Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Ανέκδοτο: Ποια να διαλέξει από τις 3 ???

Ήταν κάποτε ένας τύπος που τα είχε με τρεις κοπέλες. Τόσο όμως αυτός, όσο και οι κοπέλες είχαν αρχίσει να βαριούνται αυτή την ιστορία, οπότε κάποια στιγμή το πήρε απόφαση πως θα έπρεπε να πάρει μια οριστική απόφαση και να αποφασίσει με ποια από τις τρεις θα ζούσε το υπόλοιπο της ζωής του. Τις μάζεψε, λοιπόν, και τις τρεις και έδωσε στην κάθε μια από ένα εκατομμύριο δραχμές για να δει πώς θα ξόδευαν τα χρήματα.

Η πρώτη ξόδεψε τα λεφτά για να... βελτιώσει την εμφάνισή της. Αγόρασε ρούχα στην τελευταία λέξη της μόδας υπογεγραμμένα από τους γνωστότερους σχεδιαστές, πήγε στους καλύτερους αισθητικούς, έκανε μανικιούρ, πεντικιούρ, αγόρασε καλλυντικά κοκ. Όταν ο τύπος επέστρεψε, του είπε: "Ξόδεψα τα λεφτά για να γίνω ομορφότερη επειδή σ'αγαπώ πολύ και θέλω να σ'αρέσω".


Η δεύτερη τον έγραψε σε ένα από τα πιο ακριβά τένις κλαμπ των Αθηνών (ξέχασα να σας πω ότι στο φίλο μας άρεσε πολύ το τένις) και του αγόρασε ένα σωρό δώρα (τηλεόραση, στερεοφωνικό, κομπιούτερ, ρούχα κλπ. Όταν αυτός επέστρεψε του είπε: "Σου αγόρασα όλα αυτά τα πράγματα γιατί σ'αγαπώ πολύ και δε θέλω να σου λείπει τίποτα".


Η τρίτη αγόρασε μετοχές στο χρηματιστήριο και διπλασίασε το ποσό. Κατέθεσε το ένα εκατομμύριο στην Εθνική Τράπεζα στο όνομα του φίλου μας και εν συνεχεία επένδυσε το άλλο ένα εκατομμύριο στο όνομά του. Όταν επέστρεψε του είπε: "Επένδυσα το υπόλοιπο των χρημάτων στο μέλλον μας επειδή σ'αγαπώ".


Ο τύπος, κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισε. Παντρεύτηκε....

...την κοπέλα με το μεγαλύτερο στήθος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου