Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ο χλιδάτος κ. Πάγκαλος..... ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ "KING GEORGE"

Στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου King George πέρασε μαζί με την οικογένειά του την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, το κόστος διαμονής στη συγκεκριμένη σουίτα ανέρχεται στα 5.400 ευρώ ενώ ακολούθησε δείπνο αξίας 380 ευρώ το άτομο.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο κ. Πάγκαλος μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Χριστοφάκη και την οικογένειά του φιλοξενήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο και συγκεκριμένα στη σουίτα Royal Penthouse Souite 350 τετραγωνικών.


Το πολυτελές δωμάτιο ...διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, μια πισίνα, τζακούζι στην ταράτσα ενώ το σαλόνι έχει θέα την Ακρόπολη. Η έκταση του δωματίου καλύπτει ολόκληρο τον 9ο όροφο του ξενοδοχείου.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η κράτηση έγινε για τις 31/12 και δίπλα από τα στοιχεία έγραφε complimentary το οποίο σημαίνει δωρεάν. Στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο στο Tudor Hall αξίας 380 ευρώ το άτομο στο οποίο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέλεξε ένα φιλέτο μόσχου με φουαγκρά και πράσινα σπαράγγια.


Την Πρωτοχρονιά η οικογένεια του κ. Πάγκαλου εθεάθη να παίρνει πρωινό με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη και τη σύζυγό του Μαρι Δασκαλαντωνάκη.

3 σχόλια:

  1. Σαπιοκοιλιά, χαμένε...Μόλις χωνέψεις να βγεις να πεις ότι "μαζί τα φάγαμε"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα εκανε ο ανθρωπος, αλωστε εχει προσφατη λαικη εντολη..........
    ας πηγαιναμε ολοι να ψηφησουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή