Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Το αλαλούμ στην κυβέρνηση με το Ασφαλιστικό καλά κρατεί - Πήραν πίσω 200 ευρώ από το επίδομα για 13η & 14η σύνταξη!

Τι να πιστέψει πλεον κανείς; Τις τροπολογίες που καταθέτει ο κ. Λοβέρδος στο Ασφαλιστικό ή τις δηλώσεις του υπουργού σε κεντρικά δελτία ειδήσεων;
Το νέο αλαλούμ αφορά το επίδομα των 800 ευρώ που θα αντακαταστήσει την 13η και 14η σύνταξη.
Ενώ λοιπόν στην τροπολογία αναφερόταν οτι το ποσό αυξάνεται κατά 200 ευρώ με σημερινή του ανακοίνωση ο υφυπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης λέει συγγνώμη λάθος!

Ο κ. Κουτρουμάνης λοιπόν, στην ανακοίνωσή του λέει οτι το ύψος του επιδόματος θα παραμείνει στο σημερινό επίπεδο, δηλαδή στα 800 ευρώ και οτι το νέο ποσό γράφτηκε εκ παραδρομής στην αγωνιώδη προσπάθεια των υπηρεσιών να εναρμονίσουν τις διατάξεις...
που αφορούν το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Μας παραπέμπει μάλιστα στις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, κ. Λοβέρδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega! το βράδυ της Πέμπτης 1η Ιουλίου.

Οι πληροφορίες λένε οτι η κίνηση αυτή έγινε μετά από έντονες αντιρρήσεις του υπουργού Οικονομικών ο οποίος είπε οτι η οικονομία δεν θα αντέξει ένα τέτοιο βάρος.

Και αυτό το δαψεύδει το υπουργείο Απασχόλησης λέγοντας:

"Τα περί ασυνεννοησίας σε πολιτικό επίπεδο και οι διαχωρισμοί μεταξύ των Υπουργών, σε δήθεν καλούς και κακούς δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα".



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου