Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Νεκρός βρέθηκε παίκτης του ΝΒΑ

Νεκρός σε δασώδη έκταση του Μέμφις βρέθηκε ο παίκτης του ΝΒΑ Λορένζεν Ράιτ, που αγνοούταν εδώ και 10 ημέρες. Την εξαφάνιση και τον θάνατό του καλύπτει πέπλο μυστηρίου, με τις αρχές να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο της δολοφονίας!
Ο 34χρονος πάουερ-φόργουορντ/σέντερ είχε εξαφανιστεί από τις 18 Ιουλίου, οπότε και είχε αναχωρήσει από την Ατλάντα για να επισκεφτεί την οικογένεια του και φίλους του.
Τα ίχνη του, όμως, χάθηκαν και ...τελικά βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς, βυθίζοντας στο πένθος το αμερικανικό μπάσκετ.
Ο Ράιτ μετρούσε 13 επαγγελματικές σεζόν με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, τους Ατλάντα Χοκς, τους Μέμφις Γκρίζλις, τους Σακραμέντο Κίνγκς και πιο πρόσφατα τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση.
Πληροφορίες τον ήθελαν να ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση χρεωκοπίας καθώς τα οικονομικά του περνούσαν μεγάλη κρίση.
«Είμαστε συντετριμμένοι για τον τραγικό θάνατο του Λορένζεν Ράιτ. Χάσαμε ένα μέλος της οικογένειας των Γκρίζλις», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Μάικλ Χάισλι.
Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος - μυστήριο στο ΝΒΑ την τελευταία δεκαετία. Το 2002 εξαφανίστηκε ο Bison Dele, ο οποίος χάθηκε στα νερά του Ειρηνικού. Οι εικασίες τον θέλουν να δολοφονήθηκε από τον αδερφό του, όμως, η υπόθεση δεν εξιχνιάστηκε ποτέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου