Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Μίνι καύσωνας από την Τετάρτη


Ο αίθριος καιρός με μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας στα όρια του καύσωνα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τετάρτη.  Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με ...4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο
ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στο ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο
ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη
ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική
ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη
ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη

Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και πιθανώς στα ορεινά της υπόλοιπης Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτ
ικά και τα νότια



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου