Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Τρομάζει το μίσος της νέας γενιάς τρομοκρατών

Το μίσος της νέας γενιάς τρομοκρατών τρομάζει και προκαλεί τέτοια ανησυχία, που το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχουν υπάρξει δεκάδες αιτήματα για προστασία από την αστυνομία, κυρίως πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων αλλά και δικαστικών. Στην Κατεχάκη φτιάχνονται λίστες με ονόματα πιθανών στόχων, ενώ η ανησυχία επιτείνεται όσο δεν υπάρχει προκήρυξη, καθώς κάτι τέτοιο ενδεχομένως να σημαίνει ότι αναμένεται και νέο χτύπημα στο αμέσως ....προσεχές διάστημα.
Εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί η κατάθεση της εγκυμονούσας συζύγου του Σωκράτη Γκιόλια σχετικά με τα όσα η ίδια αντιλήφθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, πριν και μετά την άνανδρη δολοφονία του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν εκείνη που ξύπνησε από το χτύπημα στο κουδούνι, είδε από το θυροτηλέφωνο τους δράστες αλλά αργότερα και τις κινήσεις διαφυγής τους, όταν βγήκε στην ταράτσα να δει τι γίνεται μετά το άκουσμα των πυροβολισμών.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η αστυνομία αναζητά οπτικό υλικό από το σημείο που έγινε η δολοφονία αλλά και από το σημείο όπου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο διαφυγής, πιθανότατα μέσα από κάμερες ασφαλείας ιδιωτών της περιοχής. Παράλληλα, υπάρχει η πληροφορία ότι τις τελευταίες ημέρες ο Σωκράτης Γκιόλιας παρακολουθείτο από μοτοσικλετιστή, για αυτό και η αντιτρομοκρατική αναζητά στοιχεία και ενδεχόμενες μαρτυρίες από την καθημερινή διαδρομή που ακολουθούσε το θύμα.
Όπως αναφέρει το «Βήμα», οι αρχές έχουν στοχοποιήσει πέντε άνδρες και μία γυναίκα ως πιθανά μέλη της «Σέχτας Επαναστατών», για τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες αλλά όχι και αποδεικτικά στοιχεία για συμμετοχή τους. Παράλληλα, δίνουν στον εκτελεστή το προσωνύμιο «φαρμακοχέρης», το οποίο είχε και ο Δημήτρης Κουφοντίνας επί 17Ν.
Η κηδεία του Σωκράτη Γκιόλια έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην Ηλιούπολη, με πλήθος κόσμου από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και αθλητικό χώρο να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία φορώντας μπλουζάκια με την φωτογραφία του και το σύνθημα "Θα φωνάΖΩ". Τραγικές φιγούρες η εγκυμονούσα σύζυγός του Αδαμαντία αλλά και η μητέρα του, που αποχαιρέτισε για πάντα το 37χρονο παλικάρι της..




madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου