Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Σπιτική μερέντα έτοιμη σε 5 λεπτά!

Μια ακόμα γρήγορη συνταγή, που θα γίνει ανάρπαστη από όποιον την δοκιμάσει σας παρουσιάζει σήμερα το cosmo.gr ! Τώρα όσον αφορά τα λιπαρά και τις θερμίδες, καλύτερα να μην τα σκεφτείτε αν θέλετε να την δοκιμάσετε! Τουλάχιστον όμως θα αποφύγετε όλα αυτά τα συντηρητικά, που ... έχει το έτοιμο προϊόν
Υλικά
250 γρ φυτικό ή ζωικό βούτυρο
1 σοκολάτα κουβερτούρα
1 ζαχαρούχο
100 γρ φουντούκια αλεσμένα
Σε μπεν -μαρί (Δηλαδή σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει τοποθετούμε ένα μπολ) αναμειγνύετε την κουβερτούρα με το βούτυρο. Μόλις λιώσουν ρίχνετε το ζαχαρούχο και τα αλεσμένα φουντούκια
Η μερέντα σας, είναι έτοιμη και μπορείτε είτε να την φάτε επιτόπου ή να την αφήσετε στο ψυγείο. Μπορεί να διατηρηθεί μέχρι 4-5 μέρες.
Όσον αφορά τον τρόπο, με τον οποίο θα την απολαύσετε, εξαρτάται από την φαντασία σας. Καθώς μπορεί να φαγωθεί είτε με φρέσκο ψωμί, είτε με κέικ ακόμα και σκέτη με το κουταλάκι, όπως στα παιδικά μας χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου