Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Αγγλία-ΗΠΑ (12/6, 21.30)

Με ντέρμπι ανοίγει η αυλαία του 3ου ομίλου στο Μουντιάλ, καθώς η Αγγλία αντιμετωπίζει (21:30 ώρα Ελλάδας) στο Ράστενμπεργκ την ομάδα των ΗΠΑ. Ασφαλώς η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, όμως οι Αμερικανοί θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη, αφού κατά πάσα πιθανότητα από το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, θα κριθεί σε σημαντικό βαθμό η πρωτιά στον όμιλο.
Ο Ιταλός προπονητής, έχει... εμφυσήσει στους Αγγλους παίκτες το στοιχείο της αμυντικής λειτουργίας και με το κλασσικό 4-4-2, φιλοδοξεί να οδηγήσει την ομάδα του όσο πιό ψηλά γίνεται στην διοργάνωση. Η δύναμη της Αγγλίας είναι η μεσαία γραμμή, όπου κυριαρχούν οι Τζέραρντ, Λάμπαρντ και Τζόε Κόουλ, ενώ ο Γουέιν Ρούνει που θα ηγηθεί της επίθεσης, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο Μπομπ Μπράντλεϊ, έχει δημιουργήσει ένα δεμένο σύνολο, με κύριο «όπλο» την άριστη φυσική κατάσταση και την ομοιογένεια. Καταλυτικό ρόλο στην απόδοση της ομάδας, παίζει η παρουσία των Ντόνοβαν και Ντέμπσεϊ, οι οποίοι αποτελούν και το «βαρόμετρο» των ΗΠΑ. Ο Αμερικανός τεχνικός προβληματίζεται για το εάν θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Ογκούτσι Ονιέβου, καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, δεν έχει παίξει ολόκληρο 90λεπτο τους τελευταίους επτά μήνες.


Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βραζιλιάνος, Κάρλος Σάιμον, ενώ οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων, είναι οι εξής:


ΑΓΓΛΙΑ (Φάμπιο Καπέλο): Τζέιμς, Τζόνσον, Κινγκ, Τέρι, Ασλεϊ Κόουλ, Λένον, Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Τζόε Κόουλ, Χέσκεϊ, Ρούνεϊ.


ΗΠΑ (Μπομπ Μπράντλεϊ): Χάουαρντ, Τσερούντολο, ΝτεΜεριτ, Ονιέβου, Μποκανέγκρα, Ντόνοβαν, Μπράντλεϊ, Κλαρκ, Ντέμπσεϊ, Αλτιντορ, Μπαντλ. 

newstime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου