Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Tα Μυστικά... της επόμενης σεζόν


Από Οκτώβρη ξεκινάει η τρίτη και τελευταία σεζόν των ''Μυστικών της Εδέμ'', που κάθε απόγευμα καθηλώνουν εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά στη μικρή τους οθόνη. Ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Κυρίτσης, αποκαλύπτει τα... Μυστικά της νέας σεζόν...

Μιλώντας στο yupi, το συγγραφικό έτερον ήμισι της Έλενας Ακρίτα, αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές στον τελευταίο κύκλο της σειράς, που μετά από τρία χρόνια θριάμβου θα ρίξει αυλαία τον ερχόμενο Ιούνιο.


''Όπως και στη "Βέρα και στο Δεξί", έτσι και σ' αυτή τη ...σειρά θα κρατήσουμε την παράδοση και θα υπάρξουν πολλές ανατροπές...'' σημειώνει και κάνει σχετική αναφορά στους τρεις νέους ήρωες, που εισβάλουν στη σειρά...


Πρώτα απ' όλα, εμφανίζεται η θετή κόρη του δολοφονηθέντα Χατζηβασιλείου, η Εριέττα, την οποία θα υποδυθεί η Μάντυ Λάμπου. Η Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία θα είναι η γραμματέας της, αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον Λευτέρη Πολίτη, έναν μυστηριώδη άντρα που θα διεκδικήσει την Εύα.


Όσο για τον Στέφανο, που υποδύεται στη σειρά ο Αλέξανδρος Σταύρου, θα μάθει σύντομα ότι η Νταίζη είναι η ετεροθαλής αδελφή του!


Και αν νομίζατε ότι θα ξεμπερδέψετε εύκολα με την Αντιγόνη, σας ενημερώνουμε ότι παρά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, θα συνεχίζει να ζει και να... ραδιουργεί!


Τα υπόλοιπα από Οκτώβρη... Άλλωστε στις 16 Αυγούστου ξεκινάνε πάλι τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου