Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Η μεγάλη "απόδραση"


Ένας άνδρας που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Δομινικανής Δημοκρατίας, με πριαπισμό (πάθηση που χαρακτηρίζεται από στύση ωρών ή ημερών, που όμως δεν έχει σχέση με σεξουαλική επιθυμία ή ηδονή), δραπέτευσε όταν έμαθε ότι οι γιατροί σχεδίαζαν να του ακρωτηριάσουν ό,τι πολυτιμότερο είχε...

Ο 45χρονος Luis Rodriguez Taberas, νοσηλευόταν για τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, το οποίο... προκλήθηκε από υπερβολική κατανάλωση Viagra. Η κατάσταση χειροτέρευε και για να μην κινδυνέψει η ζωή του, οι γιατροί αποφάσισαν να του αφαιρέσουν το πέος.


"Μου είπαν ότι πρέπει να το κόψουν επειδή είχα αρχίσει να μαυρίζω και δεν μπορούσα ούτε να ουρήσω" δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ο Τaberas.


"Αυτό μου προκάλεσε τρόμο. Εγώ χωρίς πέος;" πρόσθεσε.


Μάλιστα προειδοποίησε τη...

γυναίκα του να μην υπογράψει για να γίνει η επέμβαση, διότι δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς το πέος του.

Όπως αποδείχθηκε, ο 45χρονος είχε δίκιο. Έφυγε από το νοσοκομείο και πήγε σε άλλο. Εκεί ακολούθησε μια θεραπεία ενός ουρολόγου, τον οποίο χαρακτήρισε "πραγματικό άνθρωπο" και το... θαύμα έγινε.


Η στύση υποχώρησε σταδιακά και ο Taberas, αφού ορκίστηκε ότι δεν θα ξαναπάρει χάπια, επέστρεψε στην καθημερινότητά του και στα συζυγικά του καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου