Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Τίναξαν τη μπάνκα οι U2 με την τελευταία περιοδεία τους

Νέα Υόρκη
Χάρη στην περιοδεία τους «360°» σε Ευρώπη και Αμερική, οι U2 φιγουράρουν στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes.com με τους μουσικούς που είχαν τα μεγαλύτερα κέρδη τους τελευταίους 12 μήνες.

Το ιρλανδικό συγκρότημα έρχεται πρώτο με 130 εκατομμύρια δολάρια, παρά τα προβλήματα στη μέση του τραγουδιστή Μπόνο, που τον ανάγκασαν να ακυρώσει ορισμένες εμφανίσεις. Το δεύτερο σκέλος της περιοδείας προγραμματίζεται τώρα να αρχίσει στις 6 Αυγούστου στο Τορίνο.

Στη δεύτερη θέση της λίστας οι ...βετεράνοι AC/DC με έσοδα 114 εκατομμυρίων δολαρίων, στην τρίτη η Μπιγιονσέ με 87 εκατομμύρια.

Στην τέταρτη θέση ο Μπρους Σπρίνγκστιν, επίσης κλασική αξία του αμερικανικού ροκ, ο οποίος χάρη στην περιοδεία του είναι πλουσιότερος κατά 70 εκατομμύρια δολάρια.

Το Τοπ-10 συμπληρώνουν η Μπρίτνι Σπίαρς (64 εκατ.), o σύζυγος της Μπιγιονσέ Τζέι-Ζι (63 εκατ.), η Lady Gaga (62 εκατ), η Μαντόνα (58 εκατ.) και o Κένι Τσέσνι (50 εκατ.), ενώ στη δέκατη θέση ισοφάρισαν οι Coldplay και οι Black Eyed Peas με 48 εκατομμύρια δολάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου