Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

“8 στους 10 Έλληνες θέλουν αυστηρά οικονομικά μέτρα”

Υπέρ της άμεσης επιβολής αυστηρών μέτρων για τη μείωση του ελλείμματος και του χρέους, τάσσεται το 80% των Ελλήνων, όπως αποκάλυψε έρευνα της Eurostat, γνωστή και ως ευρωβαρόμετρο. 
Μάλιστα, το 84% των Ελλήνων πιστεύει ότι οι χώρες πρέπει να συντονιστούν ως προς τις οικονομικές πολιτικές τους, προκειμένου να φύγουμε από την οικονομική κρίση, ενώ θέλει μια αυστηρότερη ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση!

68% των Ελλήνων από την... άλλη, θεωρεί ότι τα μέτρα και οι μεταρρυθμίσεις που γίνονται στη χώρα μας θα βοηθήσουν τις επόμενες γενιές, έστω κι να θυσιάζονται οι σημερινές.

Παρ' όλα αυτά, δεν φαίνονται να εμπιστεύονται ούτε ευρωπαίους ούτε εγχώριους ηγέτες, αφού μόλις το 42% των ερωτηθέντων δηλώνει εμπιστοσύνη στην ΕΕ , ενώ ένα αποκαρδιωτικό 25% εμπιστεύεται την εθνική κυβέρνηση.

3 σχόλια:

  1. sthmenh mou vrwmaei auth h ereuna.... apo pou kai ws pou na 8elei to 80% austhra metra??... koufo mou akougetai... ektos kai an ennooun gia\ tous exontes ta fragka, kai to metefrasan alliws sthn ermhneia.... :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ούτε εμένα ... περίεργο για να δούμε, θα βρεθεί έστω και ένας που να πει ...Ναι ρε παιδιά εμένα με ρώτησαν και είπα πως θέλω και άλλα μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση. Πλέον ο Ελληνας θέλει να τιμωρηθούν οι ένοχοι της κατάντιας μας ...και το περίεργο είναι αν το 25% εμπιστεύεται την Ελ.Κυβέρνηση και τους κυβερνώντες ...το υπόλοιπο 75% ποιους θέλει ;;; τρομακτικό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή