Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Οριστικά στο Star η Τατιάνα


Το χτεσινό απόγευμα ήταν καθοριστικό για το κλείσιμο της οριστικής συνεργασίας Τατιάνας Στεφανίδου και Star.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση και οι δύο πλευρές απέδειξαν ότι η διάθεση να συνεργαστούν ήταν τόσο μεγάλη που ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια.


Αποτέλεσμα; Το κανάλι αποκτά μια δημοσιογράφο πρώτης γραμμής και η Στεφανίδου εξασφάλισε τις προϋποθέσεις για την παραγωγή της εκπομπής της έχοντας δίπλα της τους συνεργάτες εκείνους που θεωρεί απαραίτητους για την πραγματοποίηση των στόχων της.


Οι υπογραφές στα χαρτιά που... ακόμη δεν έχουν μπει , θεωρούνται κάτι περισσότερο απο τυπικές καθώς οι όροι που έθεσε η Τατιάνα για να προχωρήσουν σε συνεργασία έχουν ικανοποιηθεί με τον καλλίτερο τρόπο.


Η είσοδος της Τάτης στο πρόγραμμα του Σταρ , φυσικά θα φέρει αλλαγές. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη να τελειώνει νωρίτερα και αμέσως μετά να ξεκινά η Τατιάνα με το αξίζει να το δεις.


Αν «κοντύνει» λοιπόν σε διάρκεια το «Super Star», αλλαγή που θα ικανοποιήσει και την Χριστίνα, η Στεφανίδου θα βγαίνει κάπου γύρω στις 3 και 30, θα κλείνει στις 5 και μετά μπορεί να ξεκινάει το «δίδυμο» Φώτης και Μαρία. Αυτές, φυσικά, είναι δικές μου σκέψεις...


Προς το παρόν ας μείνουμε στο ότι το STAR «κλείδωσε» ΤΑΤΙΑΝΑ, για να ηρεμήσουν και οι υπόλοιποι στον ALPHA και στο ALTER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου