Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Νίκη για τη Δανία, αποκλεισμός για το Καμερούν!


Η Δανία με σπουδαία ανατροπή, έφτασε στο 2-1 επί του Καμερούν και έδωσε τρία «θέματα»!

Πρώτον, η Ολλανδία εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Δεύτερον, αποκλείστηκε το Καμερούν.
Τρίτον, ο αγώνας «Ιαπωνίας-Δανίας» είναι τελικός με έπαθλο ένα ακόμη εισιτήριο!


Οπως καταλαβαίνουν όλοι, το ματς ήταν συναρπαστικό. Το Καμερούν μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του. Η ομάδα του Μόρτεν Ολσεν αντέδρασε, ισοφάρισε και στο ...δεύτερο ημίχρονο πήρε και τους βαθμούς.

Μόλις στο 10', οι Δανοί αμυντικοί συμπεριφέρθηκαν με ερασιτεχνικό τρόπο, έγινε λάθος, η μπάλλα κατέληξε στον Ετό και από ' κει στα δίχτυα του Σόρενσεν(1-0).

Η Δανία ισοφάρισε (1-1) στο 33' όταν ο Ρόμενταλ ξέφυγε από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Μπέντνερ με σουτ από κοντά πέτυχε το γκολ.
Στο 43' ο Ετό είχε αριστερό σουτ στο δοκάρι και στο 61' έγινε η ολική ανατροπή! Με σκόρερ τον Ρόμενταλ-ο κυνηγός έκανε το 1-2 με εξαιρετικό αριστερό σουτ.

Στη συνέχεια, ο Λε Γκεν για το Καμερούν έριξε στη μάχη όλα τα χαρτιά του, δεν μπόρεσε όμως να φτάσει στην ισοφάριση. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν στο 77', όταν ο Εμανά έκανε το σουτ και ο Σόρενσεν έδιωξε με υπερένταση.

Διαιτήτευσε ο Λαριόντα.

Κίτρινες: Μπασόνγκ, Σόρενσεν, Κίαερ, Μπιά.

Δανία: Σόρενσεν, Λ. Γιάκομπσεν, Κίαερ, Αγκερ, Σ. Πόουλσεν, Κ. Πόουλσεν, Γκρόνκιερ, Γιόργκενσεν(46' Γένσεν), Ρόμενταλ, Μπέντνερ, Τόμασον (85' Γ. Πόουλσεν).

Καμερούν: Σουλεϊμανού, Μπιά, Νκουλού, Μπασόνγκ(72' Ιντρίσου), Εκοτό, Ενό(46' Μακούν), Γκέρεμι, Αλεξ Σονγκ, Εμανά, Ουεμπό(78' Αμπουμπακάρ), Ετό.



.tanea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου