Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Που θα βρείτε βενζίνη τώρα! - Επάρκεια σε πρατήρια σε Γέρακα - Βριλήσσια - Αλιμο - Ν.Σμύρνη - Πασαλιμάνι


Ποιά πρατήρια έχουν επάρκεια και στην Θεσσαλονίκη- Προβλήματα σε όλη τη χώρα - Πρώτες ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης στα νησιά - Διχασμένοι οι βενζινοπώλες - Αμετακίνητοι οι ιδιοκτήτες φορτηγών - Απεργία και οι ιδιοκτήτες διεθνών μεταφορών ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στην Αττική, τα περισσότερα πρατήρια που έχουν καύσιμα έχουν βάλει πλαφόν από 20 έως 30  ευρώ σε όσους θελουν να βάλουν βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους.


Εκτιμάται οτι πάνω από το 70-80% από τα ...1.300 πρατήρια της Αττικής θα έχουν ξεμείνει μέχρι το τέλος της ημέρας από αμόλυβδη.


Στη Θεσσαλονίκη, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστρια, εντόπισε δύο πρατήρια ανοικτά

1) Στην προέκταση της οδού Μοναστηρίου, πριν τα Ελληνικά Πετρέλαια, με κατέυθυνση προς Ιωνία (Διαβατά), πρατήριο της AVIN με τιμή αμόλυβδης 1,469. Στο συγκεκριμένο υπάρχει πλαφόν 30 ευρώ.

2) Μέσα στα Διαβατά, πάνω στον κεντρικό δρόμο, με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα (παλιά εθνική οδός), ανεξάρτητο πρατήριο με τιμή αμόλυβδης 1,435.

Οι ουρές ήταν αρκετά μεγάλες...

Στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια και οι 2 Shell έχουν επάρκεια καυσίμων

Το ίδιο και η AEGEAN στην Κλεισθένους στο Γέρακα

Βενζινάδικα που ανεφοδιάστηκαν με σχετικά μικρές ουρές:

1) Λ.Συγγρού 62 στο ρεύμα προς Πειραιά, χωρίς πλαφόν.
2) Νέα Σμύρνη, Αιγαίου 85 (ερχόμενοι από Ελ.Βενιζέλου) πρατήριο BP, χωρίς πλαφόν.
3) Λεωφόρο Μεσογείων απέναντι από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν


Στη Σύρο μας ενημέρωσαν οτι μετά τις 7 θα ανεφοδιαστεί το πρατήριο της ΕΚΟ στην Ερμούπολη.


Αναγνώστης μας ενημέρωσε οτι λίγο μετά τις 5.30 ανεφοδιάστηκε πρατήριο της ETEKA στην Λ. Αμφιθέας. Ουρά περίπου 30 αυτοκινήτων.


Στην Ακτή Μουτσοπούλου στο Πασαλιμάνι υπάρχει πρατήριο με επάρκεια καυσίμων και όχι μεγάλες ουρές.


Λίγο πριν τις 4 αναγνώστριά μας μας ενημέρωσε οτι στην οδό Κλεισθένους στην συμβολή της με την Αναπαύσεως στον Γέρακα μόλις έγινε ανεφοδιασμός.

'Οπως μας ενημέρωσε πριν από λίγο αναγνώστριά μας υπάρχει πρατήριο με δικό του βυτίο, που έχει συνεχώς βενζίνη, στο 'Ιλιον, επί της οδού Θηβών, δίπλα στον Λακιώτη.

Επίσης, αναγνώστης μας ενημερώνει οτι στη Χαλκίδα υπάρχουν αρκετά αποθέματα αμόλυβδης σε πρατήριο της JET OIL στο 3ο χλμ
Χαλκίδας - Ν.Αρτάκης στην Έξω Παναγίτσα στο ρεύμα προς Αρτάκη. Τιμή λίτρου 1,485.

Αλλος αναγνώστης μας ενημερώνει οτι υπάρχει πρατήριο στον Ασπρόπυργο, στο 17ο χλμ Αθηνών - Κορίνθου που εχει αμολυβδη και με παρα πολυ καλη τιμη 1,437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου