Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με προορισμό την Αθήνα


Νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) αναμένεται να αναχωρήσουν από το διεθνές αεροδρόμιο της Βοστώνης οι 220 επιβάτες της πτήσης 104 της αμερικανικής εταιρίας Continental Airlines, με προορισμό την Αθήνα.
Το αεροπλάνο Boeing 767-400 είχε αναχωρήσει (με 220 επιβάτες και 13μελες πλήρωμα) από το διεθνές αεροδρόμιο Λίμπερτι στο Νιούαρκ, της πολιτείας Νιου Τζέρσεϊ, στις 6:30 χθες το απόγευμα και στις 7:50 έκανε αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης. Η προσγείωση έγινε ...κανονικά, χωρίς να αναφερθεί κανένα δυσάρεστο περιστατικό και κανένας τραυματισμός, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Άντριου Φερράρο.
Πρόκειται για την καθημερινή πτήση της Continental Airlines με προορισμό το "Ελευθέριος Βενιζέλος". Συνήθως, η πλειοψηφία των επιβατών είναι ομογενείς. Σύμφωνα με τον κ. Φερράρο, οι επιβάτες έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχείο, όπου θα διανυχτερεύσουν και νωρίς σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) θα αναχωρήσουν με άλλο αεροπλάνο για την Αθήνα.
Η αναγκαστική προσγείωση έγινε μετά από αναφορές επιβατών για οσμή καπνού εντός της καμπίνας. Αρχικά ειπώθηκε ότι ο πιλότος έκανε αναφορά για οσμή μέσα στο πιλοτήριο, αλλά όπως τόνισε ο κ. Φερράρο η πληροφορία αυτή ήταν εσφαλμένη. 

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου