Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Αγνώριστος ο 50 Cent λόγω... καρκίνου


Έκπληξη προκάλεσαν κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε ο δημοφιλής ράπερ 50 Cent στη σελίδα του στο Facebook επιδεικνύοντας την εντυπωσιακή μείωση του βάρους του (ναι, αυτός είναι!) δίνοντας τροφή στις φήμες που λένε ότι η αλλαγή αυτή έγινε λόγω... καρκίνου.
Κι όμως, οι φήμες είναι εν μέρει αληθινές, αφού ο...
50 Cent αποφάσισε να «χαλάσει» το καλοχτισμένο σώμα του για τον επόμενο ρόλο του στη μεγάλη οθόνη. Ο ράπερ και ηθοποιός που είναι γνωστός για το πάθος του με το body-building έχασε σχεδόν 25 κιλά για να μπει στο πετσί ενός νεαρού κι ανερχόμενου αστέρα του αμερικάνικου ράγκμπι που μαθαίνει ότι έχει καρκίνο.
Η ταινία θα έχει τίτλο «Things Fall Apart» και το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος ο 50 Cent μαζί με τον Brian A. Miller. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρεθεί ο Mario Van Peebles, ο οποίος παίζει κιόλας στην ταινία, δίπλα στους Ray Liotta, Lynn Whitfield και Steve Eastin.
Η παραγωγή έχει σχεδόν τελειώσει την προετοιμασία και ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ με σκοπό να βγει η ταινία στις αίθουσες κάποια στιγμή στις αρχές του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου