Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Κλείδωσαν επιβάτη σε αεροπλάνο


Επί τέσσερις ώρες κλειδωμένη μέσα σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας έμεινε μια 36χρονη Αμερικανίδα επειδή το ο πλήρωμα του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε δεν την ξύπνησε...
Η Τζίντζερ Μακγκουάιρ κατέθεσε μήνυση εναντίον της United Airlines ζητώντας αποζημίωση για φυλάκιση, συναισθηματική διαταραχή και παραμέληση.
Η Μακγκουάιρ αποκοιμήθηκε στην... διάρκεια της πτήσης της United Express από την Ουάσινγκτον στη Φιλαδέλφεια. Ολοι οι άλλοι αποβιβάστηκαν η ίδια όμως δεν αντιλήφθηκε τίποτα καθώς κοιμόταν και κανείς από το πλήρωμα δεν την ξύπνησε όταν το αεροπλάνο με πενήντα επιβάτες προσγειώθηκε.
Την γυναίκα ξύπνησε το συνεργείο καθαρισμού, αλλά παρέμεινε «κλειδωμένη» στο αεροπλάνο μέχρι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες να βεβαιωθούν ότι δεν είναι τρομοκράτης, επισήμανε ο δικηγόρος της Τζέφρι Φίγκερ.
Ο γνωστός δικηγόρος έχει αναλάβει πολλές γνωστές υποθέσεις όπως αυτή του Τζακ Κεβορκιάν και ενός αμερικανού στρατιώτη που ισχυρίζεται πως οι παραγωγοί της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας "The Hurt Locker" έκλεψαν την ιστορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου