Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΤΡΑΓΟΣ έχει άποψη !!!

Οι κατηγορίες του γυναικείου οργασμού!

Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκεται;
Συνήθως ο γυναικείος οργασμός περιγράφεται ως εμπειρία υπέρτατης απόλαυσης με ιδιαίτερα έντονα αισθήματα, που συχνά περιγράφονται ως σπασμοί στην περιοχή της πυέλου (περιοχή της λεκάνης). Ωστόσο, μια πρόσφατη μελέτη (King, 2010) που επεδίωξε να περιγράψει την εμπειρία του οργασμού 500 γυναικών ανέδειξε μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που έως σήμερα είχαμε.

Οι ερευνητές έδωσαν σε κάθε γυναίκα μια σειρά από επιθετικούς προσδιορισμούς του αισθήματος που νιώθουν κατά τον οργασμό, όπως παλλόμενη, αναβλύζ...

Ο υγιεινός τρόπος ζωής η καλύτερη άμυνα κατά της γρίπης

Ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι το κλειδί για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Για να αποφύγετε τη γρίπη αλλά και άλλες ασθένειες το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, επισημαίνουν οι επιστήμονες, είναι να εντάξετε στην καθημερινότητά σας υγιεινές συνήθειες. «Πιστεύω πραγματικά ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα φροντίζει για πολλά πράγματα», δηλώνει η Erica Brownfield, καθηγήτρια παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του  πανεπιστημίου Emory στην Ατλάντα. «Ακόμη και αν έχετε εκτεθεί στη γρίπη, δε χρειάζεται να την κολλήσετε».
Η καλύτερη στρατηγική για την πρόληψη της γρίπης είναι οι βασικές υγιεινές συνήθειες, δηλαδή σωστή διατροφή, τακτική άσκηση και επαρκής ύπνος, σύμφωνα με την Brownfield.
«Καλό είναι, επίσης, να....

Στην αγορά το μεγαλύτερο εσώρουχο στον κόσμο!

Πρόκειται για την εταιρία Big Bloomers Company η οποία από το 2010 άρχισε να λανσάρει εσώρουχα για παχουλούς/ες.

Σύμφωνα με την εταιρία, δέχονταν αρκετές προτάσεις από τους καταναλωτές να αυξήσουν το μέγεθος των εσωρούχων με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Το ιδιαίτερα μεγάλο εσώρουχο απευθύνεται σε κυρίες που η μέση τους είναι στις 105 ίντσες και φορούν ρούχα στο νούμερο 74.

Το εσώρουχο δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες από
Γαλλία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία!

Δικτυακοί τόποι «υποκλέπτουν» τους επισκέπτες

Κατασκοπεύουν τα ιστορικά περιήγησης

Δεκάδες δημοφιλείς δικτυακοί τόποι κατασκοπεύουν τις διαδικτυακές κινήσεις των επισκεπτών χωρίς να ζητούν την έγκριση τους, προειδοποιούν Αμερικανοί ερευνητές.

Σε δειγματοληπτική μελέτη, ειδικοί του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο εντόπισαν 485 δικτυακούς τόπους που πιθανώς κατασκοπεύουν τα ιστορικά περιήγησης αξιοποιώντας την τεχνολογία Javascript.

Η γλώσσα προγραμματισμού ...

Κάμερες μπαίνουν σε όλους τους δρόμους της Αθήνας

Θα εγκατασταθούν κάμερες σε όλους τους δημόσιους χώρους και το υλικό θα είναι καταχωρημένο για επεξεργασία για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Κατά την σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου εγκρίθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη διατήρηση δεδομένων που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με την παροχή διαθέσιμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημόσιων δικτύων επικοινωνιών, χρήση....

Αντί για τα σκουπίδια πέταξε… 20.000 ευρώ

Πρωταγωνιστής της απίστευτης ιστορίας που εκτυλίσσεται από την περασμένη Πέμπτη στην Καλαμπάκα είναι ένας 70χρονος.

Η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται όταν ο 70χρονος εμφανίστηκε στο γραφείο του Δημάρχου Καλαμπάκας, Βύρωνα Μπουτίνα, ζητώντας να πληροφορηθεί ποιο απορριμματοφόρο είχε βάρδια την προηγούμενη ημέρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών στη γειτονιά του.


Σε ερώτηση για ποιο λόγο ήθελε αυτή την πληροφορία, ο 70χρονος ενημέρωσε τον κ. Μπουτίνα ότι η γυναίκα του μπέρδεψε τη σακούλα των απορριμμάτων και πέταξε εκείνη μέσα στην οποία υπήρχαν κρυμμένες 40 λίρες και 20.000 ευρώ…

Επιδόματα πολυτέκνων ανάλογα με το εισόδημα

Ανάλογα με το εισόδημα θα χορηγούνται στο εξής τα επιδόματα σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε στη συνεδρίαση της Παρασκευής να βάλει εισοδηματικό πλαφόν 40.000 ευρώ το χρόνο.
Έτσι όσες οικογένειες έχουν ετήσιο εισόδημα μεγαλύτερο από αυτό το ποσό δεν θα δικαιούνται πλέον να εισπράττουν το

NASA: Οι εξωγήινοι είναι... βακτήριο στον πάτο μιας λίμνης!

Η συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά της Διαστημικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα όλης της Υφηλίου. Δεν ήταν λίγοι όσοι αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό τη χρονική στιγμή που επιλέχθηκε για να ανακοινωθεί η ύπαρξη μιας νέας μορφής ζωής. Οι αποκαλύψεις της Wikileaks και η θύελλα που ξεσήκωσαν άλλωστε δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια...

Όσοι περίμεναν τον ΕΤ ή μερικά «πράσινα ανθρωπάκια» διαψεύστηκαν. Η NASA ανακοίνωσε ότι η ανακάλυψή της έχει να κάνει με μια νέα μορφή ζωής, που βρίσκεται στο βυθό της λίμνης Μόνο στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα βακτήριο που μπορεί να αναπτυχθεί από το αρσενικό και να ενσωματώσει το βίαιο αυτό φυσικό δηλητήριο στο DNA του.


Η ανακάλυψη αυτή επαναπροσδιορίζει αυτά που η ...

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ......

Η γέννηση ματαιώνεται !!!.....Ο Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση, ......η Φάτνη
να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος,...... η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού,
... οι Άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας των ελεγκτών ....... και οι 3 Μάγοι
φοβούνται ότι θα απελαθούν ως λαθρομετανάστες..!