Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η Ναόμι βαφτίζεται ορθόδοξη!

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της Βενετίας θα γίνει χριστιανή, αλλά και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νύφη. Η Ναόμι Κάμπελ θα βαφτιστεί και θα παντρευτεί τον Ρώσο μεγιστάνα Βλαντισλάβ Ντορονίν στον ελληνορθόδοξο ναό της Βενετίας, και όχι στη Μόσχα όπως αρχικά λεγόταν.

Οπως έγραψε ρωσικό περιοδικό, η αποκαλούμενη και «Μαύρη Γαζέλα» της μόδας δεν πρόκειται να παντρευτεί στη Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη, γεγονός που στενοχώρησε πολύ τους ...Ρώσους. Δεν θα παντρευτεί όμως ούτε στη γενέτειρά της, το Λονδίνο ούτε και στο αγαπημένο της Σεν Τροπέ, όπου γνώρισε τον Βλαντισλάβ. Προτίμησε ο γάμος της να γίνει στη Βενετία και ο Βλαντισλάβ, που της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν της χαλάει χατίρι, δεν εναντιώθηκε στην επιλογή της. Εκείνη, από την πλευρά της, δέχτηκε να γίνει χριστιανή ορθόδοξη για χάρη του. Παρ’ ότι ο ρομαντικός γάμος θα γίνει στην Πόλη των Δόγηδων, για τη γαμήλια δεξίωση επιλέχτηκε η...

γραφική εξοχή της Βιτσέντζα, μία από τις πιο αριστοκρατικές βίλες της περιοχής που είναι χτισμένη σύμφωνα με την κλασική ρωμαϊκή αρχιτεκτονική.

Η Ναόμι πολλές φορές έχει δηλώσει πως είναι ερωτευμένη με την Ιταλία. Αλλωστε, εκεί έζησε δύο από τους πιο μεγάλους έρωτες της ζωής της, με τον Φλάβιο Μπριατόρε και τον Ματέο Μαρτζότο (με τον τελευταίο, μάλιστα, γνώρισε την εξοχή της Βιτσέντζα και γοητεύτηκε).


Στο μεταξύ, μόλις διαδόθηκε η επιλογή της Βενετίας και της Βιτσέντζα για τον γάμο της Ναόμι ενθουσιασμός επικράτησε σ’ όσους ασχολούνται με τον τουρισμό της διοικητικής περιφέρειας του Βένετο. Σε συνέντευξη που έδωσε ο κυβερνήτης Λούκα Τζάια σε Ιταλό δημοσιογράφο δεν θέλησε να πάρει θέση, παραδέχτηκε όμως ότι η Ναόμι έχει συμβάλλει στη διαφήμιση της περιφέρειας του Βένετο, δηλώνοντας: «Η περιφέρεια του Βένετο έχει πολιτισμό, πολλές φυσικές ομορφιές και αποτελεί έναν οινο-γαστρονομικό παράδεισο. Το γεγονός ότι η Ναόμι Κάμπελ έχει εκθειάσει πολλές φορές τις ομορφιές του τόπου μας επιβεβαιώνει ότι αξίζει να μας επισκεφτεί κάθε άνθρωπος».


espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου