Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

«Σατανικοί» εραστές


Ένας παράνομος έρωτας, ένα συμβόλαιο θανάτου και η γυναίκα του αδελφού. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν μία απίστευτη ιστορία, η οποία εκτυλίχτηκε στη Λαμία ανάμεσα σε ένα «ερωτικό τρίγωνο».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο παράνομος έρωτας «γεννήθηκε» ανάμεσα στον 29χρονο και την 29χρονη γυναίκα του αδελφού του. Το παράνομο ζευγάρι είχε φτάσει σε αδιέξοδο, καθώς κανένας δεν τολμούσε να αποχωρήσει από αυτή την παράνομη σχέση. Ο σύζυγος, φυσικά, δεν γνώριζε το παραμικρό.


Έτσι, το παράνομο ζευγάρι πήρε... την απόφαση να πληρώσει για να σκοτώσουν τον σύζυγο, τον άνθρωπο που δεν γνώριζε τίποτα για όσα συνέβαιναν μέσα στο ίδιο του το σπίτι.


Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο 29χρονος, κάτοικος Λαμίας, συναντά ένα φίλο του και του δίνει 2.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά ήταν η προκαταβολή για να σκοτώσει τον αδελφό του. Όταν θα εκπλήρωνε το συμβόλαιο θανάτου, τότε θα έπαιρνε και τα υπόλοιπα χρήματα.


Ο 34χρονος εκτελεστής ήταν φίλος του 29χρονου από την παιδική τους ηλικία. Είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο, είχε εκτίσει ποινή στις φυλακές και το συγκεκριμένο διάστημα ήταν ελεύθερος. Έτσι, ο παιδικός του φίλος τον εμπιστεύτηκε να εκτελέσει τον αδελφό του.


Του είπε, μάλιστα, ότι ήταν αποφασισμένος και ότι, αν δεν το έκανε αυτός, θα έψαχνε να βρει άλλον εκτελεστή. Του έδωσε όλες τις πληροφορίες για το πότε και πού θα μπορούσε να τον βρει μόνο. Του είπε πως ήθελε να φανεί σαν τροχαίο ή σαν ληστεία, ώστε κανένας να μην καταλάβει το παραμικρό. Για το σχέδιο ήταν ενημερωμένη και η ερωμένη του, η σύζυγος, δηλαδή, του αδελφού του.


Όλα ήταν έτοιμα για να «ντυθεί» αυτή χήρα και ο αδελφός του να πενθήσει για το θάνατό του, μόνο που… ο 34χρονος «λύγισε». Την Πέμπτη 8 Ιουλίου, ο «εκτελεστής» εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα της Λαμίας και κατέθεσε όλα όσα είχαν συμβεί. Είπε στους αστυνομικούς ότι πήρε τα χρήματα για να μην εκτελέσουν τον 35χρονο αδελφό του εντολέα κάποιοι άλλοι, που, πολύ πιθανόν, δε θα δίσταζαν να το κάνουν.


Άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν τον 29χρονο, την ερωμένη του, αλλά και τον 35χρονο και τους οδήγησαν χθες, Πέμπτη, στον εισαγγελέα, όπου και τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, καθώς αποδέχτηκαν και οι τρεις τις κατηγορίες.


Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λαμίας η δίκη, στην οποία αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών η 29χρονη.


Η ίδια ισχυρίστηκε πως δεν υπήρχε σχέση μεταξύ αυτής και του αδελφού του συζύγου της, αλλά όλα αυτά ήταν φαντασιώσεις του 29χρονου.


Το δικαστήριο έκρινε αθώο και τον 35χρονο, παραλίγο «εκτελεστή», που κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ ο 29χρονος που πλήρωσε τα 2.000 ευρώ θα εκτίσει ποινή επτά μηνών με αναστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου