωση ελλείμματος 41,5% το πρώτο τετράμηνο

Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν 10%

Tο έλλειμμα ξεπέρασε τον ετήσιο στόχο που προβλέπεται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) παρουσιάζοντας έλλειμμα 41,5%, σύμφωνα με....

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Νέα δήλωση Γκερέκου

Σε νέα δήλωσή της, απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους της στην Κέρκυρα, η Αντζελα Γκερέκου κάνει λόγο για «δημόσιο κανιβαλισμό» και τονίζει ότι είχε πλήρη επίγνωση των συνεπειών της κριτικής που θα της ασκούταν από τα μέσα ενημέρωσης.
 Αναλυτικά η δήλωση της κας Γκερέκου έχει ως εξής:...

«Ανέβαζε» γυμνές φωτογραφίες της πρώην του στο διαδίκτυo >>


Γυμνές φωτογραφίες της πρώην ερωτικής συντρόφου του, φέρεται να «ανέβαζε» σε δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ένας 21χρονος από το Βόλο, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τη Αστυνομία, ο νεαρός δημιούργησε λογαριασμό της γυναίκας, 31 χρόνων, σε συγκεκριμένη σελίδα στο Διαδίκτυο, όπου ανάρτησε γυμνές φωτογραφίες της με σχόλια εξυβριστικά και δυσφημιστικά, προκειμένου να την εξαναγκάσει σε επανασύνδεση της σχέσης τους.

Με υπουργική απόφαση η Διαμαντοπούλου χορηγεί 194.500 ευρώ bonus σε προνομιακούς υπαλλήλους της !!!


Η υπουργός (πρώην Εθνικής) Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, φροντίζει και εκείνη για τους συνεργάτες της και τους συνεργάτες των συνεργατών της...

Με αίμα βάφτηκε η διαμαρτυρία για τον Καλλικράτη στιν Πιερία

Με αίμα βάφτηκε η αποψινή διαμαρτυρία των Κολινδρινών για τον "Καλλικράτη" στα διόδια του Αιγινίου Πιερίας, όπου εκατοντάδες κάτοικοι είχαν κλείσει την εθνική οδό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έδρα του δήμου Πύδνας που είχε αρχικά παραχωρηθεί στον Κολινδρό, αλλά αργότερα δόθηκε στο Αιγίνιο...

Σοκολάτα θα καταπολεμά τις ρυτίδες!


Ερχεται η σοκολάτα που θα σας κάνει να δείχνετε νεότεροι! Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής σοκολάτας ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά την αντιγηραντική σοκολάτα, δίνοντας έτσι νέα διάσταση στην υγιεινή διατροφή!.....

Δείτε πως κουνιέται αυτή η γέφυρα!

ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Οι αρχές στη Ρωσία έκλεισαν αυτή τη γέφυρα και καλά έκαναν. Δείτε πως πάει!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σινιέ ρούχα με 9 ευρώ!

Η κρίση οδηγεί τα εμπορικά καταστήματα σε μείωση τιμών 
«Όλα είκοσι ευρώ». «Όλα εννιά ευρώ και ελληνικά». «Όλα πέντε ευρώ». Επιγραφές στις βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες ελληνικές πόλεις διαφημίζουν ρούχα και αξεσουάρ ποιότητας τα οποία προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές....

Ατύχημα στην Κύπρο για τον Νίκο Μακρόπουλο


Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα ταλαιπώρησε και τρόμαξε τον Νίκο Μακρόπουλο στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο δρόμο από Λάρνακα για Λεμεσό!...

Έπιασαν 17χρονο με το παγκάρι στο χέρι

Τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου “έβαλε στο μάτι” ο 17χρονος από το Μπαγκλαντες.

Είδε κόσμο, λόγω εσπερινού, και προφανώς υπέθεσε ότι το παγκάρι θα έχει πολλά χρήματα. Μπήκε στο Ναό, άρπαξε το παγκάρι και άρχισε να τρέχει...

Επιτελούς το Facebook πήρε τα μέτρα του!

Το Facebook δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μάθει ποιοι έχουν συνδέονται στον λογαριασμό του  

Το Facebook πρόσθεσε επιτέλους μια νέα επιλογή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού κάθε χρήστη, η οποία προστατεύει το προφίλ του από τρίτους, ενημερώνοντας τον για τυχόν «εισβολές».Για να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή...

Σύλληψη δύο μαθητών για απάτη στις πανελλήνιες


Δύο μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου Ιαλυσού, κατηγορούνται για απάτη και πλαστογραφία, όταν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, ο ένας μαθητής πήγε στην τουαλέτα όπου μόλις βγήκε, βρέθηκε πάνω του κινητό όπου του είχαν στείλει τις απαντήσεις στο μάθημα «Αρχές...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΣΤΑΚΗ...!!!!!

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ......ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!

Γιατί οι έγκυες δεν πρέπει να πίνουν πολύ καφέ


Οι έγκυες που πίνουν έξι φλιτζάνια καφέ κάθε μέρα μπορεί να γεννήσουν μικρόσωμα παιδιά σε σχέση με τις γυναίκες που καταναλώνουν λιγότερη καφεΐνη, σύμφωνα με ολλανδική μελέτη....

Στον εισαγγελέα 22 γιατροί λόγω κακοδιοίκησης


Φαινόμενα κακοδιοίκησης και αδιαφανών διαδικασιών με συνέπεια την παθογένεια του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, διαπιστώθηκαν ύστερα από αυτεπάγγελτο δειγματοληπτικό έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών στην Υπηρεσία Ασφάλισης Δημοσίου (ΥΠΑΔ) Ανατολικής Αθήνας....