Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αδυνάτισμα vs sex... σημειώσατε 1

Στην ερώτηση εάν θα έμεναν ένα χρόνο απέχοντας από το sex, με αντάλλαγμα να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους, η πλειοψηφία των γυναικών, που πήραν μέρος σε δημοσκόπηση γνωστού βρετανικού περιοδικού, απάντησε θετικά σε ποσοστό 51%.Οι υπόλοιπες γυναίκες, από τις 2.400 που ρωτήθηκαν για λογαριασμό του περιοδικού “Fitness”, απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να ήταν 15 κιλά παραπάνω από το... κανονικό, με την προϋπόθεση να απολαμβάνουν καλό sex.

Το 43% των γυναικών παραδέχθηκε ότι παραλείπει γεύματα τακτικά, σε μια προσπάθεια να αδυνατίσει και το 39% ότι έχει κάνει “δίαιτες πείνας”, ενώ τρεις στις δέκα παραδέχτηκαν ότι έχουν δοκιμάσει, αλλά δε θα επαναλάμβαναν ποτέ, κάποια από τις δίαιτες των διασήμων.

Το 27% των γυναικών είπε, ότι έχει κάνει τόσες δίαιτες, ώστε να μην μπορεί να θυμηθεί τον ακριβή αριθμό τους, ενώ το 44% δήλωσε ότι βρισκόταν σε δίαιτα την στιγμή της δημοσκόπησης

Σημειώνεται δε, πως μία στις τέσσερις δήλωσε, ότι έχει αφαιρέσει φωτογραφίες από το προφίλ της στο facebook, επειδή πίστευε ότι φαινόταν χοντρή.

“Οι γυναίκες γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να χάσουν βάρος και να μην το ξαναπάρουν, γι’ αυτό είναι πρόθυμες να δοκιμάσουν δίαιτες που έχουν γρήγορα αποτελέσματα. Είναι η ιδέα του μαγικού χαπιού”.

“Αν ακολουθήσετε μια υγιεινή δίαιτα, γύρω στις 1.500 θερμίδες την ημέρα, θα χάνετε μισό κιλό την εβδομάδα. Η άσκηση είναι σημαντικός παράγοντας. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι που σας αρέσει, τρέξιμο ή σπίνινγκ. Απελευθερώνει ενδορφίνες και ενισχύει τον μεταβολισμό”,
δήλωσε η διευθύντρια του περιοδικού
"Fitness", Pam O'Brien.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου