Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Τέσσερις μέρες με υπνόσακους για το Lost!

Το ότι το «Lost» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης με χιλιάδες φανατικούς οπαδούς είναι γνωστό. Αυτό που δεν ξέραμε είναι μέχρι πού μπορεί να φτάσει η «τρέλα» των οπαδών του. Τώρα το μάθαμε κι αυτό με τον ανευ προηγούμενο μαραθώνιο που οργανώθηκε!
Στο ιστορικό Prince Charles Cinema στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου συγκεντρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα περίπου 100 οπαδοί της δημοφιλούς σειράς για να συμμετάσχουν σε ένα πρωτοποριακό event με αφορμή την κυκλοφορία της τελευταίας σεζόν σε DVD στη Μ. Βρετανία: Να παρακολουθήσουν non-stop και τα 121 επεισόδια!
Οι προβολές ξεκίνησαν τη Δευτέρα το πρωί και ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής. Από τους 100 περίπου οπαδούς, που είχαν φτάσει πλήρως εξοπλισμένοι με υπνόσακους και μαξιλάρια, μόνο οι 21 κατάφεραν να τελειώσουν τον...

Αυτή ήταν η Μέρα Θετικής Ενέργειας

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες
Μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία και group μέσω Facebook ήταν οι πηγές πληροφόρησης για το μεγαλύτερο πάρτυ του φετινού καλοκαιριού...την ημέρα Θετικής Ενέργειας, η οποία οργανώθηκε για άλλη μία φορά από γνωστή εταιρεία φρουτοχυμού και έσπασε όλα τα ρεκόρ. Ώρα συνάντησης 17.00, τόπος το Τείχος των Εθνών του Ολυμπιακού Σταδίου και καλεσμένοι όλοι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες με VIP guests τους Decibell, τις Μέλισσες, τους Professional Sinnerz, τον Ισορροπιστή, τον Μύρωνα Στρατή, τους Stavento με Ήβη Αδάμου....

Φοιτήτριες έτοιμες για όλα

Sugar babes αναζητούν sugar daddies με «βαρύ» πορτοφόλι! Φοιτήτριες ψάχνουν... ώριμους και οικονομικά ευκατάστατους κυρίους, διατεθειμένους να γίνουν «χορηγοί» τους. Τα «sugar babes» (ζαχαρένια μωρά) και οι «sugar daddies» (ζαχαρένιοι μπαμπάδες) είναι η νέα μόδα στη βιομηχανία του σεξ, που έρχεται από τη Βρετανία εν μέσω οικονομικής κρίσης για να διευκολύνει την τσέπη γυναικών νεαρής ηλικίας.
 
Γλυκές φοιτήτριες προσφέρουν τη συντροφιά τους και κάτι παραπάνω σε εύπορους κυρίους άνω των 40 ετών...

Η ρομποτική φόρμα κάνει το αναπηρικό καρότσι παρελθόν

Ο 48χρονος Seiji Uchida από την Ιαπωνία φέτος σκοπεύει να ταξιδέψει στη Γαλλία χωρίς το αναπηρικό καρότσι του. Αν και παράλυτος εδώ και 27 χρόνια, ,ο Seiji αποφάσισε ότι ήρθε καιρός να σταθεί στα πόδια του. 
Η νέα ρομποτική φόρμα που αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά μέχρι το 2010 και να του επιτρέψει να περπατήσει μέχρι το αεροδρόμιο του Τόκιο κι ακόμα παραπέρα!

Το HAL (Hybrid Assistive Limb) όπως ...

Καλλιστεία Miss "Εγκληματίας 2010"!

Ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς για τη Miss "Εγκληματίας 2010"  διοργανώνεται στην Ουγγαρία. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι -πέρα από την αποστολή μίας ολόσωμης φωτογραφίας με μαγιό- να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενες έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι το ποινικό τους μητρώο είναι ...

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μόνη ελπίδα είναι η νέα γενιά

Προσπαθώντας να βρω την αισιοδοξία που πάντα σου δίνει τη δύναμη να δημιουργείς και να προσπαθείς, σκέφτομαι ότι πραγματική αλλαγή στην κοινωνία θα φέρουν μόνο οι νέοι.

Τα πράγματα τώρα δεν αλλάζουν, οι νοοτροπίες θέλουν χρόνο να αναθεωρηθούν και να γίνουν πράξη καθημερινή.
Πόσο σκληρή είναι η πραγματικότητα που κληροδότησαν οι μεγαλύτεροι για τα νέα παιδιά; Μια κοινωνία χωρίς ηθική, μια...

ΠΕΣ ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ...


Βίντεο που κόβει την ανάσα - Βρέφος διασχίζει λεωφόρο μπουσουλώντας!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί σε πολυσύχναστη λεωφόρο της Αττάλειας, όταν είδαν ένα βρέφος να μπουσουλάει ως τη μέση του δρόμου!
Το αγοράκι είμαι μέλος οικογένειας αστέγων και κοιμόταν, μαζί με τη μητέρα του, κάτω από τα δέντρα που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου. Όμως κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής της και αποφάσισε να... βγει μπουσουλώντας στη λεωφόρο!

Πολλά αυτοκίνητα κατάφεραν την τελευταία στιγμή να αποφύγουν το παιδί, η ζωή του οποίου σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία ενός οδηγού, που με το χέρι του έκανε νόημα στους επερχόμενους να μειώσουν ταχύτητα.

Η μητέρα του θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην αστυνομία για το γεγονός πως το παιδί της ξέφυγε και λίγο έλειψε να σκοτωθεί.

Τέρμα τα ρούχα, απλά ψεκαστείτε!

Η λύση για την οικoνομική κρίση βρέθηκε. Τέρμα τα πολυέξοδα και πανάκριβα ρούχα...απλά ψεκαστείτε

Ψάχνετε για το κατάλληλο ρούχο, που θα τονίζει τέλεια τις καμπύλες σας, θα αναδεικνύει τη γραμμή σας και δε θα χρειάζεται σιδέρωμα; Δεν έχετε παρά να αγοράσετε ένα νέο θαυματουργό σπρέι και να ψεκαστείτε...

Καλοκαιράκι καταμεσής του Σεπτέμβρη

Όσοι βάλατε τα χειμωνιάτικα στα συρτάρια… ξαναβγάλτε τα!

Μπορεί να βαδίζουμε στον φθινοπωρινό Οκτώβριο, αλλά ο καιρός δεν λέει να έρθει στα ίσα του…

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ζεστό, ενώ την Δευτέρα έρχεται… μίνι καύσωνας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Για αυτό ετοιμαστείτε για… βουτιές!

Best of 80's σε ένα επικό βίντεο!

Είστε φανς των αξέχαστων επικών βιντεοταινιών της δεκαετίας του 80’; Έχετε μεγαλώσει με “Ρόδα τσάντα και κοπάνα» και «Hooligans”; Αυτό το βίντεο θα το αγαπήσετε. Ο χρήστης του Youtube, Μπάμπης Ματσαμάκης, μάζεψε ξεχωριστές στιγμές που έγραψαν τη δική τους ιστορία, μέσω ταινιών που προβλήθηκαν πριν τρεις δεκαετίες και τους απονέμει βραβεία ανά κατηγορία.

Ξύλο, σφαγές, φάπες με απίστευτα ηχητικά εφέ από τον αείμνηστο Απόστολο Σουγκλάκο (όποιος γνωρίζει ποιας ταινίας αποσπάσματα δείχνει, παρακαλώ ας επικοινωνήσει) και μπόλικα μπινελίκια μέσα σε ένα βίντεο 7λεπτών.
Όλο δικό σας:


Να τα πεις αλλού !!!


18 ατάκες που δεν πρέπει να πεις ποτέ στο κρεβάτι ...


Θα σε συμβουλεύαμε να τις αποφύγεις.
Όχι μόνο προδίδουν έλλειψη φαιάς ουσίας, αλλά όπως καταλαβαίνεις έχουν "σταμπαριστεί".

- «Πες μου, πες μου, πες μου..»
(Σπάω το κεφάλι μου, ρε γαμώτο, αλλά τίποτα δεν μου' ρχεται).....

7 τρόποι να χάσετε το βάρος πού πήρατε στις διακοπές

Έχετε επιστρέψει για τα καλά στη ρουτίνα της καθημερινότητας και οι καλοκαιρινές διακοπές φαντάζουν πια σα μακρινή ανάμνηση. Το μόνο που έχει μείνει να σας θυμίζει τα απολαυστικά μεσημέρια στα ταβερνάκια και τις ανέμελες νύχτες στα μπαράκια είναι εκείνα τα 2-3 (ή μήπως παραπάνω;) παραπανίσια κιλά, που πήρατε και τώρα δε βλέπετε την ώρα να τα ξεφορτωθείτε
«Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε. Με απλούς και πρακτικούς τρόπους μπορείτε να πείτε αντίο στα...

αστροΠελέκη

Γράφει ο Μαράκος

-για δες εδώ χοντρούλη μου !

-τι να δω Νατάσα μου?

-ποια είναι αυτή στη φωτό?

-χοχοχο..η Πελέκη

-διάβασες τι γράφει για σένα?

-τα διάβασα, αλλά εσύ τα πιστεύεις?

-βρε θα μας πελεκήσει το καταλαβαίνεις?

-δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται, δεν το περίμενες?

-το κακό είναι πως εσένα σε ξυλεύεται ..γυναίκα

-ε τότε ας τα ....

Ερωτεύτηκες; "Πάνε" δύο φίλοι σου!


Πού θα καταλήξει µια νέα ερωτική σχέση είναι άγνωστο. Βέβαιο όµως είναι πως οι άρτι ερωτευθέντες θα χάσουν τουλάχιστον δύο στενούς φίλους, σύµφωνα µε νέα έρευνα του Πανεπιστηµίου της Οξφόρδης.

Σύµφωνα µε τον επικεφαλής της έρευνας και διευθυντή του Ινστιτούτου Γνωσιακής και Εξελικτικής Ανθρωπολογίας Ρόµπιν Ντούνµπαρ,
ο πυρήνας των φίλων αποτελείται κατά µέσο όρο από πέντε µέλη, τα οποία µειώνονται τουλάχιστον κατά δύο όταν ένας....

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό;

...θα βιαστεί να απαντήσει κανείς χαριτολογώντας. Αν το καλοσκεφτείς όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Η πρόθεση πάντως είναι καλή. Οι αιτίες όχι και τόσο.
Καταρχάς, για να προσποιηθεί μια γυναίκα οργασμό σημαίνει ότι δεν έχει οργασμό. Διαφορετικά, δεν θα υπήρχε λόγος...

Γιατί το κάνουμε όμως;
Γιατί παραπλανούμε τον σύντροφό μας; Γιατί δεν τον αφήνουμε να καταλάβει ότι δεν είχαμε οργασμό;
“Οργασμός είναι η ηδονή που βιώνει ο άνθρωπος στην κορύφωση της σεξουαλικής επαφής” σημειώνει η ψυχολόγος Ντόρα Μίνου.

Άρα, τι; Δεν θέλουμε να τον ....

ΣΟΚ : ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ






ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ....
                      15 ΦΩΤΟΣ