Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"Αργυρή" πρωταθλήτρια στην αμόλυβδη η Ελλάδα

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη είναι και για το Φεβρουάριο η Ελλάδα, όσον αφορά στην τιμή της αμόλυβδης, σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα τιμών της ΕΛΠΑ, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη (22/02).Η μέση τιμή και για τα δύο καύσιμα παρέμεινε στα επίπεδα του προηγούμενου μήνα, δηλαδή 1,593 ευρώ για την αμόλυβδη και 1,391 για το ντίζελ.
Με βάση τις τιμοληψίες, οι υψηλότερες τιμές αμόλυβδης βενζίνης σημειώθηκαν ως...

"Είμαι 103 και δεν έχω κάνει ποτέ σεξ"

Μπορεί να έφτασε αισίως τα 103 έτη ωστόσο η Gladys Gough όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ!Η ίδια μάλιστα πιστεύει πως επειδή δεν έκανε ποτέ σεξ αυτό της χάρισε μακροζωία, όπως και η μη κατανάλωση αλκοόλ, χαπιών αλλά και καπνού.

Όπως είπε η γλυκιά γιαγιά, δεν είχε
ποτέ ολοκληρωμένες σχέσεις διότι δεν διέθετε τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθεί με αυτά.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ ούτε...

Νομοσχέδιο προστασίας από τον ρατσισμό και την ξενοφοβία

Ενισχύεται, με νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το νομικό πλαίσιο για την καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, καθώς και των εγκλημάτων που τελούνται με τέτοια κίνητρα.

Με το νομοσχέδιο, το οποίο δόθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης σε
δημόσια διαβούλευση (έως την 3η Μαρτίου 2011), θεσπίζεται το γενικό πλαίσιο ρύθμισης για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ...

Νέες τιμές στην γέφυρα Ρίου-Αντίρριου

Από την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου θα εφαρμόζονται οι καινούριες τιμές των εισιτηρίων για τη διέλευση από τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίο. Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι «με δεδομένες τις παρούσες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. εξάντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια που είχε στη διάθεσή της, προκειμένου να παρουσιάσει τόσο μία καινοτόμο εκπτωτική πολιτική, όσο και να καταλήξει σε τιμές που διασφαλίζουν την τήρηση των...

Κομμένο το... στοματικό σεξ!

Αφού κόψετε το τσιγάρο καλό θα ήταν να κόψετε και το στοματικό σεξ. Οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα κινδύνου για τον καρκίνο του στόματος. Οι περισσότερες περιπτώσεις καρκίνου του στόματος οφείλονται στο κάπνισμα, η κατάσταση όμως φαίνεται να αλλάζει τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον στις...

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τι μπορεί να δείχνει μία αποκριάτικη μεταμφίεση ?? Oταν διαλέγουμε τι θα ντυθούμε στις απόκριες, αποκαλύπτουμε περισσότερα απ' όσα κρύβουμε.

Σε γενικές γραμμές θεωρούμε τις μάσκες και τα αποκριάτικα κουστούμια ως αντικείμενα πίσω από τα οποία μπορούμε να κρύψουμε ή να μεταμφιέσουμε τον εαυτό μας. Ωστόσο, όταν διαλέγουμε τι θα ντυθούμε στις απόκριες, συνήθως αποκαλύπτουμε περισσότερα απ' όσα κρύβουμε.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ειδικοί στην ψυχολογία, οι οποίοι εκτιμούν πως όταν διαλέγουμε το κουστούμι μας, διαλέγουμε 
μια φαντασίωση, η οποία μπορεί να φανερώσει πολλά για εμάς.

«Επιστημονικά στοιχεία και προσωπικές μαρτυρίες υποστηρίζουν την άποψη ότι τα κουστούμια αποτελούν εκφράσεις του ...

ΑΧ ΓΙΩΡΓΟ.....ΑΧ


Για να σωθεί το laptop σας!!

Όσοι είχατε κάποτε φορητό υπολογιστή, θα έχετε παρατηρήσει πως, με τα χρόνια, η μέγιστη διάρκεια της μπαταρίας ολοένα και μειώνεται – μέχρι το σημείο όπου πλέον το laptop δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλου αν δεν είναι στην πρίζα. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται σαν κάτι το αναπόφευκτο, η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια πολύ απλή και εύκολη μέθοδος να κρατήσετε τη μπαταρία του υπολογιστή σας σε φόρμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, όταν το...

Αυτά παθαίνεις αν κάνεις μαγκιές στο τιμόνι..

Δείτε το βίντεο!

Αυτή είναι ζυγαριά!

Η πρωτοποριακή ζυγαριά, Withings Online Scales, μπορεί να μετρά εκτός από το βάρος και το Δείκτη Σωματικής Μάζας και να στέλνει πληροφορίες στον υπολογιστή μέσω συστήματος WLAN.Με ειδική εφαρμογή online η ζυγαριά μπορεί να αναλύσει τα δεδομένα που μεταφέρει στο server της....

Μόνο ο γαλαξίας μας περιέχει 50 δισ. πλανήτες

Ο γαλαξίας μας περιέχει ένα αστρονομικό αριθμό πλανητών, τουλάχιστον 50 δισεκατομμύρια, από τους οποίους περίπου 500 εκατομμύρια βρίσκονται στην λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη» (ούτε πολύ κρύοι, ούτε πολύ καυτοί), σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των επιστημόνων.

Ο Ουίλιαμ Μπορούκι, ο επικεφαλής επιστήμων της αποστολής του διαστημικού τηλεσκοπίου «Κέπλερ» της NASA, που αναζητά εξωπλανήτες, δήλωσε, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της Αμερικανικής Ένωσης για την ...

Αυτόφωρο και αυστηρές ποινές για φορο-αδικήματα

Αυστηρές ποινές φυλάκισης και αυτόφωρη διαδικασία σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής ή μη εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο (κάτω από 75.000 ή 150.000 κατά περίπτωση) προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τη φοροδιαφυγή που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, ενώ πάνω από τα ποσά αυτά θα ασκείται ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Παράλληλα, η...

Πώς θα τον πείσετε να βοηθά στις δουλειές του σπιτιού

Εκπαιδεύστε τον από την αρχή της σχέσης
Αν νιώθεις πως κάνεις τα πάντα μέσα στο σπίτι και αυτό δεν σου αρέσει, προσπάθησε να το αλλάξεις. Δε θα είναι εύκολο, αλλά υπάρχουν τρόποι να τα καταφέρεις.

Η αρχή, το ήμισυ του παντός:
Σε περίπτωση που είσαι στο κατώφλι του γάμου ή της...