Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

1 εκατομμύριο κλήσεις από τo Gmail, μέσα σε 24 ώρες!

H υπηρεσία Gmail της Google, αναπτύσσεται και πλέον δεν αρκείται μόνο στην αποστολή και διαχείριση e-mail αλλά και προσθέτει στις λειτουργίες της και τηλεφωνικές κλήσεις.
Η Google διέθεσε στου χρήστες της υπηρεσίας Gmail την δυνατότητα να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις σε οποιονδήποτε αριθμό και απ'οτι φαίνεται μάλλον άρεσε πολύ, αφού μέσα σε ...
24 ώρες έγιναν 1.000.000 κλήσεις σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Η νέα υπηρεσία είναι ένας συνδυασμός της τεχνολογίας του Gmail με αυτή του Google Voice με αποτέλεσμα να επιτρέπει στους χρήστες να καλέσουν τηλεφωνικούς αριθμούς από τους υπολογιστές τους, αλλά και να λάβουν εισερχόμενες κλήσεις μέσω του Google Voice.




Για την ώρα όλες οι κλήσεις σε τηλεφωνικούς αριθμούς στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα είναι δωρεάν, ενώ οι κλήσεις προς διάφορες άλλες χώρες όπως η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να κοστίζουν 2 σεντ το λεπτό ενώ η κλήση προς τα κινητά τηλέφωνα σε χώρες εκτός των ΗΠΑ, ανάλογα με τη χώρα θα κοστίσει λίγο περισσότερο.



Αν και υπάρχουν αρκετές φήμες οτι η Google θέλει να σταματήσει τις δωρεάν κλήσεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά μετά το τέλος του έτους, εκπρόσωπος της Google δήλωσε ότι η εταιρεία δεν έχει στα σχέδια της κάποια αύξηση στις τιμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου