Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Με 35ετία συν 5 χρόνια πλασματικά οι ένστολοι

Ενιαία όρια ηλικίας με τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους θα ισχύουν στο εξής και για τους ένστολους στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς.

Την τελευταία στιγμή μπήκε στο νομοσχέδιο ρύθμιση που προβλέπει ότι και οι ένστολοι στο εξής θα συνταξιοδοτούνται με 40 χρόνια ασφάλισης.


Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες για τους στρατιωτικούς θα δοθεί «δώρο» πέντε έτη πλασματικός χρόνος ασφάλισης χωρίς να τον...

εξαγοράσουν, ώστε να βγουν στην ουσία με 35ετία.

Από τη γενική ρύθμιση εξαιρούνται όσοι συμπληρώνουν έως το τέλος του 2010 τις προϋποθέσεις που προβλέπει σήμερα ο ...

Συνελήφθη η Πάρις Χίλτον στο Μουντιάλ!

Η ιδιόρρυθμη Πάρις Χίλτον καταφέρνει να είναι πρώτο θέμα παντού! Ακόμη και στο Μουντιάλ! Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέλαβε την πανέμορφη κληρονόμο της αυτοκρατορίας του Χίλτον το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο Νέλσον Μαντέλα γιατί είχε την.. ατυχή έμπνευση να απολαύσει τον αγώνα Ολλανδία-Βραζιλία καπνίζοντας μαριχουάνα στις κερκίδες!

Σύμφωνα με το Associated Press, η ζάπλουτη κληρονόμος, η οποία βρίσκεται στη Νότιο Αφρική για να παρακολουθήσει το Μουντιάλ, είχε μεταβεί στο γήπεδο «Νέλσον Μαντέλα» για να παρακολουθήσει τον συναρπαστικό αγώνα...

Και όμως, υπάρχει Σοσιαλισμός χωρίς πόνο...


Την λύση δίνουν τα παιδιά στην Ελληνοφρένεια.. Απολαύστε!!






trelokouneli

Να που πάνε τα λεφτά μας


Την στενόχωρη αυτή επιβεβαίωση των φόβων χιλιάδων ανδρών, προσέφερε η εταιρεία Gocompare.com, η οποία πραγματοποίησε έρευνα σε δείγμα 3.000 γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό που προέκυψε είναι ότι μια γυναίκα διαθέτει ανά πάσα στιγμή κατά μέσο όρο 19 ζευγάρια παπούτσια (εκ των οποίων τα τρία είναι χειμωνιάτικα, τα έξι καλοκαιρινά/ανοιξιάτικα και τα τέσσερα βραδινά). 

Πιο συγκεκριμένα, βάσει της εν λόγω δημοσκόπησης, μια κυρία ξεκινά να αγοράζει η ίδια τα παπούτσια της στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών και συνεχίζει ακάθεκτη για το υπόλοιπο του βίου της με ένα μέσο ρυθμό αγορών της τάξεως των επτά ζευγαριών ετησίως (όπερ σημαίνει πως σε διάστημα 67 ετών έχει αποκτήσει τουλάχιστον 469 ζευγάρια).
Επιπλέον, μία στις...

Δεν πρόλαβαν να γιορτάζουν! Του ήρθε κατακέφαλα


Δείτε τα καλύτερα βίντεο του YouTube για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Άρωμα ποδοσφαίρου έχουν και οι τρεις πρώτες θέσεις. Δεν πρόκειται για τις καλύτερες φάσεις του Μουντιάλ αλλά για αστεία περιστατικά που μπορεί να συμβούν σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα.


Δεν πρόλαβαν να γιορτάζουν
Οι παίκτες πανηγυρίζουν για το γκολ που έβαλαν, μέχρι που το σφύριγμα του διαιτητή δίνει την συνέχιση του αγώνα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από νικητές γίνονται ηττημένοι....

Δείτε βίντεο

Φρίκη στην Κερατέα: Σούβλισαν σκύλο ζωντανό με 70 καλαμάκια!

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου στην Κερατέα βρέθηκε ένα βασανισμένο θηλυκό σκυλάκι ράτσας κόκερ στο οποίο κάποιος ανώμαλος υπάνθρωπος είχε καρφώσει τουλάχιστον 70 ξύλινα καλαμάκια, από αυτά που οι χασάπηδες χρησιμοποιούν στα σουβλάκια.

Το σκυλί χειρουργήθηκε αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για να σωθεί.


Καθώς το δύστυχο το κοκεράκι
έφερε μικροτσίπ εντοπίστηκε και ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος το είχε χάσει εδώ και..
δυο μήνες!

Άφωνος από την βαναυσότητα, που είχε υποστεί το ζώο του, ο ιδιοκτήτης
του προσφέρει ως αμοιβή ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε ...

Τώρα και... Google Flight!

Η μηχανή αναζήτησης που όλοι αγαπήσαμε τώρα θα αναζητά και αεροπορικά εισιτήρια σε όλον τον κόσμο, μετά την συμφωνία του διαδικτυακού κολοσού με την ετιαρεία ITA Software
Η ΙΤΑ παραχει λογισμικά που οργανώνουν τις τιμές, τις πτήσεις και τα δρομολόγια που χρησιμοποιούνται από τις αεροπορικές εταιρείες, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και άλλα σχετικά sites.
H Google πλήρωσε 700 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για να αποκτήσει το λογισμικό της ΙΤΑ. 
«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να χτίσουμε να εργαλεία ανεύρεσης πτήσεων όπου προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός», δήλωσε υπερήφανα ο διευθύνων σύμβουλοςα της Google Έρικ Σμιντ.
Διευκρίνησε δε πως τα ...

Για νέα μέτρα έρχεται ο Ρεν

Με στόχο τη διαπραγμάτευση με την ελληνική κυβέρνηση πρόσθετων μέτρων, ώστε να καλυφθεί η υστέρηση περίπου 1,5% που φαίνεται να παρουσιάζει η μείωση του ελλείμματος σε σχέση με τον στόχο για το 2010, φθάνει στην Αθήνα στα τέλη Ιουλίου ο αρμόδιος για τα οικονομικά επίτροπος Ολι Ρεν, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συνοδεύεται και από τον Γιούργκεν Σταρκ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ στις διαπραγματεύσεις δεν αποκλείεται να λάβει μέρος και ο κ. Τόμσον του ΔΝΤ. Στα μέτρα που προτείνουν κι έχουν επεξεργασθεί ήδη οι Βρυξέλλες περιλαμβάνονται νέες αυξήσεις σε καύσιμα και τσιγάρα, η κατάργηση υπερωριών στο Δημόσιο, η κατάργηση...

Απίστευτη τραγωδία στο Κονγκό!


Τουλάχιστον 220 νεκροί μεταξύ των οποίων 60 παιδιά απο πυρκαγιά σε χωριό που προκλήθηκε απο έκρηξη βυτιοφόρου! (video)
Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών απο την έκρηξη βυτιοφόρου με βενζίνη, από την οποία πήρε φωτιά ένα ολόκληρο χωριό στο ανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό από τον εκπρόσωπο του Ερυθρού Σταυρού απο την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε σκοτώθηκαν 221 άνθρωποι μεταξύ των οποίων 61 παιδιά και 36 γυναίκες, ενώ 214 άνθρωποι υπέστησαν εγκαύματα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο... 
                                                                    ΔΕΙΤΕ VIDEO

Σαντορίνη: Σοκ! Ολυμπιονίκης συνελήφθη για ληστείες!


O Τιγκράν Ουσλιάν, που κατετάγη 5ος στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, ο πυγμάχος που είχε διοριστεί και έπαιρνε μισθό από το Πυροσβεστικό Σώμα, είναι -σύμφωνα με την αστυνομία- ο εγκέφαλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές και ληστείες... 
Ο Ολυμπιονίκης έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στην Αθήνα, μαζί με έναν 38χρονο Έλληνα, γιατί συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες και κλοπές. Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες μαζί με άλλα 5 άτομα, τα οποία αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με διαρκή και δομημένη δράση και διέπρατταν ληστείες και...

Σοκ προκαλούν στοιχεία που αφορούν τα όρια ταχύτητας


Έντονο προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και αφορούν στατιστικά κυκλοφορίας από οδικούς άξονες της Αθήνας, τα οποία συνελέγησαν σε συνεργασία με την τροχαία Αγίας Παρασκευής.

Η εν λόγω Τροχαία διαθέτει ένα μετακινούμενο σύστημα καταγραφής της ταχύτητας με ενσωματωμένη υπέρυθρη κάμερα που σημειώνει τις παραβάσεις και βγάζει στατιστικά στοιχεία, όπως συνέβη πριν από ...

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Aαπαπα έριξαν πόρτα στην Ντούβλη γιατί είναι... πορνοστάρ





Χάλια έγινε η Ντούβλη επειδή της έριξαν πόρτα.


Δεν θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε Μαριάννα αλλά μάλλον αυτό είναι μόνο η αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 



troktiko.blogspot.com

Πέθανε από την πολλή δουλειά


Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη
 

Δεν άντεξε τις υπερβολικές ώρες εργασίας σε εργοστάσιο μεταλλουργίας και μετά από 100 ώρες υπερωριών μέσα σε ένα μήνα, η καρδιά του τον πρόδωσε και πέθανε από υπερκόπωση.

Ο λόγος για έναν 31χρονο Κινέζο που εργαζόταν ως ασκούμενος (σταζιέρ) στο εργοστάσιο της εταιρείας Fuji Denka Kogyo μέχρι τον Ιούνιο του 2008, όταν και πέθανε. Σήμερα η διεύθυνση της ιαπωνικής εταιρείας παραδέχτηκε ότι ο 31χρονος είχε κάνει περισσότερες από 100 ώρες υπερωρίας τον προηγούμενο μήνα από τον θάνατό του.


Την υπόθεση έφερε στο ...

Παραλίγο να γίνει ρινγκ η ελληνική Βουλή

Παραλίγο να γίνει ρινγκ η ελληνική Βουλή
«Ουρακοτάγκοι», «μαυραγορίτες» και «εγκληματίες» ήταν κάποιες από τις βαριές κουβέντες  που ακούστηκαν στον καβγά  που στήθηκε  στην ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον Άδωνη Γεωργιάδη και βουλευτές του ΚΚΕ με φόντο τις πρόσφατες και πρωτοφανείς  αντιδράσεις του ΠΑΜΕ να αποκλείσει το λιμάνι του Πειραιά


Η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει μπαρούτι«Έχουμε παραχαϊδέψει αυτό το κόμμα επί 40 χρόνια και του έχουμε παραχωρήσει μια ασυλία άνευ προηγουμένου και το αφήνουμε να εγκληματεί», είπε ο βουλευτής. όταν λίγο πριν ο Άδωνης Γεωργιάδης εξαπέλυε κεραυνούς εναντίον του ΚΚΕ  ενώ χαρακτήρισε τα μέλη του ΠΑΜΕ  «κακοποιούς» και «εγκληματίες».


Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας απάντησε ότι «θα εξαντλήσουμε κάθε τρόπο» και διευκρίνισε ότι «το επόμενο βήμα θα είναι η πρόληψη και η καταστολή». Την ίδια ώρα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ τόνιζε ότι «εάν το ΠΑΜΕ συνεχίσει τις εγκληματικές δραστηριότητες, το κράτος πρέπει να επιβάλει το νόμο».


Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του...

Στον πλειστηριασμό η περιουσία του Βοσκόπουλου

Σε δημόσιο πλειστηριασμό βγαίνει η ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, προκειμένου να καλυφθούν τα χρέη του στην εφορία.
Ο σύζυγος της πρώην υφυπουργού Άντζελας Γκερέκου χρωστά στο Δημόσιο 5,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όπως έχει δηλώσει αδυνατεί να τα αποπληρώσει.

Συνολικά, η ΔΟΥ έχει εγγράψει πέντε υποθήκες σε ακίνητα του ίδιου και της κυρίας Γκερέκου, ενώ αναμένεται να εκδικαστούν και άλλες φορολογικές εκκρεμότητες.

Για τον κ. Βοσκόπουλο έχουν ασκηθεί δύο ποινικές διώξεις για χρέη από το 2006 ως το 2009, ενώ η κυρία Γκερέκου λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε παραιτήθηκε από τη θέση της...

Κλειστά όλα τα λιμάνια της χώρας την Πέμπτη

Σε νέα 24ωρη απεργία, την Πέμπτη 8 Ιουλίου, θα προχωρήσει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), σύμφωνα με σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Η συνεδρίαση υπήρξε επεισοδιακή, καθώς συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ χειροδίκησαν εναντίον συναδέλφου τους, ενώ επέκριναν τον γενικό γραμματέα της ΠΝΟ, επειδή η Ομοσπονδία δεν εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά την περασμένη Τρίτη. 





tanea.gr

Στα 1,53€ η τιμή της απλής αμόλυβδης - 2 ευρώ η σούπερ!


Η αύξηση του ΦΠΑ έφερε αυξήσεις και στη μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης. Μέχρι και τα δυο ευρώ έφτασε η τιμή της σούπερ αμόλυβδης σε ορισμένους νομούς.
Όπως ανακοίνωσε το παρατηρητήριο τιμών του υπουργείου Οικονομίας, την Παρασκευή η τιμή της αμόλυβδης διαμορφώθηκε στα 1,53 ευρώ, από 1,518 την Πέμπτη και 1,516 την Τετάρτη, πριν δηλαδή την αλλαγή των συντελεστών ΦΠΑ. Η τιμή της σούπερ αμόλυβδης σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία έφθασε στους ακριβότερους νομούς της χώρας κοντά στο όριο των 2 ευρώ το λίτρο.

Η μέση αύξηση στην τιμή της αμόλυβδης διαμορφώνεται δηλαδή μέχρι στιγμής, μετά την αύξηση του ΦΠΑ, σε 1,4 λεπτά το λίτρο. Το ακριβότερο πρατήριο με 1,73 ευρώ / λίτρο είναι στο Λασίθι και το φθηνότερο με 1,399 στον Πειραιά.


Η σούπερ αμόλυβδη ξεπερνά το 1,9 ευρώ το λίτρο σε 11 νομούς της χώρας και φθάνει στα Χανιά μέχρι 1,949 ευρώ

Τσουχτερά πρόστιμα από 50 έως 500 ευρώ για όσους... καπνίζουν!


Βαριές “καμπάνες” θα πέφτουν από την 1η Σεπτεμβρίου για τους παραβάτες της καθολικής απαγόρευσης καπνίσματος. Όπως ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, από την 1η Σεπτεμβρίου θα απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους, ενώ τα πρόστιμα των παραβατών θα φτάνουν μέχρι και τα 500 ευρώ για τους ιδιώτες και 10.000 για τους καταστηματάρχες.

Συγκεκριμένα, σε ιδιώτες το πρόστιμο θα ξεκινά από τα 50 ευρώ και θα φτάνει μέχρι τα 500 ευρώ, ενώ στους καταστηματάρχες τα πρόστιμα θα κυμαίνονται από 500 έως 10.000 ευρώ.


Παράλληλα, δίνεται παράταση για τα ...

Το αλαλούμ στην κυβέρνηση με το Ασφαλιστικό καλά κρατεί - Πήραν πίσω 200 ευρώ από το επίδομα για 13η & 14η σύνταξη!

Τι να πιστέψει πλεον κανείς; Τις τροπολογίες που καταθέτει ο κ. Λοβέρδος στο Ασφαλιστικό ή τις δηλώσεις του υπουργού σε κεντρικά δελτία ειδήσεων;
Το νέο αλαλούμ αφορά το επίδομα των 800 ευρώ που θα αντακαταστήσει την 13η και 14η σύνταξη.
Ενώ λοιπόν στην τροπολογία αναφερόταν οτι το ποσό αυξάνεται κατά 200 ευρώ με σημερινή του ανακοίνωση ο υφυπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης λέει συγγνώμη λάθος!

Ο κ. Κουτρουμάνης λοιπόν, στην ανακοίνωσή του λέει οτι το ύψος του επιδόματος θα παραμείνει στο σημερινό επίπεδο, δηλαδή στα 800 ευρώ και οτι το νέο ποσό γράφτηκε εκ παραδρομής στην αγωνιώδη προσπάθεια των υπηρεσιών να εναρμονίσουν τις διατάξεις...

Πρωταθλήτρια η παιδοφιλία στο ηλεκτρονικό έγκλημα


Αληθινές ιστορίες που εκτυλίχθηκαν στον κυβερνοχώρο. Πορνογραφία ανηλίκων, απάτες, σεξουαλική παρενόχληση μέσα από μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή! Μόνο που σήμερα η χώρα μας φαίνεται πως είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το «έγκλημα» που εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς στο Διαδίκτυο…

22 Ιουνίου 2010. Μία κατασκευαστική εταιρεία είχε κηρύξει πτώχευση το 2006 με απόφαση μάλιστα του Πρωτοδικείου Αθηνών. Μέχρι το 2009, όμως, έστελνε κανονικά, κάθε χρόνο, Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις για εκατόν ενενήντα επτά εργαζομένους, με αποτέλεσμα να παίρνει εισφορές πολλών εκατομμυρίων για τρία χρόνια…

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή


Διατηρείται το σκηνικό της αστάθειας του καιρού και την Παρασκευή, με κύριο χαρακτηριστικό την εκδήλωση βροχών και σποραδικών καταιγίδων στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά της χώρας.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και κυρίως στις ορεινές περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας αλλά και στην Ήπειρο.


Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, εντάσεως από 5-6 Beaufort.


Η θερμοκρασία δεν θα ...

Αντισυνταγματικές οι αυξήσεις στον ΦΠΑ

"Το ΝΕΟ ΙΝΚΑ σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ενώσεις καταναλωτών θα
προασπίσουν στην Δικαιοσύνη την βάναυσα θιγόμενη αξία του ανθρώπου,
από πράξεις και παραλείψεις αυτών που όφειλαν να τον προστατέψουν.
Επιβάλλονται από σήμερα οι νέες αυξήσεις των συντελεστών στον Φ.Π.Α., αλλά και η...

Η εξαθλίωση και η χλιδή στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής

Όταν πριν από πέντε χρόνια ο Ζεπ Μπλάτερ ανακοίνωσε την απόφαση της FIFA για να διεξαχθεί η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην αφρικανική ήπειρο, οι ενστάσεις ήταν πολλές. Η μεγαλύτερη ήταν σαφέστατα αυτή της ασφάλειας, ιδιαίτερα γνωστή και σε εμάς τους Έλληνες από τις επικρίσεις που δεχτήκαμε την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. Μόνο που στην δική μας περίπτωση ο φόβος είχε να κάνει με την (εγχώρια και διεθνή) τρομοκρατία. Αντίθετα, στην περίπτωση της Νότιας Αφρικής έχει να κάνει με ζητήματα χαμηλής, απλής, καθημερινής εγκληματικότητας. Μιας εγκληματικότητας που μπορεί να μην κυριαρχεί σε κανάλια και εφημερίδες, ούτε καν να απασχολεί...

Πρέπει να τρώει κάθε 15 λεπτα για να μην πεθάνει

"Οι περισσότεροι απο μας προσπαθούμε να κρατήσουμε το βάρος μας σε κανονικά επίπεδα,αλλα όχι η Lizzie Velasquez.H 21χρονη γυναίκα απο το Όστιν του Τέξας πρέπει να τρώει κάθε 15 λεπτά για να μείνει ζωντανή.Η κοπέλλα έχει μια σπάνια πάθηση που την εμποδίζει να πέρνει βάρος παρόλο που τρώει 60 μικρά γεύματα κάθε μέρα.
Καταναλώνει 5000 εως 8000 θερμίδες την μέρα και παρ`όλα αυτά πέρνει πολύ λίγο βάρος.Είναι ένα απο τα 3 άτομα παγκοσμίως που έχει αυτή την πάθηση.
O καθηγητής Garg και η ομάδα του πιστεύουν πως η Lizzie μπορει να...

Νέα απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 8 Ιουλίου

Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη Πέμπτη 8 Ιουλίου, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στην  πλατεία Κλαυθμώνος. 
Η απεργία γίνεται ανήμερα  της ψήφισης του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό,  το οποίο ψηφίστηκε επί της αρχής με τις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ και Ένωση Εμπόρων κάνουν λόγο για ολοκαύτωμα στη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, ενώ αντίθετα ο πρόεδρος του ΣΕΒ μιλά για αναγκαίες μεταρρυθμίσεις
Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για την...

Η κρίση μείωσε τους θανάτους στην άσφαλτο!


Το μόνο καλό νέο από την κρίση! Μειώθηκαν φέτος τα τροχαία γιατί ο κόσμος δεν παίρνει πια το αυτοκίνητο αλλά και γιατί δεν πατούν πολύ πλέον το γκάζι.. Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σ. Βούγιας , το α' εξάμηνο του 2010 είχαμε 124 λιγότερους νεκρούς στην άσφαλτο σε σχέση με πέρυσι- μείωση κατά 18,5%-. Τα θανατηφόρα τροχαία έχουν μειωθεί, ωστόσο – το αρνητικό νέο – είναι ότι τα ελαφρύτερα τροχαία αυξήθηκαν.

Σύμφωνα με τον κ. Βούγια η κίνηση των οχημάτων πανελλαδικά έχει μειωθεί λόγω κρίσης
κατά 10%, ενώ οι οδηγοί το σκέφτονται πλέον σοβαρά πριν πατήσουν το γκάζι στα ...

Τέλος η υποχρεωτική θητεία στη Σουηδία

Μετά από 109 χρόνια, η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία έλαβε επισήμως τέλος σήμερα στη Σουηδία, όπου οι ένοπλες δυνάμεις θα γίνουν ως το 2014 πλήρως επαγγελματικές.

Η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία θεσπίστηκε στη χώρα το 1901. Όμως, εδώ και αρκετά χρόνια, δεν ήταν πραγματικά υποχρεωτική, καθώς έμεναν να κάνουν τη θητεία τους μόνο όσοι ήθελαν από τους νέους που παρουσιάζονταν υποχρεωτικά στο στρατολογικό γραφείο.


Η Σουηδία, η οποία είχε ...

Πολυκύτταρη ζωή, 2,1 δισεκατομμύρια χρόνια πριν


Σύνθετες μορφές ζωής, οργανισμοί με πολλά κύτταρα που ονομάζονται "πολυκύτταροι" εμφανίστηκαν πριν 2,1 δισεκατομμύρια χρόνια σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύει το βρετανικό περιοδικό Nature.
Σύμφωνα με τη μελάτη, οι πολυκύταρροι αυτοί οργανισμοί εμφανίστηκαν στη γη 1,5 δισεκατομμύρια χρόνια νωρίτερα απ' ότι είχε πιστοποιηθεί από τους επιστήμονες μέχρι σήμερα.

Οι πρώτες μορφές ζωής που εμφανίστηκαν στη γη πριν 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια ήταν μονοκύτταρες, όντα που αποτελούνταν από ένα και μόνο κύτταρο, όπως τα βακτήρια.

Η αρχή της πολυκύτταρης, σύνθετης ...

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

H Ράνια έκλεισε με τον ΑΝΤ1 ! "ELATTE", o τίτλος της εκπομπής της !


Το μεσημέρι βρέθηκε στο Μαρούσι η Ράνια Θρασκιά, όπου είχε με τους Αντεννικούς ένα μακράς διαρκείας ραντεβού. Ενα ραντεβού καθοριστικό - όπως άλλωστε σας είχαμε γράψει απο το πρωί - αφού απο αυτό το ραντεβού σήμερα, ουσιαστικά κρίθηκε τελικά και η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Ε, ναι ,λοιπόν, η Ράνια επιστρέφει μετά από επτά περίπου χρόνια και πάλι στον ΑΝΤ1. Η Ράνια έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους τους καναλιού και ήδη έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Βλέπετε, η καλοκαιρινή καθημερινή εκπομπή του...

Η Wind αναστέλλει την πληρωμή των δανείων της και ψάχνει αγοραστή


Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και αύριο, συμφωνία της Wind Ελλάς με τους πιστωτές της για αναβολή καταβολής τόκων και παράλληλα η έναρξη διαδικασίας αναδιάρθρωσης της κεφαλαιακής της δομής. Οι συζητήσεις με τους πιστωτές είχαν ξεκινήσει εδώ και περίπου 15 ημέρες, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας προς την επενδυτική κοινότητα στις 14 Ιουνίου, μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου τριμήνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τραπεζικούς κύκλους του εξωτερικού, η Wind Ελλάς θα ...

Τουρκικό σκάφος στη Σαμοθράκη ερευνά για πετρέλαιο

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΖΑΓΟΡΙΤΗ-ΠΑΤΙΤΣΑ..
Σκηνικό κρίσης πάει να στήσει η Τουρκία στο Βόρειο Αιγαίο τις τελευταίες ώρες με το ωκεανογραφικό ερευνητικό σκάφος Α599 TCG Çeșme να προχωρά σε πετρελαϊκές έρευνες σε περιοχή, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σαφώς "υψηλού πετρελαϊκού ενδιαφέροντος", 15 μίλια βόρεια της Σαμοθράκης από τις 05.20 σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα, όπως αναφέρουν.. ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr (Ανανέωση 30/06 10.07: Στην ίδια θέση, και πλέοντας με την ίδια κατεύθυνση και ταχύτητα, το TCG Çeșme κινείται βόρει της Σαμοθράκης μέχρι αυτή την ώρα).

Είχε εξέλθει από τον...

Ένταξη της κυκλοφοριακής αγωγής από τo νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο


Ένταξη της κυκλοφοριακής αγωγής από το νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο, αποφασίστηκε σε συνεδρίαση της η Εθνική Επιτροπή Οδική Ασφάλειας, ΕΕΟΑ, υπό την προεδρία του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα, και...

Ταξίδι: Λευκάδα, το «στεριανό νησί»

Λευκάδα, το νησί που μαγεύει κάθε επισκέπτη του. Οι απέραντες κατάφυτες εκτάσεις, τα βαθυγάλαζα νερά του Ιονίου, ο λαμπερός ήλιος που λούζει με τις αχτίνες του το νησί τη μέρα και το γλυκό φως του φεγγαριού που κάθε βράδυ πλημμυρίζει τον ουρανό δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ονειρεμένες διακοπές. Το πανέμορφο και ειδυλλιακό αυτό νησί ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Επτανήσων. Η ιδιαιτερότητα της Λευκάδας έγκειται στο γεγονός ότι είναι το μοναδικό νησί που έχει οδική πρόσβαση.


Τα παραδοσιακά χωριά με ...

Η Τζούλια οδήγησε τον πρόεδρο του Πολεμικού Μουσείο σε παραίτηση

Την παραίτησή του υπέβαλλε για λόγους ευθιξίας ο πρόεδρος του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσιμογιάννης, μετά και την νυχτερινή περιήγηση(...!!!) που έκανε στη Τζούλια Αλεξανδράτου ο γιός του πρώην βουλευτή και γραμματέα της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Ζαγορίτη.
Εν τω μεταξύ ο  ναύτης Ζαγορίτης έφαγε 30 μέρες αυστηρά φυλάκιση, ποινή που θα εκτίσει άμεσα μέσα στο Πολεμικό Μουσείο επειδή έφερε τη Τζούλια στη μονάδα, άλλες 30 μέρες φυλακή τις οποίες θα υπηρετήσει, επειδή το έσκασε αν και είχε υπηρεσία, ενώ επίσης θα πάρει μετάθεση για την ακριτική Λήμνο.
Για τη νέα υπόθεση που...

Τουρκία: αντίο στην Ελλάδα ως "απειλή"

Σε ριζικές αλλαγές υποβάλλεται το «Κόκκινο Βιβλίο», που είναι γνωστό και ως «το κρυφό Σύνταγμα της Τουρκίας». Πρόκειται για το έγγραφο που καθορίζει την πολιτική εθνικής ασφάλειας της χώρας και στο οποίο προσδιορίζονται οι υπολαμβανόμενες από τις μυστικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες ασφαλείας απειλές για την εθνική ασφάλεια.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ασλί Αϊντίντασμπας της Μιλλιέτ, το εν λόγω «Έγγραφο της Εθνικής Πολιτικής Ασφαλείας» γράφεται εκ νέου. Σημειωτέον ότι οι αρχές έχουν παραδεχθεί την ύπαρξη του εν λόγω εγγράφου, και ότι στον τύπο αναφέρονται ...

Νομοσχέδιο – ανάσα για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Βασικές προϋποθέσεις είναι ο πολίτης να είναι αποδεδειγμένα αδύναμός να μην μπορεί να εξοφλήσει τα χρέη του και να αποδείξει ότι θα μπορέσει να απαλλαγεί από τα υπόλοιπα χρέη του.

Το νομοσχέδιο αυτό αφορά όλα τα φυσικά πρόσωπα, καταναλωτές και επαγγελματίες, εκτός των εμπόρων, ενώ ρυθμίζει όλα τα χρέη προς τις τράπεζες, δηλαδή δάνεια καταναλωτικά, στεγαστικά και επαγγελματικά, αλλά και χρέη προς τρίτους.

Από την τελευταία κατηγορία, εξαιρούνται οι οφειλές που δημιουργήθηκαν από αδικοπραξία του χρεωμένου, διοικητικά πρόστιμα, χρηματικές ποινές και οφειλές προς το Δημόσιο και τα Ταμεία Ασφάλισης.

Όπως ορίζει το νομοσχέδιο, ο ...

Τέσσερα χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός!

Εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθεί ο Κλωντ Πρετόριους να αποδείξει στις αρχές ότι ζει και βασιλεύει, προκειμένου να μπορέσει να εκδώσει διαβατήριο, να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, αλλά το κυριότερο να αλλάξει την οικογενειακή κατάσταση της γυναίκας του, η οποία πια θεωρείται χήρα!

Το απίστευτο αυτό λάθος ανακάλυψε ο Πρετόριους όταν το 2006 θέλησε να βγάλει διαβατήριο από το Υπουργείο Εσωτερικών.

“Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω αίτηση γιατί είμαι... νεκρός!” είπε σε τοπική εφημερίδα του Γιοχάνεσμπουργκ.

Το πρόβλημα φάνηκε να λύνεται μόλις το 2009 όταν η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι είναι ζωντανός και έβγαλε ...

Αυξήσεις - φωτιά από αύριο σε ΦΠΑ, ταξί, διόδια, καύσιμα

Από αύριο, ο κανονικός συντελεστής ΦΠΑ αυξάνεται από 21% σε 23%, ο μειωμένος συντελεστής από 10% σε 11% και ο μειωμένος κατά 50% συντελεστής, που ισχύει για ορισμένα αγαθά και υπηρεσίες, αυξάνεται από 5% σε 5,5%.

Οι μειωμένοι συντελεστές οι οποίοι ισχύουν για τα νησιά του Αιγαίου από 15%, 7% και 4%, διαμορφώνονται αντίστοιχα σε 16%, 8% και 4%. Επίσης απο αύριο αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί, τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της Ελλάδας, και το κόστος των καυσίμων.
Πρόκειται για τη δεύτερη αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ μέσα στο τελευταίο τρίμηνο. Η πρώτη ...

Δεν θα βγουν αύριο τα λεωφορεία στους δρόμους - Δεν μπήκαν τα χρήματά τους παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου


Παρά τη γραπτή διαβεβαίωση του υπουργείου Μεταφορών ότι τα χρήματα θα μπουν στο λογαριασμοί, αυτά δεν εμφανίστηκαν και οι οδηγοί ΕΘΕΛ τραβούν χειρόφρενο αύριο.
Οι οδηγοί των λεωφορείων αποφάσισαν να μην βγουν αύριο στους δρόμους της Αθήνας, καθώς η διορία που είχαν δώσει στο αρμόδιο υπουργείο για να πιστωθούν τα χρήματά τους μέχρι το απόγευμα, πέρασε χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Έτσι, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ τραβούν χειρόφρενο για αύριο.


Νωρίτερα, το υπουργείο Μεταφορών είχε ανακοινώσει ότι θα καταβληθούν τα χρήματα στους ...

Υποδύονται τα θύματα τροχαίου για να πάρουν χρήματα

Για άτομα που κυκλοφορούν στη Ρόδο και ισχυρίζονται ότι ανήκουν στον ανύπαρκτο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ» ζητώντας χρήματα προειδοποιεί σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος «ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ».

Οι επιτήδειοι επικαλούνται και το όνομα της προέδρου της ΕΥΘΥΤΑ, Ελένης Καρύδη, αναφέροντας ότι οι δύο σύλλογοι συνεργάζονται.


«Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ουδεμία σχέση έχουμε αγνοούμε παντελώς την ύπαρξή του ως άνω Συλλόγου, τις κινήσεις του και την εν γένει τη νομική υπόσταση του.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να είναι επιφυλακτικοί σε ενέργειες που δεν ωφελούν τα θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΥΘΥΤΑ.

11 Ατάκες γάμου που έγραψαν ιστορία...

Γνωριμία "Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια. Μετά γνωριστήκαμε..." Χαραγμένο στο μνημείο του Αγνωστου Συζύγου.

Απιστία
"Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει" Σάσα Γκιστρί, Γάλλος ηθοποιός που είπε επίσης ότι "η γυναίκα που το σκάει με τον εραστή της δεν εγκαταλείπει τον άνδρα της, τον απαλλάσσει από μια άπιστη σύζυγο."

Ταχύτητα "Φυσικά και υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις χρήματα και ο οποίος να είναι πιο γρήγορος και από το e-banking. Ονομάζεται γάμος" Ανώνυμος τραπεζίτης, αποκαλύπτει το υπέρτατο μυστικό που απειλεί τον τομέα εργασίας του.

Θέμα Τύχης
"Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια...

Mundial 2010 vs Mundial 2002: Τελικά ποιο είναι πιο σέξι;

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στα blog η φωτογραφία της sexy φιλάθλου της Παραγουάης η οποία έχει γίνει το πρόσωπο του φετινού Mundial. Εμείς όμως ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε το αντίστοιχο πρόσωπο (φίλαθλο) του Mundial 2010. Επρόκειτο για μία καυτή φίλαθλο της Βραζιλίας η οποία είχε τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου χάρης στο "παρουσιαστικό" της. Εσείς πια ψηφίζετε;

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Πόσο κοστίζει πραγματικά ένα iPhone 4;


Μία έρευνα της εταιρία iSuppli εξηγεί πως γίνεται το κόστος παραγωγής να είναι τόσο χαμηλό και τα κέρδη τόσα πολλά.
Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία ερευνών iSuppli, κάθε iPhone 4 που κυκλοφορεί στην αγορά κοστίζει στην Apple 187.51$.
Αυτό συμβαίνει γιατί η Apple κατασκευάζει τεράστιες ποσότητες από ανταλακτικά στα προϊόντα της με αποτέλεσμα το κόστος να είναι ακόμα πιο μικρό λόγω των παραγγελιών κι έτσι το κέρδος να μεγαλώνει για την εταιρία.
Δηλαδή με απλά λόγια o επεξεργαστής Α4 που κατασκευάζεται από την Samsung κοστίζει στην εταιρία μόλις $10.75 σε μια παραγγελία 200.000 κομματιών. Ενώ σύμφωνα με ...