Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Στην «μάχη» του Μουντιάλ η Εθνική μας

Με αισιοδοξία και χωρίς προβλήματα ρίχνεται η Εθνική μας στην «μάχη» του παγκοσμίου κυπέλλου, καθώς στις 14:30 (ΝΕΤ) αντιμετωπίζει την Νότιο Κορέα. «Θα κατέβουμε για να κερδίσουμε», δήλωσε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Tύπου μετά την προετοιμασία της Παρασκευής, ενώ αισιόδοξοι εμφανίστηκαν και οι παίκτες.

Τόσο ο τεχνικός μας όσο και οι ...διεθνείς εμφανίστηκαν ανυπόμονοι, αλλά και προσεκτικοί, επισημαίνοντας τα θετικά της αντιπάλου την οποία ο Ρεχάγκελ χαρακτήρισε πάνθηρα.

Πάντως, ο «χερ Ότο» κράτησε μυστική την τελευταία κουβέντα που θα πει στους παίκτες πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο. «Κάποια πράγματα είναι μυστικά και αφορούν μόνο τον προπονητή και τους παίκτες. Σίγουρα θα τους πω ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Στο σχολείο όσοι μαθητές δεν είναι συγκεντρωμένοι γράφουν τιμωρία 100 φορές πως θα είναι ήσυχοι», είπε.

«Ελπίζω η καρδιά μου να χτυπά για πολύ καιρό ακόμα, σίγουρα το Σάββατο θα χτυπά πολύ δυνατά... Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και που για μένα και τους διεθνείς είναι η πρώτη μας παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε ο τεχνικός μας.

Χαρούμενοι για την παρουσία τους στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και αισιόδοξοι εμφανίστηκαν εκ μέρους των παικτών και οι Γιώργος Καραγκούνης και Άγγελος Χαριστέας. «Εμείς δεν παίζουμε μόνο καλή άμυνα αλλά και καλή επίθεση. Κάνουμε ευκαιρίες και βάζουμε την μπάλα δίχτυα. Είμαστε έτοιμοι», είπε μεταξύ άλλων ο Καραγκούνης.

Η αγωνιστική δράση της ημέρας θα συνεχιστεί με το Αργεντινή - Νιγηρία (17:00) και το Αγγλία - ΗΠΑ (21:30).
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου