Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Έγραφαν φάρμακα ακόμα και σε νεκρούς

Στο σκάνδαλο των 2 δισ. ευρώ, που έφερε στο φως η εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ", εμπλέκονται γνωστές φαρμακευτικές εταιρείες, γιατροί και φαρμακοποιοί.
Πρόκειται για πλαστές συνταγογραφήσεις για φάρμακα εξωσωματικής γονιμοποίησης σε άνδρες, φάρμακα για βαριές ψυχικές ασθένειες και καρκίνο σε απολύτως υγιή άτομα και φάρμακα σε ονόματα νεκρών ανθρώπων. Τις συνταγές, τις οποίες έγραφαν οι ...

Σκυλιά τραγουδάνε στην όπερα του Σίδνεϊ

Εκατοντάδες σκυλιά μαζεύτηκαν σήμερα στην εντυπωσιακή όπερα του Σίδνει, για μια συναυλία διαφορετική από τις άλλες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία ένας καλλιτέχνης έδωσε μια παράσταση αποκλειστικά αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους του ανθρώπου.


Η Laurie Anderson, σύζυγος του παγκοσμίως γνωστού Lou Reed, συνέθεσε μουσικά κομμάτια που...

"Δεν ζητήσαμε να κοπούν στο μισό οι συντάξεις"

Δήλωση του εκπροσώπου του Ολι Ρεν αλλάζει τα δεδομένα στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το ασφαλιστικό.
Με δήλωσή του στο Βήμα της Κυριακής ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ, ξεκαθαρίζει οτι η Κομισιόν ποτέ δεν ζήτησε από την ελληνική πλευρά να κοπούν στο μισό οι συντάξεις.

Ο Αμαντέου Αλταφάζ τονίζει ότι με ...

Πήγε και αυτή στο Athens Pride


Πήγε και αυτή στο Athens Pride αλλά για τους δικούς της λόγους. Με την εικόνα του Χριστού στο χέρι όλοι καταλάβαμε ποια ειναι ε;Η Ελένη Λουκά, ποια άλλη;

φώτο @FotisVallatos




Αυτοκτόνησε ο πατέρας που ξέχασε το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 
Η είδηση που μας σόκαρε από την Κύπρο την προηγούμενη εβδομάδα με τον γιατρό που ξέχασε το πεντάχρονο παιδάκι του μέσα στο αυτοκίνητο και πέθανε, τώρα μας ξανασοκάρει. Ο πατέρας δεν άντεξε τον χαμό του παιδιού και της κατηγορίες που τον βάρυναν και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην ζωή του και χθες αυτοκτόνησε. Είναι πραγματικά μια οικογενειακή τραγωδία που σοκάρει και θλίβει.

Φιλικές νίκες για Νότια Αφρική, ΗΠΑ

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ που αρχίζει την Παρασκευή, η Νότια Αφρική επικράτησε 1-0 της Δανίας. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Γιοχάνεσμπουργκ και το μοναδικό τέρμα, πέτυχε για λογαριασμό των διοργανωτών ο Μφέλα στο 76ο λεπτό.
Οι ΗΠΑ επικράτησαν με 3-1 της Αυστραλίας, σε φιλικό αγώνα που έγινε στην πόλη Ροοντεπόορτ της Νότιας Αφρικής και εντάσσεται στο ...

Ενδείξεις για ύπαρξη ζωής στον Τιτάνα

Αποδείξεις πως υπάρχει ζωή σε ένα από μεγαλύτερα φεγγάρια του Κρόνου, τον Τιτάνα, διατείνονται πως ανακάλυψαν επιστήμονες που δημοσιοποίησαν σε δύο ξεχωριστές επιστημονικές εκθέσεις.
Ειδικοί ανέλυσαν στοιχεία της επιφάνειας του Τιτάνα, μόνου γνωστού φεγγαριού που διαθέτει πυκνή ατμόσφαιρα, που προσκόμισε το διαστημικό σκάφος “Cassini”, το οποίο ξεκίνησε πριν από...

Στο στόχαστρο και οι επικουρικές συντάξεις;

Θύελλα νέων μέτρων και "μαχαίρι" σε μισθούς και συντάξεις από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ζητήσει από την κυβέρνηση η τρόικα, ενώ στις 14 Ιουνίου φτάνει στην Αθήνα κλιμάκιο εμπειρογνομώνων του ΔΝΤ. 
Σύμφωνα με τον Skai που επικαλείται κυβερνητικούς παράγοντες, η επικουρική σύνταξη θα ζητηθεί να συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό ποσοστό αναπλήρωσης των συντάξιμων αποδοχών αν και...

Ο Χρόνος που ξοδεύουν οι άντρες στο μπάνιο"


Μετά από εργαστηριακές έρευνες που μετείχαν τυχαία δείγματα ανδρικού πλυθησμού καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα ... Η έρευνα έγινε στα εργαστήρια της εταιρίας "Βαριέμαι Α.Ε Ε.Π.Ε Μ.Κ.Ε" και μετά από 2 χρόνια ερευνών τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά ...
Μέγιστος προβληματισμός έχει δημιουργηθεί γιατί μετά από 2000 μπάνια οι άντρες συνεχίζουν να ...

Μπαράζ προσφορών


Με γενναίες προσφορές που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν ή και ξεπερνούν και το 50% επιχειρούν οι έμποροι να αντιμετωπίσουν την ελεύθερη πτώση των πωλήσεων, που μήνα με το μήνα επιδεινώνεται δραματικά.Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Μάιο οι λιανέμποροι είδαν τον τζίρο τους να μειώνεται έως 40% και ως εκ τούτου κάνουν λόγο για τον χειρότερο μήνα της χρονιάς και σχεδιάζουν να αντιμετωπίσουν το θερμό καλοκαίρι με μπαράζ προσφορών, προκειμένου να επιβιώσουν.

Ωστόσο, οι εκτιμήσεις είναι δυσοίωνες και ...

Gay Pride στην Αθήνα!


Με σύνθημά τους "Είμαστε παντού" η gay κοινότητα παίρνει μέρος στην παρέλαση Gay Pride στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Εκατοντάδες μέλη της λεσβιακής, γκέι, αμφισεξουαλικής και τρανσεξουαλικής κοινότητας έδωσαν το παρόν στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, Athens Pride Parade, που ξεκίνησε στην πλατεία Κλαυθμώνος με κεντρικό σύνθημα “Είμαστε Παντού”. 
Με ζωντανή μουσική και εμφανίσεις καλλιτεχνών, όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Τάμτα και οι Vegas, δόθηκε το έναυσμα για ένα μεγάλο πάρτι με χορό και ξέφρενη διασκέδαση. "Athens pride 2010! Freedom is everything", σημείωσε μέσα από ...

950.000 λίτρα πετρελαίου συλλέχθηκαν στον κόλπο του Μεξικού

Η ποσότητα του πετρελαίου απορροφήθηκε μετά την τοποθέτηση ενός "σιφονιού".
"Κατά τον πρώτο κύκλο των 24 ωρών" μετά την εγκατάσταση το βράδυ της Πέμπτης από τη ΒΡ εξοπλισμού για τη συλλογή πετρελαίου από τις πηγές διαρροής και την προώθησή του σε πλοίο στην επιφάνεια της θάλασσας, "συλλέχθηκαν 6.000 βαρέλια πετρελαίου, δηλαδή 950.000 λίτρα", τόνισε ο διοικητής της ακτοφυλακής, ναύαρχος Ταντ 'Αλεν.

"Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε τη ...

Ισχυρές βροχές στα ανατολικά την Κυριακή 6.6.2010


Θα συνεχιστεί και την Κυριακή ο άστατος καιρός στην χώρα μας με νεφώσεις και τοπικές βροχές οι οποίες στην Ανατολική Μακεδονία την Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατα τόπους ισχυρές. Νεφώσεις με τοπικές βροχές αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας θα έχουμε στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Από τις βραδυνές πάντως ώρες τα...

Οργή... ευρωπαϊκού λαού κατά του Ισραήλ


Μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του Ισραήλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης, στον απόηχο του αιματηρού ρεσάλτου που πραγματοποίησαν Ισραηλινοί κομάντο στον στολίσκο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα.

Τουλάχιστον 8.000 διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις δεκάδων κοινωνικών οργανώσεων και συνδικάτων και κατέβηκαν στους δρόμους του Παρισιού αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας. Στη γαλλική πρωτεύουσα, μάλιστα, στις ...

Νεαρός αναστάτωσε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης πετώντας κροτίδα

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες τα ξημερώματα σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης, από κροτίδα που πέταξε 22χρονος άνδρας.Ο νεαρός περνώντας μπροστά από το στρατόπεδο, με το αυτοκίνητο του, πέταξε την κροτίδα, με αποτέλεσμα να αναστατωθεί το προσωπικό του στρατοπέδου και οι κάτοικοι της περιοχής. Ο 22χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ελληνίδα βάζει υποψηφιότητα για Miss ΗΠΑ!

Πλώρη για το στέμμα της "Miss United States" έχει βάλει η 23χρονη Κεφαλονίτισσα, Κατερίνα Δημητράτου!

Η γλυκειά Eλληνίδα έχει τραβήξει αναμφίβολα τα βλέμματα των Αμερικανών, αλλά και των Ελλήνων με την ξεχωριστή ομορφιά της. Αφού κέρδισε τον τίτλο της Miss Jersey, τώρα ετοιμάζεται να διαγωνιστεί μαζί με άλλα 51 κορίτσια για τον τίτλο της "Βασίλισσας της Αμερικής"!


Το όνειρο της είναι να κερδίσει το ...

Εβρεξε προβλήματα σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα


Προβλήματα προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις, που σημειώθηκαν το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας. Στη Θεσσαλονίκη πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα και δρόμοι. Στα Τρίκαλα πνίγηκαν δεκάδες στρέμματα καλλιεργούμενων εκτάσεων με βαμβάκι, σιτηρά, τριφύλλια και σιτηρά.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη, η καταιγίδα κράτησε περίπου μισή ώρα, με αποτέλεσμα έξι υπόγεια καταστήματα και σπίτια στην ανατολική πλευρά της πόλης να πλημμυρίσουν και να ...

Yπερβολικό το σενάριο πτώχευσης της Ουγγαρίας


Τα σενάρια περί πτώχευσης της Ουγγαρίας "βύθισαν" χθες τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και το ευρώ κατέγραψε νέο ιστορικό χαμηλό τετραετίας έναντι του δολαρίου. Έτσι, από την σύνοδο της G20 στην Νότια Κορέα ο Όλι Ρεν απέρριψε τα σενάρια που την Παρασκευή ήθελαν την Ουγγαρία να κηρύσσει στάση πληρωμών και να απευθύνεται στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για οικονομική βοήθεια. "Οι πρόσφατες συγκρίσεις μεταξύ της Ουγγαρίας και της Ελλάδας είναι...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ...ΜΕΛΛΟΝ !...

















Τσαντάκιας έστειλε στο νοσοκομείο πεζή


Στο νοσοκομείο κατέληξε μία νεαρή γυναίκα, η οποία δέχτηκε επίθεση από τσαντάκια, ενώ περπατούσε αμέριμνη έξω από τον σταθμό του Μετρό στον Άγιο Δημήτριο.

Ένα άτομο, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, αιφνιδίασε την άτυχη γυναίκα και της άρπαξε με βία την τσάντα, ρίχνοντάς την στο δρόμο. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 21:00 χθες.


Το θύμα διακομίστηκε στο...

Ελεύθεροι υπό όρους οι Κορκονέας-Σαραλιώτης

Με περιοριστικούς όρους πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο ειδικοί φρουροί, Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
 Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, απαγορεύεται η προσωρινή κράτηση να υπερβαίνει τους 18 μήνες. Με τη συμπλήρωση 18 μηνών από την ...

Πίτσα με κάνναβη - κι όμως ειναι νόμιμη.

Πίτσα με αλεύρι από κάνναβη, ρυζοσαλάτα, μανιτάρια αλλά και πανακότα και σουφλέ σοκολάτας με κανναβόσπορο, σερβίρει κατάστημα στην Αθήνα.
Ωστόσο όλα είναι απολύτως νόμιμα, παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από το ελληνικό κράτος, καθώς οι υπάλληλοι μπερδεύουν την κάνναβη indica- η οποία είναι απαγορευμένη- με την cannabis sativa, η οποία απολύτως νόμιμη.

Παρόλα αυτά, το κατάστημα “Mystic Pizza” - με την τελίτσα πάνω από το γράμμα i να...

Master Chef το Mega;Secret Chef ο Alpha

Άλλο ένα ριαλιτι στην συχνότητα του Alpha.Μετά την ανακοίνωση  του Master Chef στο mega όπου θα το παρουσιάζει η Ευγενεια Μανωλιδου σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, και το κανάλι του Alpha θα βάλει ένα παρόμοιο(και σε τίτλο) ριαλιτι στο πρόγραμμα του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι υπεύθυνοι έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν το συγκεκριμένο project ώστε μέχρι τον Σεπτέμβριο να είναι όλα έτοιμα για να βγει στον αέρα. Το όνομα αυτού το project ''Secret Chef''.

Έκρυβε το χασίς στο μηχανουργείο

Κάνναβη βάρους 20,2 γραμμαρίων και άγνωστη λευκή σκόνη είχε κρύψει μέσα στο μηχανουργείο που διατηρεί στην Πέλλα, ένας 26χρονος κάτοικος της περιοχής.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Γιαννιτσών έκαναν έρευνα το μεσημέρι της Παρασκευής στο μαγαζί του νεαρού όπου και εντόπισαν τα ναρκωτικά. Τα 11,6 γραμμάρια της άγνωστης λευκής σκόνης κατασχέθηκαν και αναμένεται να σταλούν προς ανάλυση στο Χημείο του Κράτους.


Ο 26χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Ποια νέα μέτρα θα απαιτήσει η τρόικα

- Βροχή θα πέσουν τα νέα μέτρα το φθινόπωρο ώστε να πάρουμε τις επόμενες δόσεις του δανείου
- Μεταξύ αυτών πλήρης κατάργηση επιδομάτων, μείωση επιδομάτων ανεργίας, αυξήσεις σε τσιγάρα και καύσιμα
- Μεγάλη υστέρηση βλέπει η τρόικα στον τομέα των εσόδων

Βροχή θα πέσουν τα νέα μέτρα το φθινόπωρο, σε περίπτωση – κρίνεται αρκετά πιθανή – που υπάρξουν αποκλίσεις από το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, για να πάρουμε την απαραίτητη επόμενη δόση του δανείου, ώστε να μην οδηγηθούμε σε αδιέξοδο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των...

Κακά: "Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Μουρίνιο"

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Κακά, μετά την συμφωνία της Ρεάλ για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Βραζιλιάνος άσος δήλωσε ανυπόμονος να συνεργαστεί με τον πρώην προπονητή της Ίντερ, τονίζοντας ότι από όποια ομάδα πέρασε έφτασε σε επιτυχίες.

Pοζ dvd αυτή τη φορά με Πετρούλα; Τρεμε Τζούλια-Ντούβλη

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στη στήλη της στη «Real Life» η Ντέπυ Γκολεμά, ακόμα μία γνωστή τηλεπερσόνα σκέφτεται να κυκλοφορήσει DVD, μία απόλυση είναι γεγονός και ένα ηχηρό «όχι» ακούστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Στο δρόμο που άνοιξαν η Αλεξανδράτου και η Ντούβλη σκέφτεται να βαδίσει και η Πετρούλα Κωστίδου! Η γνωστή «μετεωρολόγος» σκέφτεται να ...

Ανήλικοι έκλεβαν μηχανάκια

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής δύο ανήλικοι, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα συνήθιζαν να κλέβουν μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού και να τις μεταπωλούν για ανταλλακτικά, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Οι δύο ανήλικοι, 14 και 15 ετών αντιστοίχως, συνελήφθησαν την ώρα που ...

«Έξυπνα» φανάρια κυκλοφορίας από την ΙΒΜ

Το σύστημα θα λαμβάνει σήμα από τα αυτοκίνητα που περιμένουν στα φανάρια να ανάψει πράσινο και, αν ο χρόνος μέχρι να σβήσει το κόκκινο είναι πάνω από ένα όριο (π.χ. δύο λεπτά), τότε το ίδιο το φανάρι θα στέλνει σήμα στις μηχανές των αυτοκινήτων για να σβήσουν.
Όταν τα φανάρια ανάβουν πράσινο, τo

σήμα θα στέλνεται αρχικά στα πρώτα στη σειρά αναμονής οχήματα και μετά σε αυτά από πίσω τους, ώστε να...

Τα βρήκαν κυβέρνηση – ΠΝΟ για το καμποτάζ

Με όρους και προϋποθέσεις προχώρησε τελικά το νομοσχέδιο για την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα για τα ξένα πλοία , μετά τα βήματα όπισθεν που έκαναν οι δύο «αντιμαχόμενες» πλευρές – κυβέρνηση και ΠΝΟ. 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα το Βήμα, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομίας μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών αποφασίστηκε πως για να μπορέσει ένα ξένο κρουαζιερόπλοιο να εκτελέσει κρουαζιέρες στα ...

Νέα απεργία στη British Airways


Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε οτι θα πραγματοποιήσει το 80% των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων.
Μετά τη νέα αποτυχία των διαπραγματεύσεων την περασμένη Πέμπτη, το πλήρωμα καμπίνας της British Airways άρχισε την τρίτη απεργία του.

Η αεροπορική εταιρεία πάντως δήλωσε ότι σκοπεύει να πραγματοποιήσει το 80% των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, και το 60% των πτήσεων μέσων αποστάσεων, με αναχώρηση και...

Μέχρι και 50,5% ο τελικός του Ελλάδα έχεις ταλέντο 3

Μέχρι και 50,5% (τελευταίο 15λεπτο) έφτασε χθες ο μεγάλος τελικός του Ελλάδα έχεις ταλέντο 3.Ο μέσος όρος του show στα κανονικά κοινά ήταν το 37,5%* ενώ στα νεανικά κοινά στο 45,3%*.Όσο για το νικητή του Ελλάδα έχεις ταλέντο 3... ο Νίκος Γεώργας.Ο άνθρωπος που μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή ειναι το ταλέντο που ξεχώρισε και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

"Νέο "όπλο" κατά των παιδόφιλων..!!!"


"Eνα νέο «όπλο» στον πόλεμο κατά των διακινητών υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω Διαδικτύου έχει στα χέρια της η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρόκειται για ειδικό λογισμικό που εντοπίζει και παράλληλα ταυτοποιεί σε πραγματικό χρόνο (real time) τα ηλεκτρονικά ίχνη όλων των χρηστών του Διαδικτύου που διακινούν τέτοιο υλικό.

Μ’ άλλα λόγια τα ηλεκτρονικά «αποτυπώματα» του χρήστη του Διαδικτύου που διακινεί πορνογραφικό υλικό με...

Πτώση βάσεων και αύξηση εισακτέων, τα χαρακτηριστικά των φετινών Πανελλαδικών


Τέσσερα είναι τα χαρακτηριστικά των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων: θα εισαχθεί ο μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων της τελευταίας πενταετίας, θα έχουμε πτωτική πορεία των βάσεων εισαγωγής, θα προκληθεί χάσμα περίπου 15.000 μορίων ανάμεσα στις βάσεις της πρώτης και της τελευταίας σχολής και θα καταγραφεί αύξηση των υποψηφίων που ...

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι, το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στο κέντρο της Αθήνας, κατά των οικονομικών μέτρων και των ρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες εκπροσώπων των συνδικαλιστικών φορέων στην πλατεία Κοτζιά και ακολούθησε πορεία των συγκεντρωμένων προς τη ...

Σοκ από την απόπειρα αυτοκτονίας 10χρονου στην Πάτρα

Ένα παιδί από την Πάτρα, μόλις 10 ετών, επιχείρησε δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή του. Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, όχι μόνο για το γεγονός ότι ένας ανήλικος, σε μία τόσο τρυφερή ηλικία, έφτασε στο σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει, αλλά κυρίως για την αντιμετώπιση που έτυχε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 10χρονος προσπάθησε ...

Φάρμακα προκαλούν εξάρτηση από τζόγο και σεξ


Περισσότεροι από εκατό άνθρωποι στην Αυστραλία μηνύουν δύο φαρμακευτικές εταιρίες, ισχυριζόμενοι ότι τα φάρμακα που έπαιρναν, για να ελέγξουν τα συμπτώματα της ασθένειας Πάρκινσον, τους προκάλεσαν εξάρτηση από το τζόγο και το σεξ.

Η υπόθεση η οποία θα εκδικαστεί στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, αναφέρεται σε Αυστραλούς που που έπαιρναν τα φάρμακα Cabaser της...

Κατέλαβε το ιρλανδικό πλοίο το Ισραήλ

Στο ιρλανδικό πλοίο επιβιβάστηκε ο ισραηλινός στρατός,  ωστόσο συγκεχυμένες είναι ακόμα οι πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί. 
Σύμφωνα με το κίνημα Free Gaza, ο ισραηλινός στρατός επιβιβάστηκε με τη βία στο πλοίο, ρίχνοντας πυρά στους ακτιβιστές, χωρίς να έχουν αναφερθεί τραυματίες μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, διεθνή μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως οι Ισραηλινοί επιβιβάστηκαν στο πλοίο χωρίς να συναντήσουν αντίσταση από τους...

To "αστείο" του Dustin Hoffman

 Ο 73χρονος ηθοποιός Dustin Hoffman είναι φανατικός οπαδός των Lakers και δεν χάνει αγώνα.

Έτσι λοιπόν πήγε με τη γυναίκα του και τον 41χρονο συνάδελφο του να απολαύσουν τους ημιτελικούς στο Staples Center.

Στους αγώνες NBA υπάρχει μια "παράδοση" όπου η κάμερα δείχνει στις γιγαντοοθόνες κάθε ...

Αγρότης μόνος "ψάρευε" ανήλικες!


Αγρότης «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια μέσα από το Facebook! Ο 32χρονος άντρας παρίστανε το μοντέλο, αλλά και τον φωτογράφο πρακτορείου φωτομοντέλων για να κερδίσει την εμπιστοσύνη γυναικών και ανήλικων κοριτσιών που ήθελαν να κάνουν καριέρα στο modeling. Με δέλεαρ υψηλές αμοιβές παρέσυρε ανυποψίαστες κοπέλες σε μια αποθήκη που την είχε μετατρέψει σε εργαστήριο φωτογραφίας, όπου τις έβαζε να οζάρουν χωρίς ρούχα. Για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις έφτασε στο σημείο να ...

Συνελήφθη 28χρονος που κατηγορείται για 8 πυρκαγιές!


Συνελήφθη 28χρονος Έλληνας που κατηγορείται για τον εμπρησμό στο Ποικίλο Όρος, ο οποίος είχε τελικά μεγάλη εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος φέρεται να έχει βάλει άλλες επτά πυρκαγιές στην ίδια περιοχή, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια! Οι φωτιές είχαν μπει στις 22/06/2009, στις 05/05/2010, στις 07/05/2010, στις 28/05/2010, στις 02/06/2010 και στις 03/06/2010 φέρεται να είχε βάλει δυο πυρκαγιές.

Κάταγμα στη δεξιά κνήμη ο Βαλεντίνο Ρόσι-χάνει τον αγώνα ...

Κάταγμα στη δεξιά κνήμη υπέστη ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «γιατρός» τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των σημερινών δοκιμαστικών και φυσικά έθεσε εαυτόν εκτός από το ιταλικό γκραν πρι που θα γίνει την Κυριακή στην πίστα του Μουτζέλο. Ο τραυματισμός του οδηγού της Yamaha σημειώθηκε 15 λεπτά πριν από την ...

Φύσσας: "Μπορούμε να προκριθούμε"


Ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς με τη Ν. Κορέα θα είναι το κλειδί για μια θετική παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ, σύμφωνα με την εκτίμηση του Τάκη Φύσσα. Μιλώντας στο "Goalnews",ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκληση του Μουντιάλ, ενώ χαρακτήρισε αναίτια την κριτική που δέχεται συχνά η "γαλανόλευκη".

Bροχές και καταιγίδες


Με άστατο καιρό θα κυλήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού, καθώς στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν και τις δύο ημέρες σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, ενώ οι άνεμοι την Κυριακή στο Αιγαίο θα στραφούν σε βοριάδες. Πάντως, αυτή η αλλαγή του καιρού δεν θα διαρκέσει πολύ, ...

Ψαράδες καθάρισαν τη λίμνη Κερκίνη

Επιχείρηση καθαρισμού της λίμνης Κερκίνης με τη «σφραγίδα» των ψαράδων της περιοχής. Μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών, οι ψαράδες κατάφεραν να μαζέψουν 1600 σακούλες με απορρίμματα, καθαρίζοντας μία έκταση που φτάνει τα 5.000 στρέμματα. Το μήκος της ακτογραμμής στην οποία ενήργησαν αγγίζει τα 54 χιλιόμετρα.

Με τις απόχες τους οι ψαράδες απομάκρυναν από το βυθό αλλά και την επιφάνεια της λίμνης, πλαστικά μπουκάλια, σακούλες και διαφορά...

Στις αρμόδιες αρχές προσωπικά δεδομένα που συνέλεξε κατά λάθος η Google

Η Google θα διαβιβάσει στις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές τα προσωπικά δεδομένα που συνέλεξε τυχαία κρατώντας τις ιδιωτικές ανταλλαγές στη διάρκεια φωτογραφικών λήψεων για  την εφαρμογή της "Street View", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της σε συνέντευξη στους Financial Times.

Ο Σμιτ δήλωσε πως θα διαβιβάσει τις πληροφορίες αυτές κατ΄αρχήν στις γερμανικές, γαλλικές, ισπανικές και ιταλικές αρχές προστασίας δεδομένων, οι οποίες προβλέπουν αυτή τη στιγμή ποινική διερεύνηση της...

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - 5η Ιουνίου


Η 5η Ιουνίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το 1972. Βέβαια μία μόνο μέρα δεν αρκεί για τη διατήρηση της πανίδας και της χλωρίδας της Γης, ούτε για τη διάσωση των πηγών ενέργειας και της βιοποικιλότητας του πλανήτη μας.

Ωστόσο κάθε χρόνο, η 5η Ιουνίου, πρέπει να θεωρείται γιορτή και παγκόσμια ευγνωμοσύνη προς το Δημιουργό της Γης, καθώς και προς τους συνειδητοποιημένους ανθρώπους σ’ όλα τα ...

Εντοπίστηκαν 37 πτώματα σε μαζικό τάφο στο Μεξικό

Τουλάχιστον 37 σοροί ανασύρθηκαν από έναν μαζικό τάφο στην είσοδο ενός ορυχείου της Μεξικανικής πολιτείας Γκερέρο.

Ο μαζικός τάφος ανακαλύφθηκε στην είσοδο ενός ορυχείου βάθους εκατό μέτρων, και οι αρχές αρχικά θεώρησαν ότι περιείχε 25 πτώματα.


Το Γκερέρο είναι μια από τις Μεξικανικές πολιτείες που έχουν πληγεί περισσότερο από το κύμα βίας που αποδίδεται στα καρτέλ που ...

Η διαφήμιση που έγινε λατρεία...Τυχαίο?? Δεν νομίζω ...!!!