Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Το «Karate Kid» έρχεται στις αίθουσες


Με τον Τσάκι Τσαν στον ρόλο του δασκάλου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη το «Karate Kid»! Η ταινία θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο και το star.gr αποκαλύπτει τι θα δούμε!

Ο δωδεκάχρονος Ντρε Πάρκερ (Τζέιντεν Σμιθ) θα μπορούσε να είναι το πιο δημοφιλές παιδί στο Ντιτρόιτ, όμως η καριέρα της μητέρας του (Ταράτζι Π. Χένσον) τους οδηγεί αναγκαστικά στην Κίνα.

Στο νέο του σχολείο, ο Ντρε δυσκολεύεται να κάνει φίλους και όταν δημιουργείται μία αμοιβαία συμπάθεια με τη συμμαθήτριά του Μέι Γινγκ, οι πολιτισμικές διαφορές μοιάζουν να αποκλείουν τη φιλία τους. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο νταής του σχολείου, Τσενγκ, βάζει τον Ντρε στο μάτι: στη χώρα του κουνγκ φου, πώς μπορεί να προστατευτεί ένα αγόρι που ξέρει μόνο λίγο καράτε;

Στη μοναχική ζωή του... Ντρε μπαίνει όμως ο Κύριος Χαν (Τσάκι Τσαν), που είναι αυθεντία στο κουνγκ φου και τον διδάσκει τα μυστικά της τέχνης του. Ο Ντρε θα μάθει ότι το κουνγκ φου είναι πάνω απ΄ όλα ωριμότητα και ψυχραιμία, κι έτσι τελικά θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του σε ένα πρωτάθλημα που αποδεικνύεται ο αγώνας της ζωής του.

Τη σύγχρονη μεταφορά του έργου σκηνοθετεί ο Χάραλντ Ζούαρτ, ενώ το σενάριο είναι του Κρίστοφερ Μέρφι βασισμένο στην ιστορία του Ρόμπερτ Μαρκ Κέιμεν.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Κίνα και σε τοποθεσίες - ορόσημα, όως το Σινικό Τείχος, η οδός Wang Fu Jing του Πεκίνου, το βουνό Γουντάνγκ και το αθλητικό κέντρο Feng Tai.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου