Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Cameron Diaz: Μου αρέσουν και οι γυναίκες

Σε πιπεράτες λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή προχώρησε η Cameron Diaz σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Playboy.
Δεν στάθηκε μόνο στο γεγονός να αποκαλύψει πως έχει νιώσει ερωτική έλξη για ορισμένες γυναίκες, αλλά ανέφερε πως τη αρέσει το άγριο σεξ, τονίζοντας πως πολλές φορές έχει ταξιδέψει για να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον από τους συντρόφους τους.
"Η σεξουαλικότητα και η αγάπη, είναι διαφορετικά πράγματα. Υπάρχουν γυναίκες για τις οποίες νιώθω ερωτική έλξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τις ερωτευτώ" ανέφερε ...χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως εάν κάνει σεξ με γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι λεσβία.
Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο, προωθεί την κωμωδία "Knight and Day", σημείωσε πως οι άνδρες την πλησιάζουν δύσκολα, παρά το γεγονός πως, όπως δηλώνει, δεν είναι σνομπ και δύσκολη.
"Οι άνδρες φοβούνται να με πλησιάσουν, επειδή νομίζουν ότι είμαι κάτι σούπερ-σπέσιαλ, αλλά ποτέ δεν θα σνόμπαρα κάποιον, που θα μου ζητούσε να βγούμε εκτός αν ήταν τελείως χάλια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου