Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ο Αντώνης Ρέμος στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε», διαμηνύουν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ στον Αντώνη Ρέμο, μετά την ανακάλυψη αδικαιολόγητων ποσών που προκύπτουν από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στον Ηρακλή, αλλά και στα προσωπικά δηλωθέντα εισοδήματα του καλλιτέχνη.

Με την υπόθεση του κ. Ρέμου ασχολήθηκε μάλιστα προσωπικά ο υφυπουργός Οικονομικών, κ. Σαχινίδης, αναφέρει η εφημερίδα «Αποκαλύψεις», αφού διαπιστώθηκαν οικονομικές διαφορές σε προσωπικά έσοδα που έχει δηλώσει σε σχέση με ποσά που έχει εισπράξει από τις ...διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες του, όπως κατασκευή κατοικιών και  εκμετάλλευση κέντρων διασκέδασης.

Το μεγάλο πρόβλημα, όμως, εντοπίστηκε στην ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς το ΣΔΟΕ εντόπισε 3,3 εκατ. ευρώ για αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό το ποσό, ενώ βρέθηκαν 1,5 εκατ. ευρώ που κατατέθηκαν επίσης προς αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από τον λογιστή της εταιρίας, που –όλως τυχαίως- είναι και συγγενείς του Α. Ρέμου.

Αυτές τις μέρες κλιμάκιο του ΣΔΟΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάνει «φύλλο και φτερό» τα στοιχεία, ενώ με την υπόθεση ασχολούνται υπάλληλοι ειδικευμένοι στο ηλεκτρονικό έγκλημα, καθώς υπάρχουν υποψίες για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος!

Και δεν είναι μοναδική περίπτωση «επώνυμου φοροφυγά», καθώς αναμένονται και άλλες «βόμβες» το προσεχές διάστημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ελεγκτές βιάζονται να τελειώσουν με τον Αντώνη Ρέμο, καθώς υπάρχουν… εκκρεμότητες και για άλλους celebrities, μεταξύ των οποίων και super star της νέας γενιάς με ιδιαίτερη απήχηση στην νεολαία και κυρίως στο γυναικείο φύλο.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου