Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Συγκλονίζει η δολοφονία της 11χρονης στην Αρκαδία - Την πέταξε ζωντανή σε πηγάδι ο δράστης


Ζωντανό το άτυχο κορίτσι όταν ο δολοφόνος της την πέταξε στο πηγάδι - Της υποσχέθηκε να την πάει σπίτι με το αυτοκίνητό του, τη βίασε, τη σκότωσε- Πατέρας ενός 17χρονου αγοριού ο δράστης
- Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας: «Δε μπόρεσα να αναγνωρίσω το παιδί μου»
Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας ενός 11χρονου κοριτσιού στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και ολόκληρο το πανελλήνιο. Δράστης ένας 40χρονος Αλβανός, γνωστός της οικογένειας, ο οποίος λίγο πριν βιάσει και δολοφονήσει το 11χρονο παιδί, είχε επισκεφθεί τον πατέρα του θύματος, στο ίδιο... τους το σπίτι!
Το Newsit
 στο δύσβατο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 11χρονης
Το Newsit στο δύσβατο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 11χρονης
Είχε έρθει με την οικογένειά της από τη Βουλγαρία και τον Δεκέμβριο του 2009 εγκαταστάθηκαν στο Ελαιοχώρι. Ποτέ δε δημιούργησαν ούτε και αντιμετώπισαν προβλήματα. Το βράδυ του Σαββάτου, η μικρή Ρενί ΤραΙκόβα έπαιζε, όπως συνήθιζε, στην πλατεία του χωριού μαζί με τα άλλα παιδιά. Δε γύρισε σπίτι της ποτέ όμως.

Ξημερώματα Κυριακής σήμανε συναγερμός στις αρχές και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για το 11χρονο αγγελούδι που είχε εξαφανιστεί. Ολόκληρο το χωριό ξεσηκώθηκε για τη βρει. Μεταξύ τους και ο δολοφόνος της. Τότε, βέβαια, κανείς δεν ήξερε την τραγική αλήθεια.


Η μαρτυρία της θείας του κοριτσιού για το τι προηγήθηκε, συγκλονίζει. Ο δράστης είχε περάσει από το σπίτι της οικογένειας του κοριτσιού το απόγευμα του Σαββάτου. Πήγε στον πατέρα της αναψυκτικά και μπύρες και προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει στις δουλειές. Έφυγε άμεσα όμως και πήγε στην πλατεία. Εκεί όπου βρισκόταν το θύμα του. Καταστηματάρχης της περιοχής αποκάλυψε ότι καθόταν στο καφενείο και έπινε, ενώ αποχώρισε την ίδια ώρα με το κορίτσι.

Με την πρόφαση πως θα την πήγαινε σπίτι, την παρέσυρε στο αυτοκίνητό του. Ήταν λίγο μετά τη 01:00, ξημερώματα Κυριακής πια. Την οδήγησε σε δύσβατη περιοχή, 7 χιλιόμετρα έξω από το Ελαιοχώρι, την κακοποίησε σεξουαλικά και τη σκότωσε. Ατάραχος μετέφερε το άψυχο κορμάκι του παιδιού σε ένα πηγάδι, σε μια περιοχή που γνώριζε καλά καθώς είχε εργαστεί ως βοσκός παλιότερα. Οταν αποφάσισε να την πετάξει στο πηγάδι για να καλύψει το αποτρόπαιο έγκλημά του, το κορίτσι ήταν ακόμη ζωντανό! Έφυγε σα να μη συμβαίνει τίποτα.


Και όχι μόνο αυτό. Αλλά όταν οι κάτοικοι του χωριού ξεσηκώθηκαν να βρουν το παιδί, συμμετείχε κι εκείνος στις έρευνες! Ο δράστης ζει στην περιοχή τα τελευταία 14 χρόνια, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός 17χρονου αγοριού. Οι έρευνες της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και κλιμακίου επιστημόνων από το Χαμόγελο του Παιδιού οδήγησαν σε εκείνον. Και λίγο μετά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Το Newsit στο 
δύσβατο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 11χρονης
Το Newsit στο δύσβατο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 11χρονης


Μετά την ομολογία του, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο κορμάκι του κοριτσιού. Παρουσία ιατροδικαστή, η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία και νεκροτομή. Ψυχικά ράκη οι γονείς της 11χρονης, που δέχονται και βοήθεια από ειδικούς, δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι το αγγελούδι τους δε ζει πια. Η μητέρα, δε μπόρεσε καν να κάνει την αναγνώριση και θα πρέπει να ζήσει ξανά το δράμα της την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου