Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ο 70χρονος περιέγραψε την αρρωστημένη πράξη σε 6χρονη!


Ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας δεν πίστευαν στα αφτιά τους καθώς άκουγαν τον 70χρονο που είχαν συλλάβει λίγο πριν με την κατηγορία της ασέλγειας σε 6χρονη να παραδέχεται την αρρωστημένη πράξη του με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια!

,Ολα ξεκίνησαν προχθές το βράδυ, όταν ο ηλικιωμένος (που γνώριζε τον πατέρα της μικρής, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχαν φιλικές σχέσεις) πήγε στην παιδική χαρά της πόλης, όπου ήξερε ότι συνήθιζε να παίζει το παιδί. Αφού βρήκε την.... 6χρονη, τη διέκοψε από το παιχνίδι και την πήρε από το χέρι λέγοντάς της ότι θα πήγαιναν βόλτα και θα την κερνούσε παγωτό. Η μικρή ανυποψίαστη, αφού ο άνδρας μπαινόβγαινε στο σπίτι τους και ήξερε τον πατέρα της, τον ακολούθησε πιστεύοντας ότι είχε αγνές προθέσεις.

Δυστυχώς, όμως, στο αρρωστημένο μυαλό του είχε άλλα σχέδια. Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο σάτυρος την οδήγησε σε ένα σούπερ μάρκετ της πόλης και κατόπιν την παρέσυρε στο πατάρι του. Εκεί αφού αφαίρεσε το εσώρουχο της μικρούλας, θώπευσε τα γεννητικά της όργανα και έκανε χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου. Το άτυχο παιδί άρχισε να φωνάζει και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του κατατρομαγμένο. Κλαίγοντας πήγε γραμμή στο σπίτι της, όπου είπε στον πατέρα της όλα όσα της έκανε ο ηλικιωμένος σάτυρος.

Ο πατέρας υπέστη σοκ, αλλά προσπάθησε να φανεί ψύχραιμος για χάρη της κορούλας του. Σε κατάσταση αλλοφροσύνης έτρεξε στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε το γεγονός. Αμέσως οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ηλικιωμένου και τελικά μέσα σε διάστημα λίγης ώρας, γύρω στις 10.00 το ίδιο βράδυ, βρήκαν τον 70χρονο έξω από το σπίτι του και τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια.

Ο άνδρας παραδέχτηκε την πράξη του και αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας με τη διαδικασία του Αυτοφώρου κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανήλικο.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο πατέρας της 6χρονης όσο και το συγγενικό της περιβάλλον βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και θέλουν να λιντσάρουν τον σάτυρο, ο οποίος για την προστασία του κρατείται στην Ασφάλεια.

Το περιστατικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας, αφού ο ηλικιωμένος δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου