Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Βάλτε ένα γκολ κι ας... πεθάνω


ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! Η Εθνική γνώρισε επώδυνη ήττα με 2-0 από τη Ν. Κορέα στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ και ελπίζει μόνο σε θαύμα. Κακές επιλογές από τον Ρεχάγκελ αλλά και από τους διεθνείς μέσα στο γήπεδο. Ούτε βαθμό, ούτε γκολ η Εθνική σε τέσσερις αγώνες Παγκοσμίου κυπέλλου.
Ρεχάγκελ: Πληρώσαμε τα λάθη μας - Τζιώλης: Χάσαμε δίκαια

Καραγκούνης: Δεν θέλω να μιλήσω για τον Ρεχάγκελ, το κλίμα πρέπει να είναι καλό


Τζόρβας: Δεν αποκλειστήκαμε ακόμα
Καταστροφική πρεμιέρα για την Εθνική ομάδα στα ...
γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Αν και θεωρητικά έπαιζε με τον πιο αδύναμο αντίπαλο, εντούτοις δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί και γνώρισε μία ήττα που ίσως βάζει “ταφόπλακα" στα όνειρα των διεθνών για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ρεχάγκελ επέμεινε στη χρησιμοποίηση παικτών που δεν είχαν όλη τη χρονιά συμμετοχές με τις ομάδες τους αφήνοντας εκτός τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή της Εθνικής, τον Σωτήρη Νίνη. Αντίθετα ξεκίνησε με Χαριστέα στα δεξιά, ενώ στο ημίχρονο, αν και ήδη ήμασταν πίσω στο σκορ, αντικατέστησε τον Καραγκούνη με τον Πατσατζόγλου!
Η είσοδος των Σαλπιγγίδη, Καπετάνου έδωσε ώθηση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά ήταν ήδη αργά. Μόνο στα τελευταία 20 λεπτά υπήρξε στο γήπεδο η Ελλάδα.
Η Εθνική ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο όπως είχε κάνει και στο φιλικό με τη Δημοκρατία της Κορέας, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Τοροσίδη στα πρώτα λεπτά του αγώνα.
Δυστυχώς όμως στην πρώτη επίσκεψη της Ν. Κορέας στα καρέ μας, ήρθε και το γκολ. Το κόρνερ από τα δεξιά βρήκε μόνο του τον Λι Γιουνγκ Σου ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Τζόρβα.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου