Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Την Τετάρτη αποφασίζουν για πρόεδρο


Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν αποδέχθηκε την πρόταση των μελών του Δ.Σ. για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι έτσι ορίστηκε νέο ραντεβού ΟΛΩΝ των μετόχων για την Τετάρτη (02/06) όπου επιθυμία είναι να προκύψει πρόεδρος κοινής αποδοχής. «Εγώ φοράω παντελόνια και δεν αποδέχθηκα την πρόταση», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεχόμενος τα πυρά μεγάλης μερίδας των φιλάθλων που βρέθηκαν στα... γραφεία της ΠΑΕ. Τέθηκε και ζήτημα παραμονής του Νικόλα Πατέρα με τον εκπρόσωπό του ν' αποκλείει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

«Το μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν αυτό της ανάδειξης νέου προέδρου του διοικητικού συμβουλίου. Δεν υπήρχαν υποψηφιότητες. Ο κ. Ξυλάς πρότεινε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ομόφωνη ήταν η πρόταση, αλλά ο κ. Θανάσης δεν την αποδέχθηκε. Την Τετάρτη θα γίνει νέα συνεδρίαση», δήλωσε μετά το τέλος της συνεδρίασης ο εκτελών χρέη προέδρου, Αντώνης Αντωνιάδης εν μέσω συνθημάτων από τον συγκεντρωμένο κόσμο υπέρ του Νικόλα Πατέρα και κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.


Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, περίπου χίλιοι οπαδοί των «πρασίνων» βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ και με συνθήματα τάχθηκαν υπέρ της παραμονής του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ομάδας, ενώ φώναζαν συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αντιπροσωπεία των οπαδών, ύστερα από αίτημά τους, ανέβηκε στα γραφεία για να συνομιλήσει με τα μέλη του ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου