Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Μήπως σκέφτεστε να κόψετε το τσίγαρο? (video)


Νέο τραγούδι από τη Lady Gaga (video)

Ένα νέο κομμάτι της τραγούδησε για πρώτη φορά η Lady Gaga στη συναυλία της στη Minnesota (30/8). 
Η Lady Gaga, προτού πάρει τη θέση της στα πλήκτρα για να παίξει και να ερμηνεύσει το τραγούδι με τίτλο "Living On The Radio" ανέφερε ότι δεν το έχει τραγουδήσει ξανά μπροστά σε κοινό.
Πριν από λίγο καιρό άλλωστε, η Lady Gaga είχε δηλώσει πως βρίσκεται σε περίοδο παραγωγής και μάλιστα είχε υλικό όχι για ένα, αλλά για δύο δίσκους.


Το πρώτο πούλμαν-τσόπερ



Για τους easy riders που βαριούνται να οδηγούν

Απόδραση κρατουμένου κατά τη μεταγωγή του στο νοσοκομείο

Το Hollywood στην καθημερινότητα μας
Ασύλληπτος παραμένει κρατούμενος των δικαστικών φυλακών Λάρισας, ο οποίος απέδρασε χθες βράδυ, κατά την μεταγωγή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης, όπου ζήτησε να μεταφερθεί για λόγους υγείας.

Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για 29χρονο, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις...

"Παχαίνω γιατί παίρνω πολλά φάρμακα"

Πόσες φορές έχετε ακούσει την έκφραση «παχαίνω γιατί παίρνω πολλά φάρμακα»; Αν και είναι συνηθισμένο να αποδίδουν στα φάρμακα τα περιττά τους κιλά πολλοί απ΄ όσους βλέπουν τη ζυγαριά να ανεβαίνει επικίνδυνα, τα φάρμακα που πραγματικά μπορεί να μας παχύνουν είναι πολύ συγκεκριμένα - και η αύξηση του σωματικού βάρους που προκαλούν σπανίως φτάνει σε διψήφιους αριθμούς.

Όπως εξηγεί ο κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και υπεύθυνος του Διαβητολογικού Ιατρείου και του Ιατρείου Παχυσαρκίας στο ...

Στο στόχαστρο της εφορίας αστρολόγοι και μελλοντολόγοι


Σίγουρα δεν θα το είδαν ούτε στα άστρα αλλά ούτε στα χαρτιά οι αστρολόγοι και οι μελλοντολόγοι ότι θα τους σκάσει μύτη η εφορία και θα τους κάνει τα βιβλία φύλλο και φτερό!Στη λίστα των επαγγελματιών, οι οποίοι θα ελεγχθούν περαιτέρω, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι αποκρύπτουν εισοδήματα, εντάχθηκαν για πρώτη φορά από τη σλοβενική φορολογική υπηρεσία οι αστρολόγοι κι άλλα άτομα που πληρώνονται για να προβλέπουν το μέλλον, σύμφωνα με ...

Της έκοψαν κλήση γιατί οδηγούσε ενώ χρησιμοποιούσε... δονητή!


Κλήση γιατί οδηγείς και μιλάς στο κινητό μπορεί να έχεις πάρει. Κλήση για υπερβολική ταχύτητα ναι. Αλλά κλήση γιατί χρησιμοποιείς δονητή ενώ οδηγείς; Μάλλον όχι!Κι όμως. Ένας αστυνομικός στο χωριό Ελμγουντ Πλέις στο Οχάιο δεν πίστευε στα μάτια του, όταν σταμάτησε για έλεγχο ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια.
 
Όπως έγραψε ο αστυνομικός Ross Gilbert στην αναφορά του, η 36χρονη οδηγός, οδηγούσε και...

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Κύμα παραιτήσεων στο Πολεμικό Ναυτικό


Μεγάλες "φουρτούνες" καλείται να αντιμετωπίσει το Πολεμικό Ναυτικό μετά την οικειοθελή παραίτηση, τρίτη κατά σειρά σε διάστημα τεσσάρων μηνών, του υποναύαρχου Αντώνη Παπαϊωάννου.Ο υποναύαρχος Παπαϊωάννου, με θαλάσσια υπηρεσία στα πολεμικά πλοία «Κανάρης», «Θεμιστοκλής», «Σπέτσαι», είχε διατελέσει διοικητής της δεύτερης μοίρας φρεγατών, ενώ το διάστημα 2008 - 2009 ήταν ο πρώτος τακτικός Διοικητής της πρώτης ναυτικής επιχείρησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την ονομασία «ATALANTA», στην περιοχή ανοικτά της Σομαλίας για την αντιμετώπιση της πειρατείας, αποσπώντας τα...

Κληρονομική η ημικρανία

Μια διεθνής ομάδα ερευνητών ανακοίνωσε ότι, για πρώτη φορά, εντόπισε μια κληρονομική γενετική αιτία για τις κοινές μορφές του πονοκεφάλου και της ημικρανίας, μια ανακάλυψη που αυξάνει τις ελπίδες για την ανάπτυξη νέων πιο αποτελεσματικών φαρμάκων, για μια πάθηση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο
Επιστήμονες από 40 ερευνητικά κέντρα σε διάφορες χώρες, με επικεφαλής τον Άαρνο Παλότι του βρετανικού Ινστιτούτου Wellcome Trust Sanger, παρουσίασαν τη σχετική ...

Οι θεριακλήδες στην... εξορία


«Το ίδιο έργο είχε παιχτεί και πέρσι χωρίς επιτυχία»: μεγάλη μερίδα των καπνιστών αλλά και των αντικαπνιστών αμφιβάλλουν για την εφαρμογή των μέτρων μια ανάσα πριν από την Τετάρτη- ημέρα που κατά τον νόμο τα τσιγάρα θα σβήσουν. Οι αρμόδιοι φορείς από την πλευρά τους δηλώνουν αποφασισμένοι, επιφυλάσσοντας αυστηρά πρόστιμα για τους παραβάτες και πειθαρχικές κυρώσεις για τους υπαλλήλους του Δημοσίου που θα βγάζουν τασάκι στο γραφείο!

Η χρηματική ποινή για τους θεριακλήδες- όπως προβλέπεται στην υπουργική απόφαση που αναμενόταν να ...

Χωματερές κατάντησαν οι θάλασσες


Ασυνείδητοι βρωμίζουν τα νερά καταστρέφοντας το θαλάσσιο περιβάλλον
Ο κόσμος του βυθού έχει μετατραπεί σε «βασίλειο» της πλαστικής σακούλας. Οι ανεξέλεγκτες χωματερές έχουν εγκατασταθεί στις ελληνικές θάλασσες. Τα ψάρια και το θαλάσσιο περιβάλλον απειλούνται.

Πλαστικά μπουκάλια, κουτάκια αναψυκτικών, σακούλες, τσιγάρα, σαμπρέλες, επιπλέουν σε πολλά σημεία των θαλασσών και η εικόνα μόνο απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί.


Στα παράλια του δήμου ....

Κατεβάζουν «ρολά» τα περίπτερα


Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες περιπτέρων, αντιδρώντας στην αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα είδη καπνού, που προκάλεσε απώλεια εσόδων της τάξεως του 50% στα έσοδα από την πώληση ενός πακέτου τσιγάρων.

Κατά τη συνεδρίασή της, η ...

Παίρνει πίσω προσλήψεις ανυπότακτων συνεργατών του ο Πρωθυπουργός - Εκτός η νομική του σύμβουλος!


Με μια ανακοίνωση το Γραφείο του Πρωθυπουργού προσπαθεί να "μαζέψει" το θέμα των προσλήψεων επιστημονικών συνεργατών του με “αστείες” δικαιολογίες....Σάλο είχε προκαλέσει η αποκάλυψη για την πρόσληψη του 25χρονου δικηγόρου Άγγελου Χασπόπουλου σε θέση ειδικού συμβούλου του Γ.Παπανδρέου, χωρίς ο 25χρονος να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Πρόβληματα όμως προκάλεσε και η νομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού καθηγήτρια Γλυκερία Σιούτη που στο παρελθόν είχε αποκαλυφθεί πως συμμετείχε το 2007 στη νομική ...

Σάλος στο Πεντάγωνο - Παραιτήθηκε κι άλλος Ναύαρχος

Είναι η τρίτη παραίτηση ναυάρχου σε 4 μήνες!
- Βαρύ το κλίμα στο υπ. Εθνικής 'Αμυνας 
- Γιατί κατηγορούν οι ένστολοι τον Βενιζέλο
Καθόλου καλό δεν είναι πλέον το κλίμα στο Πεντάγωνο μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και των Ανώτατων Αξιωματικών.

Και τρίτος Ναύαρχος υποβάλει την παραίτηση του μέσα σε διάστημα ελάχιστων μηνών.

Ο Αντώνης Παπαιωάνου επικεφαλής της ....