Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Παραλίγο να γίνει ρινγκ η ελληνική Βουλή

Παραλίγο να γίνει ρινγκ η ελληνική Βουλή
«Ουρακοτάγκοι», «μαυραγορίτες» και «εγκληματίες» ήταν κάποιες από τις βαριές κουβέντες  που ακούστηκαν στον καβγά  που στήθηκε  στην ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον Άδωνη Γεωργιάδη και βουλευτές του ΚΚΕ με φόντο τις πρόσφατες και πρωτοφανείς  αντιδράσεις του ΠΑΜΕ να αποκλείσει το λιμάνι του Πειραιά


Η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει μπαρούτι«Έχουμε παραχαϊδέψει αυτό το κόμμα επί 40 χρόνια και του έχουμε παραχωρήσει μια ασυλία άνευ προηγουμένου και το αφήνουμε να εγκληματεί», είπε ο βουλευτής. όταν λίγο πριν ο Άδωνης Γεωργιάδης εξαπέλυε κεραυνούς εναντίον του ΚΚΕ  ενώ χαρακτήρισε τα μέλη του ΠΑΜΕ  «κακοποιούς» και «εγκληματίες».


Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας απάντησε ότι «θα εξαντλήσουμε κάθε τρόπο» και διευκρίνισε ότι «το επόμενο βήμα θα είναι η πρόληψη και η καταστολή». Την ίδια ώρα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ τόνιζε ότι «εάν το ΠΑΜΕ συνεχίσει τις εγκληματικές δραστηριότητες, το κράτος πρέπει να επιβάλει το νόμο».


Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του...
ΚΚΕ, μέσω του γραφείου Τύπου του κόμματος: «Βουλευτές του ΛΑΟΣ, ως σύγχρονοι ταγματασφαλίτες, ξανά στο έργο της εντεταλμένης αποστολής τους και στο γνωστό ρόλο της συκοφαντίας κατά του ΚΚΕ: Σήμερα στη Βουλή, με το γνωστό ύφος του Γκέμπελς, επιδόθηκαν σε υβρεολόγιο κατά του ΚΚΕ, ενώ απαίτησαν από την κυβέρνηση ακόμα περισσότερα μέτρα καταστολής εναντίον του εργατικού κινήματος».


Γεγονός πάντως είναι ότι το πολιτικό θερμόμετρο στην Βουλή χτύπησε κόκκινο κατά την διάρκεια της συζήτησης της ερώτησης που κατέθεσε ο ΛΑΟΣ σχετικά με την δράση του ΠΑΜΕ και τα μέτρα που έλαβε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Δείτε στο βίντεο τα... «γαλλικά» που ανταλλάχθηκαν μέσα στην αίθουσα του ελληνικού Κοινοβουλίου...



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου