Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Γυμνές βουτιές σε επτά μέρη του κόσμου (Pics)

Από την καυτή Βραζιλία μέχρι την παγωμένη Ουαλία μπορεί να βρει κανείς του απόμερο μέρος, για να κολυμπήσει με αδαμιαία περιβολή (Pics)

Ενώ κάποιοι γενναίοι δεν διστάζουν να βγάλουν το μαγιό τους και να επιχειρήσουν μία αποφασιστική βουτιά στα δροσερά νερά της θάλασσας, κάποιοι από εμάς χρειαζόμαστε περισσότερη σιγουριά.
Οι παρακάτω παραλίες έρχονται να...
δώσουν την λύση, αφού οι λιγότερο τολμηροί μπορούν με ασφάλεια να κάνουν τις βουτιές τους χωρίς το φορτίο των ρούχων.
1.Παραλία Jerolim, Κροατία

 Πρώτη στην λίστα είναι η παραλία του νησιού 'Jerolim", η οποία πέρα από το μαγευτικά τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά της μπορεί να προσφέρει το προνόμιο της ιδιωτικότητας.
Οι λευκοί βράχοι κατά μήκος της ακτής είναι ιδανικοί, για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα "ολόσωμο" μαύρισμα κάτω από τον καυτό ήλιο.
2.Praia de Galheta, Βραζιλία

 Από τον κατάλογο δεν θα μπορούσε να λείπει η Βραζιλία. Μερικά χιλιόμετρα νότια της Santa Caterina στην Βραζιλία βρίσκεται η λευκή άμμος της παραλίας  Praia de Galheta, που αποτελεί θέρετρο για πολλούς γυμνούς εραστές της φύσης.
Στην περιοχή δεν έχει επέμβει ο σύγχρονος πολιτισμός, αφού δεν υπάρχει ίχνος εστιατορίων και κτισμάτων σε όλο το μήκος της. Έτσι όποιος την επισκεφτεί, μπορεί να κάνει τις γυμνές του βουτιές ανενόχλητος.
3.Marinadi Camerota, Ιταλία

Οι Ιταλοί είναι γνωστοί για το εκρηκτικό τους ταμπεραμέντο, όμως όταν γίνεται λόγος για γυμνές εμφανίσεις δεν είναι και τόσο ελεύθεροι. Έτσι, ένας παράδεισος για τους απανταχού γυμνιστές είναι η παραλία Marinadi Camerota στην Ιταλία.
Η ήσυχη ακτή της που φτάνει τα 300 μέτρα και τα καθαρά νερά της προφέρουν μία αέρα φρεσκάδας για βουτιές χωρίς ρούχα.
4.Βίλες Anantara Phuket, Ταϊλάνδη

 Στις 83 βίλες που απαρτίζουν το συγκρότημα μπορεί κανείς χωρίς φόβο να βουτήξει γυμνός στις βαθιές ιδιωτικές τους πισίνες. Την ξεχωριστή αυτή αίσθηση δεν μπορούν να διαταράξουν ούτε το προσωπικό αλλά ούτε άλλοι πελάτες.
5.Côte d'Azur, Γαλλία

 Για κάτι ξεχωριστό, όπως μία γυμνή κρουαζιέρα κατά μήκος της Μεσογείου, η καλύτερη επιλογή δεν είναι άλλη από την μεγάλη ακτή της Côte d'Azur στα παράλια της Γαλλίας.
6.La Jolla, Καλιφόρνια

 Η παραλία "Black's Beach" των Ηνωμένων πολιτειών έχει αναδειχθεί ως το καλύτερο θέρετρο από την Αμερικανική Ένωση για την Γυμνή Αναψυχή. Έτσι, αποτελεί αναμφισβήτητα μία πολύ καλή προοπτική για εκείνον που θέλει να αποφύγει τα περίεργα βλέμματα.
Η αμμώδης ακτή της, που καλύπτεται από βραχώδεις λόφους, παρέχει το κατάλληλο σκηνικό για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα θαλάσσιο κολύμπι ελεύθεροι από ρούχα.
7."Lady Falls", Ουαλία

 Ιδιαίτερα τολμηρός θα είναι εκείνος που θα επιχειρήσει μία βουτιά στην λίμνη γνωστή και ως "Sgwd Gwladys" στην Ουαλία, αφού η θερμοκρασία του νερού είναι πολύ χαμηλή καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.
Παρ' όλα αυτά δεν σταματά να είναι ένα καταπληκτικό αξιοθέατο με τον καταρράκτη να χύνεται κατευθείαν στην λίμνη και να μαγεύει εκείνον που θα βρεθεί να κολυμπά γυμνός στα νερά της.
Ωστόσο, αν την προτιμήσετε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα γρήγοροι και σε αυτή την περίπτωση μερικά ρούχα θα ήταν σίγουρα απαραίτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου