Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Έλα...θα κάνουμε Μπανάνα....


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Αυτό που δεν πρέπει να συμβεί σε μία νύφη!

«Μη σου τύχει» θα σκεφτούν οι κυρίες που θα παρακολουθήσουν το επόμενο βίντεο, ενώ οι άντρες θα γελάσουν μέχρι δακρύων.
Την πιο όμορφη μέρα της ζωής της, λεκιάσε το κατάλευκο νυφικό της ένα άτακτο κουτάβι. Η συνέχεια επί της οθόνης του υπολογιστή...

Τσιγάρο και ποτό πίσω από τον καρκίνο στους νέους

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι ειδικοί του Πανεπιστημίου Αμπερντίν, που ύστερα από πενταετή μελέτη που διενήργησαν με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα και η ανθυγιεινή διατροφή έχουν οδηγήσει σε διπλασσιασμό της εμφάνισης καρκίνων του στόματος, του λάρυγγα και του οισοφάγου σε νεαρά άτομα. 
Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αμπερντίν κατέληξε στο συμπέρασμα μετά από μελέτη 350 ασθενών κάτω των 50 ετών με καρκίνους του ανωτέρου αερο-πεπτικού σωλήνα, καθώς και 400 ατόμων που δεν έπασχαν από τις συγκεκριμένες μορφές καρκίνου.
Εννέα στις δέκα ...

«Κλικ» στην… απάτη

Σπείρα πουλούσε «αέρα» για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μέσω ίντερνετ Συνελήφθη ένας 38χρονος που είχε στήσει, στην Κόρινθο, μια απάτη μέσω ίντερνετ. Ο δράστης, και οι συνεργοί του που αναζητούνται, είχαν δημιουργήσει μια ιστοσελίδα με αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αγγελίες που δημοσίευαν και στις εφημερίδες.

Στη συνέχεια έπειθαν τους υποψήφιους αγοραστές να καταθέσουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς χρηματικά ποσά, τα οποία και εκταμίευαν.

Μέχρι τώρα εξιχνιάστηκαν 16 τέτοιες περιπτώσεις απάτης.

Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βιβλιάρια καταθέσεων με τα ποσά

Θρίαμβος Red Bull στην Ιαπωνία

Με τις κατατακτήριες δοκιμές να ολοκληρώνονται μόλις πέντε ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα στην πίστα της Suzuka, εξαιτίας της χθεσινής νεροποντής, η FIA θα πρέπει αν αισθάνεται τυχερή που τελικά διεξήχθη κανονικά το F1 GP.

Ο Γερμανός Sebastian Vettel εκκίνησε και τερμάτισε πρώτος τον αγώνα, κάτι που είχε να κάνει από τον Ιούνιο, ενώ ο ομόσταυλός του, Mark Webber επανήλθε στους βαθμούς κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Ο Ισπανός, Fernando Alonso, επιβεβαίωσε την αγωνιστική άνοδο της Ferrari και έφερε το κόκκινο μονοθέσιο στην τρίτη θέση.

Οι πιο καλοπληρωμένες ειδικότητες του 2010

Αν φοράς άσπρη μπλούζα είσαι από τους τυχερούς, μιας και η λίστα με τα καλοπληρωμένα επαγγέλματα του 2010 είναι γεμάτοι από γιατρούς. Αν όχι, ποτέ δεν είναι αργά ν’ αλλάξεις καριέρα και μαζί και το ετήσιο εισόδημά σου. Τα εισοδήματα που θα διαβάσεις είναι φυσικά δολάρια που έχουν μετατραπεί σε ευρώ αλλά συγκριτικά τα ίδια ισχύουν και στην ανεπτυγμένη Ευρώπη.
Marketing Manager
Στην τσέπη:
155.000 ευρώ το χρόνο
Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσδιορίσεις τη ζήτηση στα προϊόντα που πουλάει η εταιρία και ...