Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Στα δικαστήρια οι ανήλικες σαδίστριες

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση κακοποίησης ενός 21χρονου άνδρα με νοητικά προβλήματα από δύο ανήλικες, 16 και 17 ετών, οι οποίες εκτός από το ότι τον χτύπησαν έβαλαν φωτιά στο παντελόνι του και χρησιμοποίησαν ηλεκτρική σκούπα σε ευαίσθητα σημεία του. 
Χαμογελαστές εμφανίστηκαν στο δικαστήριο οι  Paige Sharp (16 ετών) και η  Danielle Sinclair (17 ετών) οι οποίες κατά τη διάρκεια της επίθεσης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, οι ανήλικες τον ξυλοκόπησαν στο κεφάλι και το σώμα με έναν μεταλλικό λοστό, έβαλαν φωτιά στο παντελόνι του ενώ τα όσα διαδραματίζονταν μαγνητοσκοπούνταν από ένα άτομο ηλικίας 19 ετών.

Το βίντεο έδειχνε τον ....21χρονο με μαθησιακά προβλήματα και χαμηλό δείκτη νοημοσύνης να κατεβάζει το παντελόνι του την ώρα που οι δύο ανήλικες του φώναζαν. Στη συνέχεια πήραν μια ηλεκτρική σκούπα βάζοντας το στόμιο αρχικά στο μάτι και αργότερα στα απόκρυφα σημεία του.

Παράλληλα, οι δύο κοπέλες γρονθοκοπούσαν τον άνδρα στο πρόσωπο την ώρα που εκείνος παρακαλούσε να σταματήσει το μαρτύριο του.

Ο νεαρός άνδρας είχε λάβει και εκείνος ένα είδος ναρκωτικών.

Η άλλη πλευρά υποστηρίζει πως ο 21χρονος άγγιξε τις κοπέλες με ερωτικό σκοπό.
Ο σερίφης Kevin Veal  πρότεινε αναβολή της υπόθεσης με τα κορίτσια να παραμένουν φυλακισμένες.

"Το θύμα δέχτηκε επίθεση από τις ανήλικες με άγριο τρόπο. Η φύση της επίθεσης η οποία περιέχει και την πυρπόληση του παντελονιού του δείχνουν πως η υπόθεση είναι σοβαρή", κατέληξε



cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου