Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Συνελήφθη η Πάρις Χίλτον στο Μουντιάλ!

Η ιδιόρρυθμη Πάρις Χίλτον καταφέρνει να είναι πρώτο θέμα παντού! Ακόμη και στο Μουντιάλ! Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέλαβε την πανέμορφη κληρονόμο της αυτοκρατορίας του Χίλτον το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο Νέλσον Μαντέλα γιατί είχε την.. ατυχή έμπνευση να απολαύσει τον αγώνα Ολλανδία-Βραζιλία καπνίζοντας μαριχουάνα στις κερκίδες!

Σύμφωνα με το Associated Press, η ζάπλουτη κληρονόμος, η οποία βρίσκεται στη Νότιο Αφρική για να παρακολουθήσει το Μουντιάλ, είχε μεταβεί στο γήπεδο «Νέλσον Μαντέλα» για να παρακολουθήσει τον συναρπαστικό αγώνα... Ολλανδίας-Βραζιλίας με μία φίλη της.

Η «άτακτη» Πάρις, όμως, ήθελε να χαλαρώσει -όπως φαίνεται- και άναψε ένα… «αθώο» τσιγάρο από μαριχουάνα. Προτού καταλάβει τίποτα, άνδρες της αστυνομίας τη συνόδευαν εκτός γηπέδου και την οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα του Πορτ Ελίζαμπεθ!

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, Μαρκ Μαγκαντλέλα, και η υπεύθυνη Τύπου της αστυνομίας του Πορτ Ελίζαμπεθ, Μαρίντα Μιλς, επιβεβαίωσαν την είδηση ότι ένα διάσημο πρόσωπο συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών αλλά αρνήθηκαν να δώσουν το όνομα της Χίλτον στη δημοσιότητα μέχρι να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Ανέφεραν όμως ότι της αποδόθηκε η κατηγορία της χρήσης ναρκωτικών.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι η ιδιόρρυθμη Πάρις εμφανίστηκε στο δικαστήριο και τελικά «αποσύρθηκαν» οι κατηγορίες για κατοχή και χρήση μαριχουάνας γιατί όπως δήλωσε και εκπρόσωπος της χρυσής κληρονόμου «όλα ήταν τελικά μια παρεξήγηση».

Τώρα πόσο παρεξήγηση μπορεί να είναι το να σε εντοπίσει η αστυνομία να καπνίζεις μαριχουάνα σηκώνει -σαφώς- συζήτηση. Εκτός και αν οι αστυνομικοί... μπερδεύτηκαν και πέρασαν το κανονικό τσιγάρο που κάπνιζε η πάρις για τσιγάρο χασίς....


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου