Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Άδοξος αποκλεισμός για την Εθνική-η γαλανόλευκη γνώρισε την ήττα με 2 - 0.

Παλικαρίσια στάθηκε απέναντι στην Αργεντινή αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική μας. Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κρατήθηκε καλά αμυντικά και ο Σαμαράς έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει, η γαλανόλευκη γνώρισε την ήττα με 2 - 0.

Οι διεθνείς μας έδειξαν άψογη αμυντική εικόνα σε όλο το πρώτο ημίχρονο και συνέχισαν εξίσου δυναμικά, ενώ στο 48ο λεπτό ο Σαμαράς έκανε τις καρδιές να χτυπούν δυνατά όταν έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ.

Το πρώτο τέρμα των αντιπάλων σημείωσε ο 77΄ ο Ντεμικέλις με κοντινό σουτ, ενώ στο 89ο λεπτό ο Παλέρμο πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Τζόρβα και έκανε το 2 - 0.  

Μέσα σε 5 περίπου λεπτά, ο Ότο Ρεχάγκελ έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές, όταν οι τραυματίες Κατσουράνης και Τοροσίδης αντικαταστάθηκαν από τους Νίνη και Πατσατζόγλου.

Μετά την ήττα μας και την ισοπαλία της Νιγηρίας με την Νότια Κορέα, η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της και αποχαιρέτησε με το κεφάλι ψηλά το Παγκόσμιο Κύπελλο.


Οι συνθέσεις

Ελλάδα: Τζόρβας, Μόρας, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Κυργιάκος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαμαράς

Αργεντινή: Ρομέρο, Οταμένδι, Μπουρντίσο, Ντεμικέλις, Κ. Ροντρίγκες, Μ. Ροντρίγκες, Βερόν, Μπολάτι, Μέσι, Αγκουέρο, Μιλίτο


star
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου