Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τα αγαπημένα αξεσουάρ-φετίχ των γυναικών του Χόλυγουντ!



Οι διάσημες γυναίκες, αν και έχουν την οικονομική άνεση να φορέσουν ό,τι αξεσουάρ επιθυμούν, δείχνουν να μην αποχωρίζονται ούτε στιγμή κάποια πολύ συγκεκριμένα αντικείμενα από κοντά τους!

Μάλιστα φαίνεται ότι οι περισσότερες επώνυμες του Χόλυγουντ δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην τσάντα που επιλέγουν να κρατήσουν, αφού δεν την αλλάζουν με τίποτα!

Έτσι λοιπόν η Eva Longoria, η Katie Holmes, η Halle Berry, η Kate Hudson όπως και οι νέες σταρ Nikki Reed  και Dakota Fanning του "Twilight", δεν αποχωρίζονται το αγαπημένο τους...
τσαντάκι. Όποιο και αν είναι το ντύσιμο τους, καταφέρνουν να ταιριάζει κομψά με την αγαπημένη τους τσάντα.

Από την άλλη, η Kate Perry και η Jessica Alba προτιμούν να φοράνε τζιν παντελόνια στις περισσότερες εξόδους τους και κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας με το ανατρεπτικό επιμελώς ατημέλητο στυλ, αλλά και το πολυφορεμένο, όμως αγαπημένο, παντελόνι τους!

Η Kate Hudson και η Kim Kardashian δίνουν  έμφαση στο στυλ τους με ένα συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, που δεν τα βγάζουν από το κεφάλι τους με τίποτα!

Αντίθετα, η Rihanna έχει βρει τη λύση να δείχνει πάντοτε στιλάτη και να μην ασχολείται για ώρες με τα μαλλιά της: απλά τα δένει με ένα μαύρο Rock μαντήλι που είναι γεμάτο καρφιά!

Το δεύτερο, πάντως, πιο αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών αποδεικνύεται ότι είναι τα παπούτσια και αυτό μπορεί να θεωρηθεί -φυσικά- ότι δεν είναι έκπληξη! Στο βίντεο μπορείτε να δείτε ποια είναι τα αγαπημένα παπούτσια διάσημων γυναικών, όπως της Eva Mendes, της Gwyneth Paltrow, της Jessica Biel, αλλά και της πρωταγωνίστριας του Sex and the City, Sarah Jessica Parker.

Βέβαια υπάρχουν οι εξαιρέσεις, δηλαδή γυναίκες όπως η Miley Cyrus, που επιμένει να φοράει το ίδιο τζιν  παντελόνι, αλλά και τα ίδια παπούτσια, όπου και αν πάει....

Δείτε το βίντεο με τις εμφανίσεις των σταρ και τα αξεσουάρ-φετίχ τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου